0 oy
226 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (254 puan) tarafından
Evlenelı 4 yıl oldu 1 yasında oglum var. Esım cok vurdum duymaz birisi annesıne de asırı duskun, kaynanam ben evlendikden sonra kanser oldu kızı evden kactı ben baktım hıc gocunmadım bıle. Esım hem ıckı ıcıyor hem uygunsuz videolara bakıyor uyardıgım halde vazgeçmedi. Ozel gunler de hıc hediye almaz arada bir. Kendımı bunların yanında cok degersiz hissediyorum. Oglumun ilk dogumgunuydu annemgıl bırsuru hediye alırken kaynanam 1 takım alıp geldı benım oglumun ilk dogumgunuydu. Artık cok yoruldum, ve esım hıc oralı bile degil, sırf babam hediyeleri fazla aldı diye beni hor goruyor baban dusuncesıyle gıdıp ogluma dagarabası aldı. Neymiş babam yapmıycakmıs yapınca zoruna gidiyormuş. Artık napmam gerektiğini bilmiyorum bıle kendimden tiksindim artık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim babamın alması zoruna gidiyorsa senin baban alsın xe canim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Napsin babam bakiyo çocuğun eksikleri var bi sürü elinden geldiğince kendisi karsiliyo sen al da babam almasın de 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Madem senin ailen yapınca zoruna gidiyo eşini o zamn o yapsın ailesi yaosinki babana sıra gelmesin kii çok yanlış bı dusunce bence torunudur alır yani ne kadrr saçma bı dusunce yaa
0 oy
tarafından
Sabhdan belli ne kadar buyutnz bu konuyu senin ailenin i kadar eşinin ailesinin o kadar değeri olur birinden birşey beklmyn
0 oy
(22,842 puan) tarafından
O babalık vazifesini düzgün yapsa babanın almasına gerek kalmaz ayrıca o kim oluyor ki ne alıp almayacağına karışıyor senin çocuğunsa onunda torunun sizinkiler de alsinda benim zoruma gitsin azıcık de 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 387 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Afra (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 462 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _!!!!!! (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 385 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 959 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,940 cevap

328,056 kullanıcı

...