Kızımı sürekli anakucaginda sallayarak uyutuyorum. Ve bacaklarımda doğumdan kalma varislerim var beni çok rahatsız ediyor sallarken. Mart'ın 2sinde kızım 1 yaşına giricek. Artık sallama işine son vermek istiyorum kilo aldığı içinde sallarken bacaklarım çok ağrıyor .
Uyku eğitimi verenler nasıl veriyor ? Detaylıca ve kademe kademe ne yapiyorsunuz banada anlatır mısınız kızlar ? Kızım halen uyumadı. Artık uyku egitimine geçmem gerekiyor bence. Nereye kadar sallayacam anakucaginda? Zaten boyuda uzadı sığmıyor .
Uyku eğitimi için yorumlarınızı bekliyorum canlarım
Cnm kızının uyku saatinde onu yatağına yatır ve konuşmadan bekle ayağında sallanmak ister ağlar reddederse tatlı bir dille ona artık ayağında sallamayacağını büyüdüğünü ve bu şeklde uyuması gerektiğini anlat. O belki yataktan kalkmak isteyecek KONUŞMADAN geri yatır yatağına. Dönüp durucak belki 1 saat belki 2 saat uyumayacak yine aynı şeklde KONUŞMADAN uyumasını bekle. Bu şeklde yanında bekleyerek bikaç gün uyumasını sağla. Buna alıştıktan sonra kendini her geçen gün bikaç adım geri çek. Sonrasında kendisi uyumaya alışacaktır. Uyku öncesi güzel bir masal okumayı untma ve sakın pes etme. Belki bir haftada alışacak blki bir ayda. Sabrın sonu selamettir. Allah yardımcın olsun
1,509,065 soru
24,627,325 cevap
364,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın