0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Ya kızlar genel tahlil yaptim Akdeniz anemisi ciktim Akdeniz anemisi nedir bilen varmı internette kötü şeyler yazıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(30,108 puan) tarafından

Hiç bilgim yok ne için gitmiştin Tahlile

(45 puan) tarafından
Doğumdan sonra uzun zamandır tahlil yapmamıştım hep baygın oluyorum
(30,108 puan) tarafından
Ya çok geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Yüksek derecede kan hastası diyebiliriz kansızlık sorunun var ileri derecede yani bilgi vermediler mi
(7,448 puan) tarafından
İlaçlar iyi gelcektir demir eksikliği halsizlik yapar kısa zamanda toparlarsın sana önerim Akdeniz anemisi değilim ama uzun yıllar demir ilacı kullandım etkisini arttırmak için portakal suyu ile iç c vitamini emilimini arttırıyor ilaçtan sonra tarım saat bir saat süt ürünleri ve çay kahve içme emilimini azaltır
(45 puan) tarafından
Kahvaltıdan 1 saat önce mi içeyim ilacı peki
(7,448 puan) tarafından
Evet aç karnına miden bulanabilir ama alışırsın canım bi de portakal suyu ile içersen bulanmaz su ile bulanabilir
(45 puan) tarafından
Portakal suyu ile içersem daha mı faydalı olur peki
(7,448 puan) tarafından
Tabi c vitamini emilimini arttırıyor ve miden bulanmaz
0 oy
tarafından
Bendede var canm sürekli halsizlik oluyor vitaminim düsük çikiyor 
(45 puan) tarafından
Evet bayılacak gibi oluyorum her zaman ve 9 aylık bebeğim var zor bakıyorum çocuğa
tarafından
Yemeğimi kıstığımda vitaminim düsüyor ve halsizlik oluyor yemegine dikkat et canm cok ac kalma bide tasiyicisi var
(45 puan) tarafından
Bende de taşıyıcısı var çok zayıfladım kilo alamıyorum vücudum çok gucsuz
tarafından
Bol vitaminli beslen
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Bnde akdeniz anemisi var. Evlenirken cikti. O iki turlu canim bi hastasi bi tasiyicisi bn tasiyiciyim. Halsizlikk oluyo bide degerlerim hep dusuk cikar demirim vitaminim kanim yukselmez hsmileliklerimde hic ilac kullanmma cunku etki etmez
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Sana özel gıdalardan yemen gerekiyor normal ekmek dahi yasak 
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Talsemi taşıyıcısıyım bende. Öldürmez süründürür bir hastalık. Ben halsiz kalmıyorum çok kötü değilim şükür ama normal birisine göre yorgunluk daha çabuk oluyor. Sanırım sizde ek olarak kansızlıkta var o yapıyor halsizlik. Benim kan değerlerim normal çıkıyor mesela. Allah şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Kan değerlerin nasıl çıktı ki canım geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 91 göst.
0 oy
6 cevap 183 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 277 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,511 soru

24,073,210 cevap

330,792 kullanıcı

...