0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
4.5 yaşında kızım var bir ismini sildiricez daha önce bir defa adliyeye gidip dilekçe yazdık ama dosya masrafı falan çıkardılar o dönemde 300 40tl civarı yanımızda da o kada yoktu beklemediğimiz için hazırlıksız gitmiştik bıraktık öylece. Şimdi bazılarından duydum nüfusta bir defaya mahsus dilekçe yazarak sildirme oluyor diyolar doğru mu bu ona göre eşim yarins aba nüfusa gidip dilekçe verecek. Ama yok olmuyorsa boşuna vakit kaybetmeden dire adliyeye gider talepte bulunuruz mahkemeye sileriz diyorum. Bilgisi olan var mı kesin?

5 Cevaplar

0 oy
(1,950 puan) tarafından
Adi ne kızının 
(53,958 puan) tarafından
Çocuğa yazik ilerde sildirin tabiki
(3,146 puan) tarafından
Aynen öyle normalde hadi neyse zaten kaynanamlar başka şehirde gurbetteyiz etrafimjzda kimse bilmiyor hatta kızım bile ismini öykü Nil olarak biliyor diğerini hiç ogretmedim bile bazen soruyo babannem niye böyle diyo benim adım öykü diye o senin adını diyemiyor ondan öyle seviyor diyorum.
(1,950 puan) tarafından
Göbek adı yerine kullansin Zühre yi de :)
(356 puan) tarafından
Zorla güzellik olmuyor
Sana kim baskı yaptı
8 aylık oldu kızım bende halen istemiyorum inci emine sadece inci olsun istiyorum
Eşini nasıl ikna ettin değiştirme konusunda
Benim bu gece kafam attı e devletten yptim ama duzelmeyebilir
Siz sonuc elde ettiniz
Insallah yazarsınız
(3,146 puan) tarafından
Ben bunun savaşını çok uzun zaman verdim şuan kızım 5 buçuk yaşında. Eşim para vermiyordu mahkeme için kenara köşeye attım biriktirdim 700₺ yürü dedim parasını ben odiycem sildircez o sırada üçüncü bebegime yeni doğum yapmıştım daha haziranda ya bu isim silinir ya da tek oğlunun ismini kafama göre gider alırım dedm kabul etti. Kızımın ismini mahkeme ile sildirdik kimliğini aldık şuan sadece öykü nil ismi. Oğluma da Meriç ismini verdim eşim de Buğra istedi kabul ettim Meriç Buğra koyduk.
-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından
Neden sildirecenki
(3,146 puan) tarafından
Hem uzun hem anlaşılması zor oluyor sıkıntı yapıyor hemde eşimin babası zorla koymuştu
0 oy
tarafından
Oykum veya İlkemse kizinin ismi cok guzel ama
(3,146 puan) tarafından
Öykünil Zühre ilk kizimin adı sadece öykü diyoruz ben ayrı ayrı öykü nilda istemiştim eşimin babası zorla Zühre koyunca eşimde kimse kırılmasın diye oykunil tek isim yaptı Zühre ikinci isim yaptı ama sevmiyorum zorluk çıkarıyor hep. İlke Sara da ikinci kızım.
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Bnde bunu merak ediyorum valla 

Eltimin kızına üç isim koymuşlar çok karışık.

Sildirmeyi düşünüyorlsr

(3,146 puan) tarafından
Bizim de aynı biz eşimle öykü nilda koyacaktır babası kudurdu zorla Zühre olacak diye. Eşimde kimseyi kırmamak için gitti oykunil Zühre yazdırdı. Güya çift isim yaptı birleştirerek ama sevmiyorum ve çok sıkıntı oluyor Zühreyi silip öykü Nil olsun istiyorum sadece
(30,124 puan) tarafından
Aynen öylesi makbul
0 oy
tarafından
Yılda bir kere oluyor diye biliyorum canm arastirin bakalım 
tarafından
Onun bir vakti var diye biliyorum eltimde oğlunun isminde yanlış yazulan bir harfi degistirecekti 2 gün arayla olmadı ama tarihini bilmiyorum
(3,146 puan) tarafından
Tüh sanki geçen sene Şubat ayında böyle bişey vardı haberlerde çıkmıştı 3 günlüğüne izin veriliyordu nüfusta. Yılbaşı geçti bu sene daha duymadım öyle bişey demekki daha başlamadı :)
tarafından
Google den bak bulursun bişeyler yaa
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok ❤️
tarafından
Rica ederim canm iyi geceler ❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.