Bizim Rabbimiz Zengin ... Zengin bir Rabbimizin kuluyuz korkmuyorum hiç Allah dileyen herkese dilediğini veriyor... Yeterki inanalım.. :))) çok motive oldum ben gece gece ... Burdaki herkese dileğini yaşamasını nasip etsin Rabbim. İyi geceler canlar♥️
Kiramizi odeyemedik diye ev sahibinin kapinin onune koymasindan korkmayalimmi peki
Gerçekten çok doğru bir söz ama Bizde iman zenginliği yok canım hep üstümüzde olanları görüyoruz ama altımızda olanlara göz ucuyla bile bakmıyoruz Allah'a bı teslimiyet yok hep şükürsüzlük hep şikayet Rabbim belalar veriyo yine akıllanmıyoruz nerde hata yapıyoruz demiyoruz bunlar imtihan hepsi geçecek diyen bir kul var mı biz önce helali harami unuttuk rizkimizin kefilinin Allah olduğunu unuttuk bizim evlerimizde bin bir çeşit herşey var ama hala yoktan ağlıyoruz önümüze gelen bir ekmeğe bile şükretmiyoruz ekmek bayatladi koy çöpe e hani zor geçiniyodun noldu lafa geldimi herkes zor geçiniyo ama gezme yeme içme deyince ohooo senden benden çok iyiler durumu Allah bize akıl fikir versin şükretmeyi bilenlerden eylesin
1,486,736 soru
24,305,727 cevap
344,376 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın