+1 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Kızlar şimdi bı kaç gün önce u.yuz olabilirmiyiz demiştim bizde hala öyle bir belirti yok çok şükür annemler 3 tane doktora gittiler kimse uyu.z. demiyo uy.uz değil de demiyolar şimdi asıl sorum şuki bizde de olsaydı eğer şimdiye belirti olurmuydu çünkü biz her gün görüşüyorduk bir günde bulaşacağını düşünmüyorum çünkü bu vücuda girdiği andan itibaren bulaş riski varmış ben her ihtimale karşı sürekli kendim ve bebeğime duş aldırdım her gün evi temizlik yaptım deli gibi artık psikolojim bozulucak duruma geldik var mı yok mu diye 

7 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Cnm onun benim bildiğim kuluçka süresi var ve doktora gitsen karışım krem yazıyor cnm 
(54 puan) tarafından
Yarın sağlık ocağına gidicem haftaya çocuk doktoruna gidicem bı içim hiç rahat değil çünkü
-Reklam-
0 oy
(510 puan) tarafından
Canım ben doğum yaptım u.yuzduk kız kardeşim yanıma geldi tam 40 gün sonra belirtiler onda başladı kaşınmaya başladı 
(54 puan) tarafından
Yani ne kadar yan yana olursak olalım aynı süre içinde çıkmaz öyle mi
(510 puan) tarafından
Evet canım u.yuzun kuluçka dönemi var 1 ay içinde kendini belli ediyor
(54 puan) tarafından
Anladım insallah olmayız ya
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Yaa bunu çok duyuyorum bu aralar huy kaptım ne alsam asla yıkamadan giymiyorum salgın var demekki.
(54 puan) tarafından
Ya ben temizlik hastası gibi biseydim her gün süpürge toz alırım ama bilemedim gerçekten kafayı yemek üzereyim az kaldı
0 oy
(301 puan) tarafından
Kulucka suresi uzun olabiliyor. Aileden herhangi birinde El ayasinda kizariklik var mi avuc icinde parmak arasinda bel kalca koltuk alti kisminda. Bi de gece artan kasintisi olan 
(54 puan) tarafından
Kaşıntı yok hiç yok hatta karınlarinda bı tek kırmızılık var başkada yok hiç bir yerlerinde
(301 puan) tarafından
Kasinti yapiyor **** genelde.
(301 puan) tarafından
Belki baska biseydir iyi bir uzmana gosterdiniz mi
(301 puan) tarafından
Ya soyleyince suclu oluyoz su suriyeliler geldiğinden beri cok gorulmeyen hastaliklar tekrar hortladi .
(54 puan) tarafından
Kaşıntılari yok bizde de yok xok çok şükür ama kırmızılık var Suriyeli konusunda katılıyorum size o kadar çok ülkenin dengesi bozuldu ki her konuda hastalıklardan başımızı camdan cikaramsz olduk
0 oy
(5,213 puan) tarafından
2 6 hafta arası kuluçka süresi varmış onun bizde çk sevgili kaynanam sayesinde ucundan döndük olmadık süre yeni doldı şükür heryeri temizledim halıları duyunca direk yıkamaya verdim bi büyük çamaşır suuu ve beyaz sirke bitirdim ama öyle bişwyki aslında böyle temizlikle ölmüyomuş malesef  6haftaya kadar bekle bakalım inşallah olmazsınız
(54 puan) tarafından
İnşallah olmayız rabbim kimseye yaşatmasın ya çok korkuyorum duvarlara kadar sirke yaptım halılari verip vermeme konusunda kararsızım
(5,213 puan) tarafından
İnşallah yoktur canm bende çok korkmuştım allah yaşatmasın olunca çok zor bitiyomuş
(54 puan) tarafından
Evet ya kendimizide geçtik artık bebeğim var daha minicik
0 oy
(487 puan) tarafından
Hayır canım hmn belli olmaz 1 ayı geçiyor belirti başlaması
(54 puan) tarafından
Ya inşallah olmayız
0 oy
(163,416 puan) tarafından
şu kulucka donemi uzamis olabilur miki
(54 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum