Tek olmak her zamn daha saglikli
Bence bu kayınvalideye bağlı bir durum bana göre olur ben kayınvalidemle mutfakda olmayı seviyorum
Olur aslinda kafa dengi arkads gbi olan bi kaynanayla mutfaktan çıkmak bile istemem ama bnm ki ymk bilen yani bna geline bile oturur basima syle yap byle yap hizli yap gec oldu en son dedim ki bidaha bn ymk yapicaksam basimda durma anne omurumu curuttun iki saatte yolsa bidaha mutfagina adim atmam evden ypar getiririm dedim güldü gitti ayyy cok isterdim ortamina gore davranan bi kaynana bi bakcam cocuk bi bakcam anne bi kafa dengi karşılıklı kahve içip konusmayi da nyse elimizdeyle yetinicük
Asla. Evlendim ilk 2 sene birlik oturduk allahim gorsen. Ev onunda biz misafir gibiydik hizmetci tutmus gibi sabah 9da dayanirdi kapiya kahvaltiyi hazirladim yer icer cekilirdi toplar yikar evi supurup siler toz alirdim banyo wc balkon yıkardım hergun oda oturup tv izlerdi. Yemek yaparken de gelir mutfakta basimi beklerdi beni izlerdi kurtuldum sukur
Olmaz çok zor katliam çıkar
Benim kayınvalidem yemek konusunda bana bir sey demez. Karısmaz evime gelince. Ben oraya gidince bana hiç ellemez. Yardım etmek isterim ama sen otur kızım der. Valla bilemedim
Olur sen batırırsın o yıkar
1,488,105 soru
24,325,303 cevap
345,471 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın