0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

image

image

:)))cevabinizi rakam olarak belirtin

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okurken bunaldım şizofrenmyim ne bende rahatlama olmadı 
(271 puan) tarafından
aha djdjfjfj
(1,784 puan) tarafından
Ay bende bunaldım zor okudum valla
(271 puan) tarafından
sizede test begendiremoyoruz dhdbxhhx
(1,784 puan) tarafından
Uzun yazılar okuyamıyorum shshah
-Reklam-
0 oy
tarafından

1 diyorum canım  :angel:

(271 puan) tarafından
Üflediğiniz balonlar gökyüzüne doğru yükseliyor:Düşlerinizi ulaşılamaz ve elde edilemez; sizden rüzgārda kaçan köpük balonları olarak görüyorsunuz Belki de çok fazla şeyi çok çabuk istiyorsunuz ya da mümkün olmayan bir fanteziye takıldınız. Durum her neyse rüyalarınız ile gerçek arasındaki uçurum çok büyük. Başkalarına geleceğe dair planlarınızı sevdiğinizi söyleşiniz bile içinizde bir yerlerde bir ses size bu rüyaların ne kadar kırılgan ve uçucu olduğunu söylüyor.
tarafından
Ahhhhh ☹☹☹ teşekkür ederim canım benim ❤
(1,878 puan) tarafından
Bende 1 numarayı seçmiştim burdan okumuş oldum teşekkürler kızlar ☺️❣️
tarafından
Iyi yaptın canım ☺❤
0 oy
tarafından
Bir diyorum canim okurken aklımdan o gecmisti
(271 puan) tarafından
Üflediğiniz balonlar gökyüzüne doğru yükseliyor:Düşlerinizi ulaşılamaz ve elde edilemez; sizden rüzgārda kaçan köpük balonları olarak görüyorsunuz Belki de çok fazla şeyi çok çabuk istiyorsunuz ya da mümkün olmayan bir fanteziye takıldınız. Durum her neyse rüyalarınız ile gerçek arasındaki uçurum çok büyük. Başkalarına geleceğe dair planlarınızı sevdiğinizi söyleşiniz bile içinizde bir yerlerde bir ses size bu rüyaların ne kadar kırılgan ve uçucu olduğunu söylüyor.
0 oy
(143 puan) tarafından
Temizlik beni rahatlatıyor
(271 puan) tarafından
jahahah
0 oy
tarafından
4 numara canim:))
(271 puan) tarafından
Üflediğiniz balonları rüzgâr arkanıza taşıyor.Geçmişteki gerçekleşmemiş düşlerinizin hayal kırıklığı sizihálá etkiliyor. Ancak düşlerin ardından gitmek ve bazılarını yolda kaybetmek geleceğe yönelik yeni düşler kurmak için sadece bir eğitimdir. Düş kurmaktan korkmayın, hiç kaybetmeyenler sadece hiç denemeyenlerdir.
0 oy
(5,227 puan) tarafından
1 diyorum özledim valla o günleri 
(271 puan) tarafından
0 oy
(1,453 puan) tarafından

3 diyorum ben :)

(271 puan) tarafından
Kocaman tek bir balon üflemeye odaklandınız:Sizin tüm hayatınızı yönlendiren tek bir önemli düşünüz ya da amacınız var.Bu isteğe sıkıca sarılın ve amacınıza ulaşmak için çalışın.
0 oy
tarafından
1diyelim bu sefer 
(271 puan) tarafından
0 oy
(1,784 puan) tarafından
2 numara diyorm
(271 puan) tarafından
Plastik bir halkadan yüzlerce küçük balon üflüyorsunuz:Siz gönlünüzü kolayca elde edilebileceklere vermişsiniz: Yeni giysiler, bir araba, erkek ya da kız arkadaş. Sizin düşleriniz akıllıca ve erişebileceğiniz bir yerde. Hayatta en çok neyi istediğinize karar verin ve onun için çalışın. Eğer her şeyin peşinden aynı anda giderseniz enerjinizin boş kalma ihtimali yüksektir.
0 oy
(86 puan) tarafından
2 diyorum.           
(271 puan) tarafından
Plastik bir halkadan yüzlerce küçük balon üflüyorsunuz:Siz gönlünüzü kolayca elde edilebileceklere vermişsiniz: Yeni giysiler, bir araba, erkek ya da kız arkadaş. Sizin düşleriniz akıllıca ve erişebileceğiniz bir yerde. Hayatta en çok neyi istediğinize karar verin ve onun için çalışın. Eğer her şeyin peşinden aynı anda giderseniz enerjinizin boş kalma ihtimali yüksektir.
0 oy
(359 puan) tarafından
Benim balonlar yer çekimine yenik düştü hani o şık :)
(271 puan) tarafından
jdhdjfjfj
0 oy
(252 puan) tarafından
3 diyorum bakalım ne çıkcak
(271 puan) tarafından
Kocaman tek bir balon üflemeye odaklandınız:Sizin tüm hayatınızı yönlendiren tek bir önemli düşünüz ya da amacınız var.Bu isteğe sıkıca sarılın ve amacınıza ulaşmak için çalışın.
0 oy
(8,162 puan) tarafından
2 diyorum....
(271 puan) tarafından
(8,162 puan) tarafından
Maalesef her şeyin arkasından gitmeye çalışıyorum. Her işe yetişmeye çalışıyorum aynı anda
0 oy
tarafından
4 diyorum içimden o geçti 
(271 puan) tarafından
Üflediğiniz balonları rüzgâr arkanıza taşıyor.Geçmişteki gerçekleşmemiş düşlerinizin hayal kırıklığı sizi hálá etkiliyor. Ancak düşlerin ardından gitmek ve bazılarını yolda kaybetmek geleceğe yönelik yeni düşler kurmak için sadece bir eğitimdir. Düş kurmaktan korkmayın, hiç kaybetmeyenler sadece hiç denemeyenlerdir.
tarafından
Çok sağolun
0 oy
(3,416 puan) tarafından
3 diyorum.       
(271 puan) tarafından
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım bu saatte yarı uyanık okuduğumda anlamadım cevabıda anlamadım 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
1 numara         
(271 puan) tarafından
0 oy
(3,679 puan) tarafından
2 diyorum canim
(271 puan) tarafından
Siz gönlünüzü kolayca elde edilebileceklere vermişsiniz: Yeni giysiler, bir araba, erkek ya da kız arkadaş. Sizin düşleriniz akıllıca ve erişebileceğiniz bir yerde. Hayatta en çok neyi istediğinize karar verin ve onun için çalışın. Eğer her şeyin peşinden aynı anda giderseniz enerjinizin boş kalma ihtimali yüksektir
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Yav o balonlar kollari islatiyo sinirleniyom ☺☺☺☺ banada bse de hcbrini secemedjm yuzume su gelir diye ☺
(271 puan) tarafından
ozaman cevap yokkkk:)))
(2,302 puan) tarafından
Of ya aha gidiyom☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 946 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
69 cevap 2,038 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (271 puan) tarafından soruldu
0 oy