0 oy
709 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (34 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bu benim 3.gebeliğim diğer iki çocuğum kız biri 10 biri 7 yaşında bizde kızlarımız büyüdüğü için bir tane daha olsun istedik insanlar hayırlı olsun diye aramak yerine erkek olur bu sefer İnşallah artık erkeği tutturursunuz diye ağrıyor Bu da yetmezmiş gibi görümcem kendisinin de 2 evladı var onun da iki kızı var sanki o hep erkek çocuk getiriyormuş gibi eşimi arıyor yanımda hayırlı olsun eşin tekrar hamileymiş ne yapacaksınız bu kadar çocuğu erkeği bulmadan durmayacaksınız herhalde eşim dedi yok biz sadece Çocuk istedik kız-erkek diye niyetlenmendik hayırlı evlat olsun dedi he he siz de bizi kandırıyorsunuz erkek çocuğunuz olsaydı 3. Yapmazdiniz dedi esim de alakası yok çocuklarımızı büyümüş bu yüzden bir tane daha istedik eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun 3. çocuğumda kız olsun dedi ya böyle cinlerim tepeme çıktı kız olsun erkek olsun evlat fark eder mi ya evlat evlattır hangi parmağını kesersen o acır kız olunca az mı acıyacak erkek olunca çok mu acıyor işi gücü ortalığı karıştırmak

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Milletin uckurunada karisiyolar erkek cocugun bokunu yiycekler yahu ne cahil ne mal insanlar 
(34 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız
(4,950 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️❤️
tarafından
☺️☺️☺️❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(9,232 puan) tarafından
Bunu görünce lerle nitelendirme sende bu olay görümcede olmus ıkı kızdan sonra hamile kalana genelde böyle yaklasırlar erkek mi arıyorsun diye elti de yapar kaynana da komsuds
(934 puan) tarafından
Bu dengesizlik cahillik ya başka bir şey değil bnu diyenlerinde kadın olması ne acı
(34 puan) tarafından
Canım ben kız erkek diye istemiyorum işte benim daha 7 hafta 5 günlük bana göre 3 çocuk ideal yeterli iki az gibi geliyor 5 çocukta fazla hatta yani eşimi ikna edebilirsem bağlatmayı bile düşünüyorum
(34 puan) tarafından
Elissa bebek kesinlikle haklısın bunları yapan söyleyen kadın olması hemcinsimiz olması çok acı
(934 puan) tarafından
Benim de bir oğlum var bir sene arayla da iki tane kızım oldu

2. Kizmda keşke erkek olsaydı AA gene mi kız aman kız olsn n'olacak ....
Diyen sa.lak insanlarla doluydu çevrem ama ben hiç umursamadım çnku onlar bana rabbimin hediyesi çok şükür ki 3 tane sağlıklı evlatlarm var

Boşver takma Ağzı olan konuşuyor rabbim hayırlısını versin inşaallah..
(34 puan) tarafından
Amin inşallah çok haklısınız
0 oy
tarafından
Cnm boşver üzülme kıskançlığindan sırf seni gıcık etmek için söylemiş bence. Hayırlısı olsun de gül gitsin
(34 puan) tarafından
Öylede insan dayanamıyor
0 oy
tarafından
Patavatsız yaaaa
(34 puan) tarafından
Kesinlikle en sona dönüp diyor ki ya Ben şaka yaptım eşime sizde şakadan anlamıyorsunuz
0 oy
tarafından
bu gun yarin o hamile kalirsa ne dicek ? size bunu dedigine gore aynisini duymak istio
(34 puan) tarafından
Aynen kesinlikle duymak istiyor
0 oy
tarafından
Benim yoktur çok şükür 
(34 puan) tarafından
Ne yoktur görümcemi:-)
tarafından
Evet canım:)
(34 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Ay allahım.benim ilk gebeliğin kızdı. Işte cinsiyeti belli mi diyince sanki kız doğurmak suç gibi OLSUN BAKALUM YA KIZ OLSUN demişlerdi imalı imalı. Allahım nolucak sanki kız olunca oğlum olsaydı bu kadar sevmezdim der eşim mesela. Halbuki oda karnımı oğlum diye severdi. Dogurmama az bi zaman kalana kadar o erkektir gostermiyordur derdi ama.dogduktan sonra ben bile hayret ettim. Şimdi de öyle çok sever kızımızı yani demek istediğim kız olsun kız evlat öz evlattır demişler  
(34 puan) tarafından
Ya aynen öyle bir de sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı bir evlat olsun kız olsun yani kız evlat kapıdan kovarsın bacadan girer demişler
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Evt bu görümceler böyle yada bize denk geliyor :) benmde 3.hamileliğimde görümcemle 3.5 ay var aramızda onunki benden önce büyük oğlum gidip söylemş görümcem de kaynanam da hayrdır annen kıskandı da ondan mı yptı fln demşler kaynanam da bana dedi peşpeşe yapmanın anlamı neydi yapcaktım madem bekleseydin kıskançlık yptın beklemedin die bende kıskançlık yapsam benm çocğma ben bakıcam siz deil onun çocuğu onun evnde benmki bende noluyo aynı anda olunca verende alanda Allah Rabbim sağlıcakla versin istedk esirgemedi dedim çok cahilce bi düşünce çekememzlik Allah biliyor ya işini görümcemin kızı oldu benm de kızım oldu onu da mı ben ayarladım sanki (ikimizinde 2şer oğlu vardı ondn) 

