0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bugün doğum günüm. Annem babam uzakta kardeşim askerde. Yanımda olmalarını çok isterdim. Kaynanam istediğim bir yolluklar vardı kolidora onlardan almış eceli gün getirdi serdim. Dün görümcem getirdi hediyesini kazak almis yarın gelemem demişti bugünden için . Allah biliyor gelemem dedi ama gelir beni yalnız bırakmaz demiştim.(asla bir doğum günümü atlamaz pastalar hediyeler) 

Kapı çaldı sert bir şekilde, dedim alt komşu galiba bişey oldu diye açtım bir baktım elinde pasta iyiki doğdun diyor tam uflerken baktım kaynanam da gelmiş. Mutlu ettiler asla atlamaz gorumcem dogum günümü. Annemlerle konuştuk görüntülü :/ birazdan eşim gelir bakalım eli boş mu gelecek dolu mu :D 

Buruğum nedense :/ kardeşimi çok özledim.. annem korona yeni atlattı. Allah'ım herkese sağlık versin ya yaşlanmak istemiyorum.. oğlumun evden gitmesini, dünyanın daha kotu olmasını, sevdiklerimi kaybetmeyi vs vs .. neyse uzun oldu kizlar ☺️

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni yaşın sana bol bol mutluluk huzur getirsin inşallah ailenle bütün sevdiklerinle hep mutlu ol 
tarafından
Aminn canimm herkese sağlık versin rabbim inşallah sağolasın ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyiki doğdun nice senelerin olsun inşallah evladın ve ailenle sağlıklı sıhhatli ❤️

Hadi bana bugünlük üstten bak morallerin yerine gelsin 
tarafından
Sağolasın canım benimm aminnn ❤️❤️
Kız Allah'ım :D dur kanepeye çıkayım bakicam
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun asko☺❣
tarafından
Teşekkürler bitanemm☺️❤️❤️
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle 
tarafından
Amin canım teşekkürler ❤️
0 oy
(1,776 puan) tarafından

Yeni yaşın sana huzur getirsin kuzum, ne güzel kaynanan ki düşünüp almış <3

tarafından
Teşekkürler canım benim. İlk zamanlar çok sıkıntı yaşadık ikimiz beni çok üzdü ama asla saygısızlık yapmadım. Şimdi iyi şükür ☺️ atlattık o donemleri
0 oy
(689 puan) tarafından

Iyiki doğdun canim ne güzel değerini biliyorlar masallah Allah razı olsun annenle kardesinle  de tez vakitte buluşursunuz inşallah <3

tarafından
Teşekkürler canım amin inşallah ❤️ herkes gibi benimde sıkıntılarım oldu kaynanamla hep alttan aldım saygimi bozmadım yoluna girdi herşey şükür. Görümcem zaten bambaşka
(689 puan) tarafından
Allah bozmasın canim benim en iyisini yapmissin :)
tarafından
Amin canım sağolasın ☺️
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Mutlu yaşlar canım ne mutlu sana evet ailen yanında değil ama iyi bı aileye gelin gitmişsin seni mutlu ediyorlar ne mutlu sana iste
tarafından
Teşekkürler canım benim. Görümcem çok başka. Kaynanamla ilk zamanlar çok sorunlarımız oldu hep alttan aldım sonunda kazanan ben oldum şükür ☺️
(3,599 puan) tarafından
Ne mutlu sana canım Allah dahada artirsinnn
tarafından
Amin canım herkesin yuvasına huzur versin rabbim
0 oy
(6,157 puan) tarafından
İyiki doğmuşsun ozaman canım sağlıkli yaşların olsun inşallah birdahaki yaşında ailenle olursun❣☺
tarafından
Teşekkürler canım benim aminn inşallah ❤️☺️
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım 
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Böyle bi kaynana görümce herkese nasip olmaz kıymetlerini bil seni mutlu etmişler ne güzel bizimkiler bi esim söyleyince telefonda doğum günün kutlu olsun dediler tamam eşim kutladi hediye pasta aldı yemege götürdü o bana yeter ☺️
tarafından
Olsun eşin değer veriyor canım ne mutlu. Görümcem bambaşka. Kaynanamla çok sorunlarımız oldu ilk başlarda :/ hep alttan aldım saygimi bozmadim oda düzeldi şükür..
(1,014 puan) tarafından
İyi olmuş canim oda senin degerini anlamistir
0 oy
tarafından
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah canim doğum günün kutlu olsun ❤⚘
tarafından
Canımm benim teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
tarafından
Nice mutlu yıllara canım doğum günün kutlu olsun ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Yeni yaşın sana huzur mutluluk getirsin rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah ☺️
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Yaaa ins seneye tum sevdiklerinle gecirirsin gününü  

Buarada dogum gunun kutlu olsun canim

Yarinda bnim dogum günüm 11 yildir ailemden uzakta kutluyorum ama simdi ailemin yanndayimm en guzl hediye olucak
0 oy
(163,571 puan) tarafından
yaa iyiki dogdun hanife

0 oy
(8,579 puan) tarafından
Iyiki dogdun mutlu senelerin olsun inşallah ♥️
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun ♥️

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 190 göst.
20 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,876 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 267 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,484 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 282 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
+7 oy
34 cevap 912 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde idilto (2,269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,127 cevap

336,506 kullanıcı

...