0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Geçen gitmiştim numarayi soyle dedi söyledim numarayi şöylerrmisin dedi bisey demedim numarayi söyledim sesimde baya cikmisti neyse bide birbirilerine bakıp gülüyorlar bana bakıp noldu diyecektim demedim birgunde yaşlı bir amcaya bağırıyordu kız neyse bugün gittim yurtdiisni aricam bunun icin paket yaparmisin dedim nereyi arican dedi hollanda dedim gozleriyle gülmeye basladi islemimi yapamadi 30 dk bekletti benim islemime bakarken baskasinin islemine bakıyor sonra diğer kız geldi yanına noldu dedi hollandayi aricakmis dedi gulustuler tl yükle ara yapsınlar dedi gerçekten artık şikayet edecegim 

8 Cevaplar

0 oy
(8,579 puan) tarafından
İyi de bacım bunu buraya yazacağına Onları orada iyi bir Kayırsaydınn.

Ne o resmen seninle dalga geçer gibi
(11 puan) tarafından
Sessiz biriyim
(457 puan) tarafından
Bende çok sessiz bir insannim ama geldiler mi tam gelirler valla sizi anlıyorum ama bir daha yaparlarsa sesinizi çıkarın bence
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Patlatsaydiniz yüzüne diycem neyse.soylesenize açıkta bir şey mi var guluyorsunuz diye?
(11 puan) tarafından
Demedim şikayet edecegim
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Orda agzini yirtmamissin gelmissin bize dert yaniyon bi an gidip yolasim geldi kızı burdan
tarafından
agzına saglık aynını dusunuyorum sıkayet edıcem dıyo kıme neye edersen et olan sana olur onlar devam eder orda agzının payını vermelıydın post sahıbı cok uzerler senı bu kafada gıdersen
(374 puan) tarafından
Sen mi ben mi hiç gelemem böyle şeylere
0 oy
tarafından
Kız orda bunların çobanı yok muydu ona deseydin. Bence direk şikayet et. 
0 oy
tarafından
Et canım sende şikayet bir b.k olduk saniyorlar heralde 
0 oy
tarafından
Valla biz bişey yqpamayiz ama oranın sahibine şikayet edebilirsiniz 
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Actaa got.une gull ucuz yaratikkk hayirdirr diye bi cirlayincaa bak bidaha gulebiliyo mu . Niye susuyosun 
0 oy
(9,938 puan) tarafından
onları orda evire cevıre döverım kımse dalga gecemez benle hatını bılcek herkes

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Leila (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
+2 oy
4 cevap 354 göst.
22 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (321 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 845 göst.

Kategoriler

1,472,154 soru

24,107,923 cevap

332,799 kullanıcı

...