0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

image

1

image

Biri devlette biri özelde çekilmiş ultrason yorumlarmisiniz.  16 haftalik gittiğimizde özelde bacak arasında bi çıkıntı vardı ekranda bende gördüm.  20. Haftamda devlete gittiğimde dr cinsiyet hakkında hiç bir yorum yapmadı ve fotoğrafta da görüldüğü gibi bi çıkıntı yok :)  şimdi ben ne düşüneyim.  Ilk 16. Haftada %90 erkek demişti ozeldeki dr . Bi yorumlarmışsınız sizde 

2 Cevaplar

0 oy
(5,123 puan) tarafından
Erkek pipi var orda
(7 puan) tarafından
16. Haftamda ozeldeki dr erkek yüksek ihtimalle demişti çıkıntı vardı hatta bende gördüm ekranda . Ama işte son gittiğim devlette ki hiç br yorum da yapmadı ultrason da ki bacak arasında hiç  çıkıntı da görünmüyor cihaz kalitesiyle alakalı mi acaba normalde 20. Hafta daha net olması lazım değil mi
(5,123 puan) tarafından
Devlettr pek yorum yapmak istemiyorlar
Ama bir dahakine kesin belli olur gosterirse
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bı çıkıntı yok mu? Okun olduğu yerde sanki bı pipi var:D

(7 puan) tarafından
O işte 16 haftalik ozeldeki dediğim orda yüksek ihtimal erkek demişti dr. Ama şimdi devlette gittiğim ultrasonda hiç br çıkıntı yok bacak arasında
tarafından
O resim pek anlaşılmıyor canım
(7 puan) tarafından
Ultrason kalitesiyle de alakalı heralde ama hiç çıkıntı olmayınca dedim acaba ilk ozeldeki dr yanıldı mi şimdi haftası daha büyük belli olur diye düşündüm
tarafından
Devlette kime sordum da mı yorum yapmadı yok göremedi mi? Benimkine 14. Haftada erkek demişlerdi öyle de oldu
(7 puan) tarafından
Takiplerimi hep özelde yaptırdım.  Devlette de kaydım olsun diye gittim dr kayıtlı hastası değilim diye ilgilenmedi üstün körü bakti yorum da yapmadı bizim burda devletteki doktorlar bi kaprisli
tarafından
Heryerde devlet doktorları öyle canım. Özelde kiler de ela gözümüze has yüzümüze hasret değil :D parayı verince düdük çalıyor işte
(7 puan) tarafından
Aynen öyle para her kapının anahtarı:) malesef doğum devlette olcak gibi kaydım olsun dedim ama şimdiden böyleyse doğumda neler bekliyo ebesinden hemşiresine hepsi ayrı kapris
tarafından
Bende öyle yaptım canım. Kontrole hem özele hem üniversiteye gittim. Doğumu özelde yaptım. Çok pahalı özelde doğurmak

İlgili sorular

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,532 cevap

332,616 kullanıcı

...