0 oy
1,080 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından

Kızlar benim gibi küçük yaşta anne olan varmı? <3 

Ben 17 yaşında anneyim eşim 20 yaşında bizim gibi olan varmı? Mrktan sordum

48 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Bende 20 eşim 22 
-Reklam-
0 oy
tarafından
21 yasinda anne oldum suan 24 yasindayim 3 yas ve 15 gunluk oglum var
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Anamm  sende küçük eşinde küçük gerçi bende küçüğüm ama eşim büyük :) 

Ben yirmi yaşındayım bir senelik evliyim ve 37 haftalık hamileyim eşimde 28 yaşında 
0 oy
(1,030 puan) tarafından

20 yaşında oldum  eşim bekleyelim biraz dedi ama ben çok istedim düğünden hemen sonra hamile kaldım  şükürler olsun rabbim gönlüme göre verdi<3

0 oy
tarafından
Ben 21 de anne oldum şimdi 27 im eşimde 28
0 oy
(2,164 puan) tarafından
Ben 22 yasinda anne oldum o kizim 1 ay yasadi vefat etti hmn sonra tekrar hamile kaldim 23 yasimda tekrar anne oldum simdi 3 aylik sende kucuksun evet ama herseye karsi cikilmayacagini aileler anlasinlar esimde kürt bende kurt turk diye asla ayrim yapilmamali esimde 26 yasinda sizde hep mutlu olun insallah cnm
(207 puan) tarafından
İlk önce başın sağolsun Allah 2. Evladını sağlıkla büyümeyi nasıp eylesin evet cidden çok ayrımcılık yapıldı onun tarafı aşiret hep akraba evliliği ben türk olrk geldiğim için beceremez edemez fln denildi şimdi ise herkesin göz bebeği oldum benim babam çok karşı çıktı ama şimdi cidden okdr mutlu ki hergun arar sorar annemle babam ayrı anneme de bakıyorum yardımcı oluyor her konuda bana zaten Allah eşimden de razı olsun hiç bı eksiğim yok çok şükür Allah ayırmasın hiç bir zamanda inşallah :),
0 oy
(1,757 puan) tarafından
19 yaşında gebe kalıp 20 de anne oldum şimdi yine hamileyim ama çok zor geçiyor tarif edemem şimdi 22 yaşındayım
(207 puan) tarafından
Allah yardım etsin inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,757 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,045 puan) tarafından
18 yasında anne oldum evlendgmzde 17 yasındaydm esim 23tü :)) 5 sene oldu
(207 puan) tarafından
Oyy ne güzel :)
0 oy
tarafından
17 mi ben 22 21 yasinda anne oldum
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Oyy masallah.     
0 oy
(15,021 puan) tarafından
19 da hamileydim bende 20 de anne oldum 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
25 yaşında anne oldum iyi ki erken olmamıs diyorum hayatımın en güzel yılları 20-25 arasıydi diyebilirim .. gezdim gördüm kafam rahat çalıştım vs.. 3 buçuk senedir evliyim ikinci bebeğim de oldu eve hapis geçiyor günlerim .. Allah sana da yardım etsin
0 oy
(997 puan) tarafından
18 imde doğum yapmıştım ilk kızıma şuan 24 yaşındayım 3. Bebisi bekliyoruz
0 oy
(7,369 puan) tarafından
O yaşta lisedeydim tatlım baya küçüksün daha mı küçük evlendin 
0 oy
tarafından
Ben 18 yasında anne oldum şuan 19 yasındayım
0 oy
tarafından
Bu siteyi görene kadar çocuk evliliklerinin bittiğini sanıyordum burda hem çok var hemde sanki normal bir durummuş gibi anlatılıyor 
(163 puan) tarafından
Hiç birini zorlamamislar sonuçta severek isteyerek evlenmişler öyle değil mi
0 oy
(163 puan) tarafından
Ben bebeğimi doğurduğumda 16 yaşındaydım şuan 19 :)) severek evlendim Allaha şükür hiç bir sıkıntım yok maddi manevi 
(163 puan) tarafından
Anam yorumlara baktım da en küçük ben doğurmuşum galiba vah vah
0 oy
(465 puan) tarafından
Bende 17 yasinda anne oldum şimdi 19.
0 oy
(867 puan) tarafından
24 Anne oldum 26 yaşındayım ıkıncıyı doracam inşallah çok erken yasta olmak kesinlikle istemezdım herşey y asında ve zamanında güzel 
0 oy
tarafından

17 mi... ben üzüldüm senın ıcın cunku cocuk evlılık her zaman olan şeyler ama lise unv bunlar bırdaha olmaz :( 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,096 soru

24,164,434 cevap

335,541 kullanıcı

...