0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar Son zamanlarda bu iki hastanede doğum yapan ınız var mı ikisinden birinde doğum yapmayı düşünüyorum Bu ikisi bana yakın çünkü tavsiyeleriniz var mı acaba hangisinde yapmamı önerirsiniz ebeleri nasıl İkisininde doğumları nasıl oluyor kötü davranıyorlar mı Allah rızası için bilenler yazsın zaten içimi korku kaplamış

Gebelik haftası 32

2 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Canim haftalarimiz yakin genelde ilhan varankdan memnunlar
-Reklam-
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sultanbeyli devlet hastanesinde Ahmet batkı müthiş bir doktor, özel hastane de gibi hissediyorsun kendini, aşırı ilgili çok anlayışlı baba gibi bir doktor.. doğum anında fotoğraf bile çekiyor. Arkadaşım geçen hafta doğum yaptı, devlet hastanesinde hiç öyle bir doktora denk gelmedim. Randevuları genelde çok dolu ama şansını dene..
tarafından
Ben de ilk baştan beridir Ahmet batkıya gidiyorum ama doğumum olduğu zaman o orada olur mu doğuma denk gelir mi bilemiyorum bir ara randevu bulamamıştım Sultanbeyli'den başka bir doktora randevu almıştım O kadar kötü davrandı ki bana işte bunu hesaba katamıyorum normal doğum olursa büyük ihtimalle ebeler girer Sultanbeyli'nin ebeleri de çok kötü herkes oradan şikayetçi Ebe konusunda ne yapacağımı bilemiyorum Çok korkuyorum ya ilk gebeliğim bir de
(2,203 puan) tarafından
İnşallah Ahmet beye denk gelirsin, vallahi ebeleride çok iyiydi sürekli çıkıp bilgilendirdiler. Çok ilgiliydiler.. ben özel hastanede doğum yaptım bu kadar ilgi görmedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 267 göst.
1 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruduru (6,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.