0 oy
1,629 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evleneli 1 ay olunca Annemin dayısının gelinleri biri bana saat 10 aradı kahve içmeye geleceklermiş bende geç uyandigim icin geç gördüm bana daha sonra gelelim dedi tamam dedim yine bana gelmek istediler ve saat 12 de gelicez dedim ve sonra arayip saat 10 da gelelim dedi bende kabul etmedim Tamam dedi ve saat 10da bana mesaj atmış günaydın elif sonra  uyuyor musun eliffff diye bende uyanınca geri döndüm ve bana yanlis attım başka elife atacaktım dedi bende sinirlendim ve  ayıp olmasin diye abla ayarlayın ona göre gelin dedim  yeni evlendim daha 5 ay evliyim ve 5 aylık hamileyim yakın evimiz biraz zaman geçse gelseler olmaz mi ben daha yeni toparladım cagircam ve mesaj atan kişile o kadar yakın degillim sizce ben ayıp mi yaptim yoksa o kişi mi ayıp yaptı arayıp evime davet edeyim mi

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç defa demişler onlrda seni dusndgn gelmk istms canım 2.den sonra sen cagirsaydn kahvaltı ya caya bekliyorum diye 
(1,541 puan) tarafından
Iyi olunca cagircam güzel ikramda yapacaktim
tarafından
Ne zmn iyi olursn ortalama sonrada agirlstm dersn sonrda doğurdum dersn
(1,541 puan) tarafından
Ben böyle demem iyi olacağımı biliyordum ama anlayis da lazım demi iyi olsam niye çağırmam akrabamı
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Kahve sonuçta onu da değirmende çekip gelmicen makineye paketten kahve koycan su şeker o zaten kaynatıyo yanına koyarsan çikolata lokum 5 aylık hamile olman bir kahve yapamayacak kadar müşkül duruma düşürmez seni
(1,541 puan) tarafından
Kahve kokusu midemi bulandırıyor ve sadece kahve yada çayla yollamak istemiyorum iyileşince sohbet ve güzel hazırlık yapmayı düşünüyordum aceleye ne gerek var
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Yeni evli olunca misafir gelemiyor mu :))) 2 3 yıl sonra gelsinler soylede.. kapının önünden geçmem biri böyle yapsa.
(1,541 puan) tarafından
Hamileyim ve zor geçti ve korona var
(2,422 puan) tarafından
Bende hamilelik geçirdim, zor bir hamilelik erken doğum riski vs. Evime gelmek isteyene kusura bakma böyle davranılmaz.
(1,541 puan) tarafından
Ben güzelce davrandım her görüşte cagircam demiştim ama anlayis da lazım demi
0 oy
tarafından
Kaçta uygunsn o saati soyleydn güzlk uykunmu bozulck evimi temizlmm lazım demsn iki kişiden topla yat sabah yatgni duzlr yetr kimse sendn sahsahli masa beklemiyor iki poğaça iki yumrta kırcan
(1,541 puan) tarafından
Mide bulantisiyla yapılmıyor ve bazen tuvalete yetişemiyorum halıyı kirletiyorum ben böyle durumda ise nasıl misafir gel deyim iyi olunca çağıracam demiştim bekleye bilirdi
0 oy
tarafından
Bir aylık evliyken geleceklermis kabul etmemissin beş ay olmuş halen daha cagirmamissin düzgünce. Canım benimde gebeliğimin ilk ayları zor geçti ama gelmek isteyene gelme demedim. Ne var yani bir gün de erken kalksan.. herşey incelikten kırılır insan kabalıktan derler. Gerçekten de öyle. Kabalık etmişsin hele ki kaynanaya şikayet eder gibi söylemen hiç hoş olmamış. Seni insan yerine koyup gelmek istemişler onlar hata yapmış bence. Kusura bakma yani sen burda ayıp etmişsin
(1,541 puan) tarafından
Ben dolabı bile açamadım hep küstüm kanamam oldu ve düşük tehlikem vardı keyfime istemezlik etmedim kaçacak degillim yakın evlerimiz 5 dk bile değil ben caydıracaktım saden ama biraz daha zaman ihtiyaç vardı anlayışlı olması lazim
0 oy
(426 puan) tarafından
