0 oy
283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (166 puan) tarafından

6Arkadaşlar hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun. Dualarınız için. Ben 2 defa düşük yaptm bir kimyasal diğeri normal düşuk idi. Tam 1 yil hamile kalamadım sorun görünmüyor ama tutmuyordu 3 ay oldu klomen tedavisi gördüm yine olmadı bu defa ben famera aldm başka doktor gittim iğne vurmadı kendi çatlar dedi.. Adetime 8 gün vardı testte negatif çıktı hiç çıkmadı çizgi. Şimdi adete 6 gün var sonuç 16.55 çıktı. Prednol oksapar vitamin ve duphastontyazdı doktor kullanacağım. Sizce progestan da kullanayım mi. ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUA EDİN BU DEFA DÜŞÜK OLMASIN NE OLUR. ISMEN DUA ISTİYORUM KALP ATIŞINI DUYMAK İSTİYORUM KUCAĞIMA ALMAK İSTİYORUM. Eşime söyleyip mutlu olmaya korkuyorum ☹️

image

9 Cevaplar

0 oy
(417 puan) tarafından
Rabbim en kısa zamanda hayrlı bir evlat nasip etsin, seni de çokça  şukredenlerden eylesin..
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Rabbim hayırlı zürriyetler versin canım. İnşallah bu defa hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına <3 

0 oy
(3,438 puan) tarafından
Ay senden çok ben merak ediyordum maşallah rabbim tamamına erdirsin doktor kontrollerini aksatma tatlım riskli gebelik oluyor sanirim seninki
(166 puan) tarafından
Amin canm benm amin inşallah peki sence progestan kullanayım mi. Yoksa oksapar düştüğü engeller mi bide prednol neden veriyorlar
(3,438 puan) tarafından
Vücudunda enfeksiyonmu yada kanda prednol genelde o yüzden veriliyor oksaparda kan pıhtisi için veriliyor suan bunlara gerek duymuştur doktor belki gözlem altında tutuyorsa gebelik ilerledikce progeston verecektir
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım ☺️❤️
0 oy
tarafından
Bende femara ile hamile kaldım canım. Senin çok çok küçük daha. İki gün sonra aynı yerde aynı saatlerde tekrar beta baktir inşallah iki katı yükseliş olur. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(166 puan) tarafından
Amin canm benm amin inşallah dua edin ne olur. Peki her gün 1 kat mi artıyor 2 günde bir kan Kat mi artıyor
(166 puan) tarafından
Siz oksapar kullandınız mı. Bana verdi ama progestan sizce onu da alayım mı 2 düsik olunca korkuyorum ya
tarafından
İki günde iki katına çıkmış olmalı canım. Ben duphaston kullandım adet oldum sonra femara kullandım o ay hamile kaldım. Kan testi falan yaptı doktorum kanda pıhtılaşma öte beri olmadığı için Başka herhangi bir şey kullanmadım. Ama sen doktorunu dinle canım. İstersen başka bir doktora daha git baktır kanına ona göre kullan
0 oy
tarafından
Rabbım kucağına almayi nasip etsin insallah canim 
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Allah kucağını boş birakmasin canım doktorunla gorussen daha iyi olur 
0 oy
(163,443 puan) tarafından
hayirli olsun ins gebeligin hayirla baslar hayorla biter progestan kullaniyimmi demissin bunu dr sormadan yapma
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ kese görünüp kalp atışı duyulmadan progestan kullanmak doğru olmaz kuzum doktorunun dediği şekilde ilerle bence neticede veren de alan da Allah stres yapma ve iyi düşün ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,693 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 625 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,417 soru

24,098,588 cevap

332,239 kullanıcı

...