Bugün doğum günüm. Annem babam uzakta kardeşim askerde. Yanımda olmalarını çok isterdim. Kaynanam istediğim bir yolluklar vardı kolidora onlardan almış eceli gün getirdi serdim. Dün görümcem getirdi hediyesini kazak almis yarın gelemem demişti bugünden için . Allah biliyor gelemem dedi ama gelir beni yalnız bırakmaz demiştim.(asla bir doğum günümü atlamaz pastalar hediyeler) Kapı çaldı sert bir şekilde, dedim alt komşu galiba bişey oldu diye açtım bir baktım elinde pasta iyiki doğdun diyor tam uflerken baktım kaynanam da gelmiş. Mutlu ettiler asla atlamaz gorumcem dogum günümü. Annemlerle konuştuk görüntülü :/ birazdan eşim gelir bakalım eli boş mu gelecek dolu mu Buruğum nedense :/ kardeşimi çok özledim.. annem korona yeni atlattı. Allah'ım herkese sağlık versin ya yaşlanmak istemiyorum.. oğlumun evden gitmesini, dünyanın daha kotu olmasını, sevdiklerimi kaybetmeyi vs vs .. neyse uzun oldu kizlar ☺️
Yeni yaşın sana huzur getirsin kuzum, ne güzel kaynanan ki düşünüp almış
Iyiki doğdun canim ne güzel değerini biliyorlar masallah Allah razı olsun annenle kardesinle de tez vakitte buluşursunuz inşallah
1,477,471 soru
24,184,127 cevap
336,506 kullanıcı