Onların ayıp ettiği birşey yok sen ayıp etmişsin bence alt tarafı bir kahve içmek istemişler 10 12 ne farkeder yatıya kalmayacaklar sanada dememişler ki biz gelicez 50 çeşit hazırla bize diye bir kahve yapıp yanına hazır bir iki büsküvi birşey koymak zor olmamalı hamilesin canım sen yatalak hasta değilsin ya da ölümcül bir hastalığın yok sonuçta bende hamileyim hemde 36 haftalık hiç evime gelene gelme demedim aksine bu halimle kaç kere börekler pastalar yaptım oturdum hamur açtım hamile olmak bir bahane değil ki misafir ağırlamak için ben olsam gelmem bir daha da demem gelicez diye kaç kere demişler allahın hakkı 3 yani ayrıca kaynanasina şikayet etmek ne cocukmusunuz ayıp etmişsin sanki gelin kötü birşey yapmış demiş de sana kaynanasına hemen demissin 
(1,541 puan) tarafından
Peki ölümcül hastalık var canım ne ara korona olacam bilinmez bunlar sokak sokak geçiyor ben iyi olsam cagirmazlik etmezdim hem cagircam dedim haber bekliyor olabilir demi acele ne gerek var bir kendime geleyim demi
0 oy
(6,675 puan) tarafından
10 da msj atması seni yemedi hiç mi kimse sana 10 da msj atmadi ayrıca yeni evli yeni evli diye tutturmuş sin bunu demek kocamla o işi yapicaz rahatsiz etmeyin demek  başka bişey değil
(1,541 puan) tarafından
O iş ne alaka aklın o işde mi sizin ben 10 da kalsam bile midem bulanıyor ve kusuyorum hazırlık nasıl yapacam ve bazen tuvalete yetişemiyorum anlayis lazım bence
(6,675 puan) tarafından
Kocam var niye msj atıyor diyen yeni evliyim henüz demen akla başka bişey getiremez
(1,541 puan) tarafından
Ben saat 10 da kimseyi rahatsiz etmem hele eşi var diye etmem düşünceli olması lazım o iş alakalı yok belki biz kahvaltıya gitcez belki hastaneye
0 oy
tarafından
Ayıp olmuş evet, hele kayinvalidesine söylemen hiç hoş olmamış. Sağlık sorunun vardır uygun dille daha müsait bir zmanda sizi cagiracagim dersin ama kaç sefer gelelim demiş sen bı gel bı gelme demissin olmamış yani. 
(1,541 puan) tarafından
Onlar 12 dedi sonra 12 randevu varmış 10 yapalım dedi onlar biliyor 10 da uyuduğunu ve rahatsiz olduğumu başka zaman gelelim niye demedi ben ilk kabul.ettim ama
tarafından
Uyuyorum o saatte gelmeyin demek ayıp olur bana göre. Zaten bir kahve içip gideceklermis aradan çıkmış olurdu. Neyse
(1,541 puan) tarafından
Kusuyordum ve baş ağrısı vardı saat 10 da böyle oluyor ben müsait olunca cagircam dedim ila 10 da gelelim demesi 2 kere sizce ayıp değil mi
0 oy
tarafından
Hayat yeni nesil gelinlere güzel valla 
(1,541 puan) tarafından
Bir yeni nesille alaka yok anlayis istedim ben her gördüğümde müsait olunca haber verecem aklimdasiniz dedim ama beni anlamayan düşünmeyen ne yapayım bende insanım iyi sohbet ve güler yüzlü karşılamak istedim sadece
0 oy
(3,599 puan) tarafından

Başlığa cevap veriyorum 

Evet çok ayıp ettin8-)

(1,541 puan) tarafından
onlarda etti bence
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Randevu sistemi ile gelseler keske daha rahat ederlerdi:)
(1,541 puan) tarafından
Anlayışlı ve düşünceli olsalar di iyi olurdu
(1,571 puan) tarafından
Anlayış olmasa cat kapi gelirlerdi size söylemeden gelirlerdi
(1,541 puan) tarafından
Anlayis olursa ben cagircam deyip saat 10 da gelelim demesi saçma bence anlayis göremedim
(1,571 puan) tarafından
Iyi bacim dogru yoldasin daha niye ayip mi ettim diye soruyon kendini hakli goruyorssn ayip etmemişsin
0 oy
(163,323 puan) tarafından
bu saattem snr agzinla kus tutsan gelmezler ki gelmesinlerde
(1,541 puan) tarafından
Allah allah
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Canım  hamileyken  çağırmayan çocuk  doğunca  hiç çağırmaz 10 olmasında 1 olsun lafını  etmeseydin keşke kaynanasına 
(1,541 puan) tarafından
12 de gelin dedim konustum ama 10 da mesaj atmasi sinirime gitti uyuyorum dedim sanki.yalan söylüyor gibi bakıyor
