0 oy
401 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (890 puan) tarafından
Offff ya gercekten kendimden sikildim bunaldim artık yaa 70.den aşağı düşemiyorum ne oluyorsa adet zamanına yakin oluyor kizlar ya şöyle bi motive istiyorum 7 8 kilo vermem lazim Allahim gözlerim doluyor bi satırları yazarken 80 den düştüm oysaki 67 idim bi anda 70 olmuşum istahımı kontrol edemiyorum ayagı kalkmam lazim ama nasıl haziranda düğünler var bu kiloyla benden bi halt olmaz ya ... cidden martta başlayip şöyle nisan bitene kadar 7.8 kilo vermek istiyorum ama bu ara kendimden yaşadıklarımdan o.kadar sıkıldım ki kac gündür spor dahi yapmak istemiyorum yani istikrarimi irademi kaybettim zayif insanlari görünce öyle özeniyorum kii ama bende kaldim m.al gibi bunalımdayım kizlar ya ne olur bi fikir verin tekrar başlaamam için....

7 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından
O senin kafanda biticek kilo vericem diyiceksin mesela benim morleim bozukken evde iş varken iştahım kesilir misafir gelince tabi hizmet edeyim derken ben yiyemem yani istan kalmaz sende kendini motive et ben kilo vericem de yapicam de ne olursa olsun morelimde bozuk olsa rejimimi deva ettiricem de ben mesela 22kgm verdim valla bende ev işiyle kafayı yemişim mesela sadece kahvaltı yaparım öyle öyle kilo verdim çok yemem sende öyle yap oğlum 9aylik olucak ben 45kgm :-):-)herkes soruyor nasıl kilo verdin diye ee canımı bilmem ben dedim çikolata abur cubur çok yemem yani dikkat etmek lazım 
(890 puan) tarafından
Peki hangi tarz sporlari uyguladın
(2,672 puan) tarafından
Canım inan evde koşturmaca hep öyle sabah kalkar önce iş yaparım 11-12gini kahvaltı yapiyrm akşama kadar daha beisey yemem akşamda yemek yerim çay içerim geç saatlerde aciksamda yemem oyzufwn kilo verdim sporum bu benim bide genelde oğlumu dışarı çıkarırim onu bebek arabasına koyarım yürüyüş yaparız :-)
-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Takma bende zayıfım bir kaç kilo alsam diyorum şimdi hamileyim çok kilo aldım veriyim diyorum doğumdan sonra bakicam☺️
(890 puan) tarafından
Yaa gel verem sana bi 7 kilo ikimizde mutlu olakkk
(821 puan) tarafından
Ayn yaa☺️
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim oncelikle asla iradeni bozma. Cizelge hazirla buz dolabina as 

Her hafta kilonu ölç 

yeme istegin geldiginde tadimlik ye 

Ve kendine daha fazla yesem de ayni tadina baksam da de.

Etrafindaki kisiler mutlaka ye be ne olcak diyecektir asla onlari dinleme. Inan insan isteyince yapiyor. Bak ben hamileyim 72 kusur ciktim gecen gün ve bi kac gündür  dikkat etmeye basladim salata tarzi ve ekmeksiz yemeye basladim 71 e geri düştüm 

Daha 6 haftam var bundan sonra bu sekilde devam edecegim insallah
(890 puan) tarafından
Dediklerini dikkate alcam canm
0 oy
tarafından
Boyun kac benimde 7 kilo fazlam vat
(890 puan) tarafından
Boyum 1.58 kilom 67.68 arasi
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Bende iradeliydim kabak diyeti yaptim 4 gün 66 buçuğa indim ne güzel bıraktığım gibi tatlı pasta börek ne bulursam yedim şimdi 67 bucuk 68 arası gidip geliyorum,haftaya inşallah tekrar kabak diyeti yapicam bu defa bıraktıktan sonra salmicam hic
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kız sanki 100 kilo verecen heee,ne varmış bi gayret et hadeeee
0 oy
(105 puan) tarafından
kendimi bildim bileli 69 hic görmedim hep sınırım en düşüğü 70 en fazlam 78 vereyim diye çaylar içiyorum ekmek yemiyorum ama veremiyorum şöyle 55 60 olsam yeter halbuki :( 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 244 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirsehirli (597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 334 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,839 soru

24,189,162 cevap

336,802 kullanıcı

...