0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Ya gebelik hormonlarından heralde bilmiyorum ama daha bı takıntılı olmaya başladım eşimin her yaptığı her söylediği zoruma gidiyor bı turlu iyi olamıyorum sürekli kısıtlamak istiyorum sanki ve bu durum beni çok rahatsız ediyor eşimin yaptığı hiç biseyi kafama takmak istemiyorum umursamaz olmak istiyorum biraz kızlar önerileriniz neler olur ne yapabilirim sadece kendi çapımda mutlu olmak istiyorum hepsi bu 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kelin ilacı olsa önce başına sürer. :) yavrum bu doğuştan gelen birşey. Bende çok istiyorum ama olmuyor. O kadar rahat arkadaşlarım var ki. Her yaptığını umursamayan etmeyen. Keşke öyle olabilsek 
(50 puan) tarafından
Aynen valla keşke öyle olabilsek işte o zmn hayatın tadı çıkar biraz
-Reklam-
0 oy
(14,991 puan) tarafından
Bebe doğunca olursun canım çünkü kafana takacak vakit kalmıyor 
(50 puan) tarafından
Hadi inşallah hayırlısı
tarafından
Yok ya bebek olsa da takıyorsun. Asıl bebek olunca daha çok takıyorsun bence. İnsan bunalıyor ilgi bekliyor eşinden. Biri de seni pohpohlasın istiyorsun
(50 puan) tarafından
Aynen valla canım surekli bı ilgi bekliyorum
(14,991 puan) tarafından
Yok kız eskiden öyleydim de şuan inan umrumda değil ilgi pohpoh
(50 puan) tarafından
Hahahaha ne güzel o zmn cnm inşallah bnde öyle olurum o zmn senin gibi zamanla
tarafından
Benim fotoğraf makinem var mesela. Önceden çekim yapmayı çok seviyordum. Kafamı onunla dağıtıyordum inan. Şimdi çocuktan hiç bir yere çıkamıyorum. O yüzden kafayı dağıtamadığım için eşime sarıyorum :D
(50 puan) tarafından
Yaa aslında çok iyi bı hobi olabilir bnde severim ama dediğin gibi çocuktan fırsat bulabilirsek
tarafından
Büyümesini bekliyorum ablası. Oğlum herşeyden daha önemli. İlerde artık beraber çekeriz :)
(50 puan) tarafından
Aynen canım inşallah daha guzel olur anne oğul ;)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde prenses sofiaa (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 395 göst.
0 oy
8 cevap 246 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 319 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,591 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,013 cevap

332,469 kullanıcı

...