herkes sana yüklenerek neyin kafasını yaşamış ben de anlamadım. erkek çocukları da tacize uğrar arkadaşlar. sizin çocuğunuza böyle yapılsa o çocuğun ailesini parçalarsınız. dava edersiniz. kadın laf sokmamış kadını kenara çekip konuşmuş. gidip herkese reklam yapmamış
kaldı ki herkes görmüş yuh ya sırf sen sesini çıkardın diye herkesin fare gibi saklanması çok mide bulandırıcı. büyükler aile düzeni bozulmasın diye susuyordur byük ihtimalle ortada durmak için susuyorlar ama çok yalnız bırakılmışsınız. cidden hak etmiyorsunuz bu yapılanları. çocuklara yalan da söyletemezsin yani 13 yaşında çocuk niye iftira atsın? görmüş ki söylüyor.
ben yine masum düşündüm kıyafet üstünden sandım ama cinsel organını ellemek ne demek ya? tecavüz bu. taciz değil bak. düzenlenmiş, planlanmış, tecavüz. o yaşta kız o organın o işe yaradığını nerden biliyor? hadi biliyor, ellemek nerden aklına geliyor. elleyince ne olacağını sanıyor. hiç masum bir hareket değil. o kız bunları öğrenmiş. o pislikler de saklasınlar dursunlar bakalım. kız onların.
üstelik senin oğlunun bu sapıklığı öğreneceği biri yok etrafında. kız kardeşi var yani kızdan nasıl öğrensin. ama onların kızının ergen abileri var. senin oğlan küçük daha yeni 1. sınıf olması lazım. yeni yeni aileden başka insanları görecek. o kız ise 2.sınıfa geçmiştir. kafa yapısı artık oturmuştur. 40 kişilik sınıflar. dışarda ne yapılır ne yapılmaz bilir. ki kendin diyosun gizli gizli dışarı çıkarmış dışarda ellemiş orasını. yakalanınca kızacaklarını biliyor. bile bile yapıyor.
sinirden patlıcam cidden. bakamayacak insanlar çocuk yapmasın ya. beddua okumak istemiyorum ama allah belalarını versin. resmen oğluna tecavüz etmiş ya bunun ötesi var mı? polise versen hakkındır. kendi pislikleri ortaya çıkmasın diye kendi lekelerini sana sürmeye çalışıyorlar yaratıklar.
grip değil, ateş değil, ameliyat ya. o masaya yatmak var kalkmak var kalkmamak var. en kanlı düşmanın olsa gidersin. kuş kadar canı var çocuğun. kalpleri kötü bunların ama gelseler de nazar ederlerdi valla kötü günde gelmiyorlar, iyi günde de gelmesinler cehennem olsunlar. keşke ben de sizin akrabanız olsaydım bi güzel hepsini pataklardım.
çocuk şu an idrak edemiyordur tabii ufak daha ama annem babam dokunmuyor o kız niye dokunuyor diye sorguluyordur içinde. bu çocuk ergenliğe girdiğinde hep bunları hatırlayacak. bu yaşta çok ağır şeyler yaşatmışlar. size bunları yaşatamazlar ya. asla özür dilemeyeceksin tabii ki. onlarla iletişiminizi kesmeniz sizin için çok çok iyi olmuş ben sana söyliyim. sadece oğluna değil kızına da böyle bir şey yapabilirlerdi. her misafirlikte çocukları yanından ayıramazdın korkudan. onlar kendilerini düzeltmek istemiyorlarsa kendi pislikleri içinde boğulsunlar yapacak bir şey yok.
sen kendini üzme. hiçbir hatan yok. sesini çıkardın diye günah keçisi yapmışlar ama emin ol sadece kendilerini temizlemek için yapıyorlar. 2+2, 4 eder. 5 diye zırvalasa da etse de gerçeği değiştiremez. herkes kimin ne olduğunu anlamış o ailede bırak kendini rezil etmeye devam etsin