0 oy
791 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Moda oldu artık hemen hemen herkeste en az bir tane dövme var Survivor eski sezon yarışmacılarında dövme yaptırmayanlar bu sezon dövmeli geziyor bazıları abartıyor kolunu kaplıyor bacağını kaplıyor dövmeye bakış açınız nedir eşiniz yaptırmak istese nasıl tepki verirsiniz ben sevemiyorum nedense adamın boynunda vücudunda dövme olsa beni rahatsız eder gözümü yorar8-)

56 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim esimde 2 tane var 2 tane daha yaptırmayı planlıyor bende istiyorum eşim ve oğlumun adını yaptırmak ama canim çok tatlı korkuyorum acır diye :D

-Reklam-
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Bende var eşim de kızımızın ismini yazdırmak istiyor bende istiyorum tabi ☺️
0 oy
tarafından
Ben normalde dovmeye karsiyim onceden beri ama esimle tanistigımsa dovmesi vardi kolunun yarisi renkli balik var o yuzden sknti etmedm baktm sevgiliydik gtms bilegine kral taci yaptirms bana gecici dedi 1 ay oldu gecmedi dedim bu kalici dogru dedi yeni evliykende bir sabah uyandim bacaginda kuru kafa var ben şok oldum gorunce baya konuamadm onla 2 yildr yaptrmiyor diyor ismini oglumuzun ismini kalbimin oraya yazdiriyim sakin diyorum gunah kiz bide ben namazima kuranima duskunum esimin bu huylari var iste
0 oy
(1,399 puan) tarafından

Alnına  ismimi yazacaksa  tabiki neden olmasin:D

0 oy
(815 puan) tarafından
Ben severim canım 2 tane kolumda bür tane omzumda var şimdi omzumdakini değiştirmek istiyorum birde oğlumun adını yazdırmak istiyorum eşimde özeniyor istiyor ama korkuyor canı çok kıymetlidir :))
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Midem bulanıyo valla dövmeli insan görünce iğrenç görüntü. 
0 oy
(669 puan) tarafından
Bende var kendim yapmıştım ergen aklıyla etmiştim yurttayken annemi çok özlemistim bacağma ismini yazmıştım diz kapagmın yukarısnda yüzük parmağımda sonsuzluk isareti var kalpli basparmagmn ordada gülücük sildirmek istiyorum eşimde yok sevmez
0 oy
tarafından
Hiç sevmiyorum dövmeyi gereksiz bence
0 oy
tarafından
Sevmem cnm     
0 oy
(5,371 puan) tarafından
Eşim sevmez ama benim ensemde var :))
0 oy
tarafından
Valla peygamber lanetlediyse de dövmeyi ben hos bakamam bakmakta yanlış olur zaten nefis istermi ister ama bazıları bokunu çıkarıyor
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benim eşimin kolunda eski sevgilisinin ismi vardı ilk tanıştığımızda dedim mutlu mutlu kazidigin dövmeyi bende canın acıya acıya sökerim sildirdik her gittiğinde yaktılar kolunu oh olsun şimdi kızımızın ismini istiyoruz ikimizde bakalım hayırlısı ben seviyorum dövme ama yaptırmak nasip olmadı 
0 oy
(143 puan) tarafından
Evlenmeden önce yaptırmış kolunda var ben seviyorum ama smdide sıkılmış kapatmak için başka model arıyor 
0 oy
tarafından
Kendimde hiç sevmem ama eşimde çok severim. Eşimin kolunda kızımın ve benim ismim yazılı. Boynunda da var bir dovemsi bayılıyorum

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,345 göst.
11 Aralık 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 761 göst.
9 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Busem6m (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 350 göst.
4 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 537 göst.