Allah yardımcınız olsun bol bol inşirah süresi okuyun çocuklarınız yanınızda buna şükredin yanınızda olmasa daha derin bunalımlara girerdiniz emin olun sizinkine benzer bir dönemden geçtim ama kendim daha fazlasını hiç görmediğim için beklentim fazla yoktu.. kendi bakımınızı evde yapabilirsiniz aslında akşam çocuklar uyuyunca ben haftada bir m3saiye kalıyor gibi düşünür 1 gece geç yatardım kendine bakan insana kocasıda bakar emin ol.. bu hayatta ben kadar mal biri yoktur birçok imtihandan geçtim çok ezildim çok ezdirdim kendimi ama tam anlamda şükredecek bir gundeyim şuan hamdolsun.. eşim yine aynı aman karim çok güzelsin diyecek biri değil ama bende öyle güzel iltifatlar karşısında ne diyeceğimi bilemeyen biriyim kendime bakar şıkır şıkır gecelikler giyer giderim yanına 3 çocuk var hepsinin ayrı ayrı bakımı beslemesi bir sürü derdi var ama uyuduklarinda bana gün doğuyor bazen yorgunluğa yenilip uyusamda eşime kahve içmeyi teklif ederim hiç romanyilik anlamayan biri ben giyinip süslenip gelsem haber dinleyecek kafada yol oluyor hal oluyor bir şekilde düzene giriyor işte yeterki vazgeçme çabala enerjini kaybetme gerisi çözülür..
Bir evlilikte çözmeye tahammül etmeyeceğim 2 şey var içki ve başka biri muhabbetini bile yapmam çizgim nettir gerisinde ayaklar altına alınır ezilir çokluğunun çocuğumun düzenini bozmam zamanında bozmayı da denedim ama zararlı çıkan ben oldum..
1,493,527 soru
24,401,847 cevap
350,200 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın