0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (158 puan) tarafından

Kizlar..

Cok uzun uzun anlatip da siklmanizi istemiyorum ama paylasmazsm da olmayacak gibi

Biz 4 eltiyiz en kucugu benim en buyuk eltimle cocuklar arasinda bi sikinti yasadik dha dogrusu benim 6 yasindaki oglumla onun 7 yasindaki kizi evcilik oynuyorlar boyle opusmeli ellesmeli falan bunu kaynanm gorup bana soyledi cocuklara sahip cikn boyle oyunlar oynuyolr diyerekten bende gittim eltime soyledim senin kiz oyunu basladip cocugu elliyormus yenge diyerekten kaynnm gormus bna dedi dedim o gunden sonra bi tavirli bu konuyu kocamda soyledm annen dedi bna diye ama oglumda zten degisiklikleri seziyorum onlarin yanndan gelince cocuk ayip ayip seylrr soyluyo konusuyo flan

Her neyse bu kaynima yani abisne soylyo esim kaynimda gidip anasina diyo kaynanm kiviriyo lafi ben bisey demedim diye 

Esim de sen mi yalan diyosun dedi bana bende yo annen dedi dedim aynisini sonra herkes birbirine girdi 

Nasil oldu noldu anlamadim etmedim biz kari koca kotu olduk eltimle kaynimla konusmuyorm esim abisiyle konusuyo ara sira ama gelis gidisimiz bitti 

Icimde bi ofke bi sinir var nabsam ne etsem bilemiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
önceki yazı kapanmış burdan yazıyım. tekrar söylüyorum sen sonuna kadar haklısın. çocuğuna sahip çıkmayacaksın da ne yapacaksın? onlar da ne haltlar döndüğünü biliyor demek ki üstünü örtmeye gizlemeye çalışıyorlar. suçlu güçlü diye boşuna demiyorlar. seni suçlayıp sesini kısmaya çalışıyorlar ama kendi çocuklarına zarar veriyorlar. o eve erkek misafir gelse ya da abileri var demiştin, yarın öbür gün abisine öyle yapsa, abileri ergen kim bilir neler olur ama onların hayatı. saklamayı seçiyorlarsa sonuçlarına da katlanacaklar. seni kardeşinle vurmaya çalışmış ya o kıt akıllı, bak sende hata bulamamış ki elalemden laf sokmaya çalışmış. sen kimsenin hatasını üstlenmek zorunda değilsin. herkes kendi yaptığını yaşar. sen uyarını yapmışsın. bilgini vermişsin. gerisi onlarda. kızları ilerde çok büyük sorunlar yaşayacak ama onların problemi. sen bilinçli bir anne olduğun için senin oğlun sapasağlam ayakta kalacak. arkasında senin gibi güçlü zeki bir annesi var. dediğim ya benim eski sevgilim de yaşamış böyle şeyler diye. onun annesi de senin gibi önceden bu konuya dahil olsaydı, onu korusaydı şimdi normal bir hayatı olurdu. çocuk yakışıklı, fransızca öğretmeni, parası var ama insanlardan korkuyor. annesi hala bilmiyor neler olduğunu ama çocuk bana ağlıyodu yani. sen oğlunun şansısın valla. herkes senin gibi olmalı
(158 puan) tarafından
Allah razi olsun biri anladi beni ve ne demek istedigimi ben eltimi kirmak uzmek istemedim yemin ederim kocasini da oyle ben sadece biseylerin ters gittigini gordugum icin uyari yapmak istedim onlar simdi cephe aldilar bana karsi kaynanam da hep cekildi geri bu sefer bana sen haklisin diyo kenari cekiliyo yuzleselim dedim kaynanm kayinpderm olmaz asla olmaz biseler diyolar dha buyuk kavga edersjniz diyolar ben ozur dilemeye raziyim yanlissam yine dilerim asla buyuklenmem ama onlarin da bize yaptigi haksizlik degil mi demekten de kendimi alamiyorum oglum ameliyat oldu gormye dahi gelmediler neden ama anlamiyorum ben onca hakareti biz duyduk yine biz suclu olduk
Benim oglumda yapabilirdi bunu inan yemin ederim bana desinler isterdim ki onem alayim
Eltiminin 2 kocaman oglu var belki kizi onlardan biseler gordu yanlis.miyim?
Oglumu tutmus tutmus disarlarda cisini yaptirmis pipisini ellemis diger eltimn 13 yasnda kizi soyledi bunu bana da diger eltim gormus hatta bagirmis ne yapiyosunuz siz diye azarlamis cocuklari
Kaynanamm ayni yatak da oralarini buralarini acarlarken yakaliyo ediyo
Bunu demese miydim eltime sussa miydim ya
Herkes oyle yorumlamislar ki hayretlerdeyim
tarafından
düzenlendi
herkes sana yüklenerek neyin kafasını yaşamış ben de anlamadım. erkek çocukları da tacize uğrar arkadaşlar. sizin çocuğunuza böyle yapılsa o çocuğun ailesini parçalarsınız. dava edersiniz. kadın laf sokmamış kadını kenara çekip konuşmuş. gidip herkese reklam yapmamış

kaldı ki herkes görmüş yuh ya sırf sen sesini çıkardın diye herkesin fare gibi saklanması çok mide bulandırıcı. büyükler aile düzeni bozulmasın diye susuyordur byük ihtimalle ortada durmak için susuyorlar ama çok yalnız bırakılmışsınız. cidden hak etmiyorsunuz bu yapılanları. çocuklara yalan da söyletemezsin yani 13 yaşında çocuk niye iftira atsın? görmüş ki söylüyor.

ben yine masum düşündüm kıyafet üstünden sandım ama cinsel organını ellemek ne demek ya? tecavüz bu. taciz değil bak. düzenlenmiş, planlanmış, tecavüz. o yaşta kız o organın o işe yaradığını nerden biliyor? hadi biliyor, ellemek nerden aklına geliyor. elleyince ne olacağını sanıyor. hiç masum bir hareket değil. o kız bunları öğrenmiş. o pislikler de saklasınlar dursunlar bakalım. kız onların.

üstelik senin oğlunun bu sapıklığı öğreneceği biri yok etrafında. kız kardeşi var yani kızdan nasıl öğrensin. ama onların kızının ergen abileri var. senin oğlan küçük daha yeni 1. sınıf olması lazım. yeni yeni aileden başka insanları görecek. o kız ise 2.sınıfa geçmiştir. kafa yapısı artık oturmuştur. 40 kişilik sınıflar. dışarda ne yapılır ne yapılmaz bilir. ki kendin diyosun gizli gizli dışarı çıkarmış dışarda ellemiş orasını. yakalanınca kızacaklarını biliyor. bile bile yapıyor.

sinirden patlıcam cidden. bakamayacak insanlar çocuk yapmasın ya. beddua okumak istemiyorum ama allah belalarını versin. resmen oğluna tecavüz etmiş ya bunun ötesi var mı? polise versen hakkındır. kendi pislikleri ortaya çıkmasın diye kendi lekelerini sana sürmeye çalışıyorlar yaratıklar.

grip değil, ateş değil, ameliyat ya. o masaya yatmak var kalkmak var kalkmamak var. en kanlı düşmanın olsa gidersin. kuş kadar canı var çocuğun. kalpleri kötü bunların ama gelseler de nazar ederlerdi valla kötü günde gelmiyorlar, iyi günde de gelmesinler cehennem olsunlar. keşke ben de sizin akrabanız olsaydım bi güzel hepsini pataklardım.