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben olsam istemiyor da zorla kendimi mi davet etirecem çağırsada gitmem valla canım yeni gelin illa gelmek istiyorlar 
(1,541 puan) tarafından
Gelsinler ama 10 da iyi olmuyorum kusmam geliyor halim olmuyor hazırlık yapmak istiyorum bende böyle söyledim bir kahvele olmuyor ikram edecek şeyler lazım ama anlayis da olması lazım demi
(7,369 puan) tarafından
Valla canım artık gelmeleri zor yani bu saatten sonra kimse gelmez sende bir gün önceden ablacım saat 1 de gelebilirsiniz diyebilirdi 2 kere yazıp o cevabı aldıysa daha da gelmez yani bende olsam gitmem
(1,541 puan) tarafından
2 kere 10 gelmek ne hamilelik kötü geçtiğini biliyor kankiside biliyor kötü geçtiğini o geldi halde
(7,369 puan) tarafından
Valla canım bence ne sen çağır ne onlar gelsin en iyisi bu demekki
(1,541 puan) tarafından
Cagirdim ama laf yedim bakalim
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Gelmek ısteyene gelme denılmez kuzum.Nap et cagır kahveye Alkah hayırlı evlılık ve evladını nasip etsin muhabbetınız daim olsun senın cagırman icap eder artık 
(1,541 puan) tarafından
Ben caydıracaktım ama iyi olunca ama biraz zamana ihtiyaç vardi
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Valla kusura bakma bı sen yeni evli değilsin bı sen hamile değilsin ki yaptığın çok ayıp bnde yeni evliydm hamileydm her gün misafirim olurdu bni atarlardı hiç saat vermezdim direk gelin derdm ki ben o kisinin yerinde olsam asla evine adım atmam seninlede konuşmam
(1,541 puan) tarafından
Benim gebeliğin zor geçiyor ben yemek yapamaz hale geldim ben insan sevmiyor gibi davranıyorsun ama anlayis demi bunları bildiği halde niye zorla gelmek istiyor karşındaki iyi değilse sen o cayi yada kahveyi güzelce icemilcen mi
0 oy
(12,045 puan) tarafından
Ben olsam daha gelmem evine kahveye gelicez demişler sana kalk da kahvaltı hazırla dememişler hamilesin ve yeni evlisin sohbet tanışma amaçlı gelmek istiyorlar belli ki bi günlüğüne 10 da kalksan ne olur sanki 9 aylık hamile misin de geceleri uyuyamıyorsun sabah kalkamıyorsun çok ayıp çok yeni nesil rezill başka bişey değil 
(1,541 puan) tarafından
Rahatsiz oluyorum kusuyorum evimi kirletsem ne olacak ve sadece bir kahvele misafir agirliyorsan sanada rezil birsey bence anlayışlı olmak lazim
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Yani geç kalkıyorsun sanırım keşke deseydin hamileliğim zor geçiyor sabahları zorlanıyorum saat 3 gibi gelseniz olurmu diye. Kadında zorla kendini davet ettirmeye çalışmış hiçte sevmem bu tipleri  ben istersem seni çağırırım zaten, demekki istemiyorumki çağırmıyorum. Boşver 
(1,541 puan) tarafından
Demdim inadına 10 da dedi 2 kere ben de güzel ikram oturmak icin kusmak geliyor çağıracak dedim ama ila 10
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın bence
(1,541 puan) tarafından
Iyi yapmak değil sadece güzel oturup ikram güzel yapıp caydıracaktım biraz zaman ihtiyaç vardi
0 oy
tarafından
İyi yapmışsın bence napcaktın müsait değilsen gelmemeliler
(1,541 puan) tarafından
Ben böyle biri degillim sadece güzelce oturmak ve güzel ikram yapmak varken niye 10 da mide bulantısı cekeyim cagiracaktim sadece biraz zamana ihtiyaç  vardi
tarafından
Hamileyken mide bulantısı geçmez ki onu beklşyosan
(1,541 puan) tarafından
Bu ay iyiyim sarı kusmam ve baş ağrısı ense ağrısı kesildi sarı kusunca böyle oluyordu artık ıyim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 634 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,132 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.