(1,391 puan) tarafından
Hayır olsa nolucakki herkes kendi bebeğinden sorumlu sonçta kıskançlıkla yapan varsa da o onun sorunu bunlar sırf onların kötü düşüncelerinden sn tkma bnce kafana eşin güzel bi cvp vrmş ztn görümcene halt yemek düşer :)
(34 puan) tarafından
Kesinlikle de işte böyle dengesiz insanları görünce mi moralim bozuluyor
(1,391 puan) tarafından
Hepimizde var cnm benzer sorunlar salla gtsin boş konuşuyolar
(34 puan) tarafından
Allah ıslah eylesin o tarz insanları
(1,391 puan) tarafından
Amin tatlm amin
0 oy
(704 puan) tarafından
Benim kiminde bi oğlu bi kızı var benm 1 kızım vr 2. Ye hamileyim görümcem dahil tüm sülalesi inşallah erkek olur dedi durdu. Bnde hep neden erkek ne önemi vr sağlık olsun dedm. Snra doktorm. Kız dedi sölüyorm yok ya diolar daha belli olmaz erken. Smdi 27 haftalık kz oldgu kesinleşti eşime tlfnda şaka yapma bak erkek demi fln dermiş. Eşime dedm ki benm çocugum millete dert oldu 
(34 puan) tarafından
Kesinlikle bizim çocuğumuz milletin derdi oldu
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Eşimin 4 ablası var biri de bu şekilde konuşmazlar eşimle çok şükür ne kadar çirkin ya 
(34 puan) tarafından
Kesinlikle düşüncesiz işte
0 oy
tarafından
İyi yaparken haber verin dememiş. Arsız bunlar arsiz. 
(34 puan) tarafından
Onu da sordu canım merak etme ne ara karar verdinizde yaptınız bu çocuğu hiç demediniz dedi eşimde dedi ki niyetlendik istedik yaptık oldu yani
tarafından
Allah size sabır vermiş.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Asıl görümce erkek istiyo fakat 3.yü yapmaya cesareti yok yemiyo yani. Senden 3.haberi gelince saçmalamış. 
(34 puan) tarafından
Cesareti yok değil yaşı geçmiş ikinci çocuğunda bile doktor ona bağlatmasını söylemişti de yapmamıştı sezeryan dikişleri bile tutmuyordu şu anda 35 yaşında doktor gebe kalırsa çok riskli bir gebeliği olacağını söylüyor
0 oy
(163,323 puan) tarafından
şu erkek bebege kafa takanlsrdan tiksiniyorum
(34 puan) tarafından
Kesinlikle erkek ya da kız fark etmiyor sağlıklı olması önemli hayırlı evlat olması önemli
0 oy
tarafından
Erkek olunca ne oluyormuş bu kafada insanları anlamıyorum valla canım çocuğu olmayanlar var ah onların yaşadığı şeyi bilseler cinsiyet ayrımı yapmaya utanirlar . 
(34 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız yani bir evlat hasretiyle yanıp tutuşan 20 yıl 30 yıl evlat sahibi olabilmek için varını yoğunu veren insanlar bilirim ama işte cahil insanlar bunu anlamıyor
tarafından
Malesef cahillik başka birşey degil
0 oy
tarafından
Sende alsaydın telefonu eşinin elinden evet erkek istiyoruz erkek olana kadar da durmuycaz tamm mi oldu mu deseydin erkek istiyoruz napican hı deseydin. 

Kız nasıl tuttun kendini ben olsam oatlardim yenimle sanki elti bu nasıl bir görümce
(34 puan) tarafından
Canım herkes kendine yakışanı söyler işte o da öyle bir görümce işi gücü ortalığı karıştırmak eşim cevabını vermeseydi atlardım ama baktım ki eşim cevabını veriyor susturuyor bir şey demedim
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bizdede var öyle görümce daha ilki erkek olsun istediler kız oldu diye 2 kere gördüler kızımı abisinin kızı yani sanki yabancı bide utanmadan 10 tl koydular yastığının altına Neymiş bir şey alırmısım bende dedim dalga geçiyoruz bide paranızıda istemiyom ne gidiyom ne geliyor valla kendi bilir 1 buçuk yaşında kızım 2 kere görmeye geldiler diğer görümcem erkek hamile nasıl duymuşlar daha hamileyken büssürü şey aldılar bende lafı gelince söylüyorum valla ha kız ha erkek ya can sonuçta size ne Allahım Ne eylerse güzel eyler boş ver hiç takana değmez 
(34 puan) tarafından
Orası öyle Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları Allah ıslah eylesin
(7,369 puan) tarafından
Amin canım eşinle mutluysan gerisi boş dış kapının dış mandalları
(34 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın nasıl bir sinek küçüktür ama mide bulandırır ya bunlarda böyle işte
(7,369 puan) tarafından
Aynen canım valla benim eşim bana bir şey yaptı mı mutlu olmuyorlar kendi kocalarına biliyon mu böyle yapmış bende istiyom diyorlar işte kıskançlık boş insanlar
(34 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız kocalarımız bize bir şey yaptığı zaman sanki dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi tepki veriyorlar ama iş kendi kocalarına gelince aynısı olmuyor kaynanam bile bizlere kocalarınız ile ailesi arasına girmeyin deyip durur her zaman ondan sonra geçen görümcemle eşinin ailesi arasında bir sıkıntı oldu dedi ki eşi zaten yanında destek oluyor kızım ne isterse onu yapıyor onların da ne hali varsa görsün dedim bize gelince aile ile arasını bozmayın diyorsun kızına gelince böyle mi diyorsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 364 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2801 (854 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 3,309 göst.
10 Ocak 2019 Diğer kategorisinde Deroş (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 780 göst.
0 oy
18 cevap 492 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,232 puan) tarafından soruldu