çocuk şu an idrak edemiyordur tabii ufak daha ama annem babam dokunmuyor o kız niye dokunuyor diye sorguluyordur içinde. bu çocuk ergenliğe girdiğinde hep bunları hatırlayacak. bu yaşta çok ağır şeyler yaşatmışlar. size bunları yaşatamazlar ya. asla özür dilemeyeceksin tabii ki. onlarla iletişiminizi kesmeniz sizin için çok çok iyi olmuş ben sana söyliyim. sadece oğluna değil kızına da böyle bir şey yapabilirlerdi. her misafirlikte çocukları yanından ayıramazdın korkudan. onlar kendilerini düzeltmek istemiyorlarsa kendi pislikleri içinde boğulsunlar yapacak bir şey yok.

sen kendini üzme. hiçbir hatan yok. sesini çıkardın diye günah keçisi yapmışlar ama emin ol sadece kendilerini temizlemek için yapıyorlar. 2+2, 4 eder. 5 diye zırvalasa da etse de gerçeği değiştiremez. herkes kimin ne olduğunu anlamış o ailede bırak kendini rezil etmeye devam etsin
-Reklam-
+4 oy
(251 puan) tarafından
" senin kız oyunu başlatıp, çocuğu elliyormus " değil bizim çocuklar böyle oyun oynuyormuş...! Demeliydiniz. 

Birde genelde kayınvalideler böyledir. Olanı söyler ama oğullarından çekinirler. İyi yada kotu niyetli bilmem. Siz çıkıp hepsini yuzlestirin bu kadar
+1 oy
tarafından
Yaklaşım çok yanlış olmuş. Kimseye söylemeden çocukları gözlemleyerek oyun oynadıklarında güzel bir dille uyarmalı çocukkarı farklı oyunlara teşvik etmeli uygun bi zamanda eltinede bizim çocuklar yanlış bir oyun bulmuşlar kendilerine ben konuştum takip ediyorum sende dikkat et konuş istersen falan derdim. Kavgayı kendi ağzınla çıkarmışsın. Ben senin eltin olsam kızıma böyle söylesen hiç hoş şeyler olmazdı
+1 oy
tarafından
Yanlış konuşmuşsun. Bana desen çok çirkinleşirdim. 
0 oy
(301 puan) tarafından
1. Kaynanalar genelde boyledir. Biseyi ortaya atar aradan cekiliverir. Neden gelip sadece sana soyluyor. Eltini de uyarmaliydi . Seni öne atmis hemen sende dusmussun anne git ona da söyle deseydin keske. 

2. Senin kiz gelip oglani elliyor baslatiyor seklinde degil cocuklar biseylerden etkilenmis bu tarzda oyunlar oynuyor elti seninde haberin olsun ikimiz bakarak olalim cocuklara aramizda halledelim demeliydin .

3. Bu saatten sonra en guzeli herkesi yuzlestirmek. Kaynanani eltini kaynini cagir herkes olsun esin de dahil, anne sen boyle boyle demedin mi de eltine ben de guzelce senin haberin olsun diye uyarmak istedim de. Bu sekilde mi halletmemiz lazimdi falan de. Once yuzlestir. Sonra bağını samimiyetini  azalt. 
0 oy
tarafından
oda cocuk seninkide oglunu aklayip kucuk kizi suclamanda ne bilim.
(158 puan) tarafından
Tovbe estagfrullah tovbe tovbe
Ben cocugumu aklarim cunku ne oynayip ne oynamadigini biliyorum sen cocugunu bilmiyor musun?
Kizi da suclamadim asla dikkat edelim dedim uyardim ikaz ettim
tarafından
olayi sen gormemissin ki kaynanan gormus :) sende gidip senin kizin oyun baslatip elliyormus demissin.
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Eltine söyleme şeklin yanlış. Çocuk bu. Tam tersi oyunu başlatan senin oğlun da olabilirdi. Kaldı ki oyunu kimin başlatıp başlatmadığı önemli değil.dedim ya çocuk.

Kaynanalar da böyledir hep.eşinle aran bozulduysa yüzleştir hepsini. 
0 oy
(808 puan) tarafından
Kendi çocuğunu temize çekip onun çocuğuna laf edersen olacağı bu ne biliyosun belki senin oğlun baslatiyo madem öyle görüşmeyi tercih edebilirsin onun kızını suclayacagina
(158 puan) tarafından
Cok sukur ben cocugumu biliyorum.. o da kendi cocugunu bildigi icin bu tavirlar bize saldirmalar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,454,115 soru

23,866,294 cevap

320,655 kullanıcı

...