0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (6,324 puan) tarafından

Hani yarısını devlet ödüyor ya başvuraadım bi türlü çok zora düştük ne faturqlrı ödeebldk ne kirayı kızımın bezleri sayılı kalmış kara kara düşünüyorum inşallah bitmez aya başına kdr evde ekmek pişirecem artık nasıl başvuru olıyro bilen varsa yardımcı olurmu çok çıkmazdayım:'(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukari ciksin insAllah odersiniz
(6,324 puan) tarafından
İnşalah canm kesecekler daire hepsi bir kavga çıkarcaklar
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Hangi ilde oturuyorsun canım bildiğim kadarıyla e devletten başvuru oluyor
(6,324 puan) tarafından
Cnm e devlete girdim yapamadım istanbul Pendik
(519 puan) tarafından
Büyükşehir Belediyesi'ni ara o zaman canım onlar seni yönlendirirler beyaz masa yani 153
(6,324 puan) tarafından
En son aradımda 6 ay iptal edildi dedıler şuan açıldımı blmıyorum dakklamda yok arim e devleten nasıl olıyro blyormusn
(519 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım net yaz nasıl başvurulur diye bekli çıkar ordan
0 oy
(350 puan) tarafından
Canım kaymakamlığa gidiyorsun sosyal yardıma yesilkartlı olman lazım direk zaten onunla birlikte elektrik desteği yardımı yapılıyor önce yeşil kart
(6,324 puan) tarafından
Nye ablamın sigortası var iki ablamda veryrolar bir ablam ailemle yaşıyor hata dyeri ayrı benm eşimn sigortası var olmazmı oyoe
(350 puan) tarafından
Hayır ben sordum eşim sigortalı se girerse bunlar kesiliyormu dedi evet iptal olur dedi sigortalı oldukça zaman alamıyorsun
(6,324 puan) tarafından
İki ablamda sigortalı ikiside alıyro iptal olmadı hiç devlet ödüyor ama dul oldukları içinmi acaba
(350 puan) tarafından
Ha öyle olabilir
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Elwktirik yardimi alman ocin cocuk parasi alman lazim bunun icin kaymakamliga ditmen gerek internetten dene ama ilk kayittan gitmen lazım 

E devletten sosyal yardim başvurusu olan ywrden yap  aciklamaya elektirik yardimi cocuk parasi yaz
(6,324 puan) tarafından
Cnm benm bebk 17 aylık çoçuk parası almıyorum interneten nasıl denicem geçen e devleten sosyal yardımlaşma yazıdm hemen ret geldi
(3,675 puan) tarafından
Tamam bebegin kucuk oldugu icin sartli saglik yardimi alman lazim bu yizden kaymakamliga gitmelisin
(6,324 puan) tarafından
Bu arada eşimn sigortası var olurmu
(3,675 puan) tarafından
Olmaz :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,808 soru

24,064,151 cevap

330,278 kullanıcı