0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
26 aylıkken felan başlamıştık suan 31 ayligiz kizlar söylüyordu hemen hiç altına kaçırmadı ama şuan em başa döndük söylemiyor sadece büyük tuvaletini tuvalette yapıyor çişini ben gotursem gitmek istemiyor çok nadir söylüyor yoksada hep altına uapiyor neden böyle oldu tecrübeli anneler:(

6 Cevaplar

0 oy
(30,114 puan) tarafından

Acaba tutamiyormu soğuk fln mı aldı 

tarafından
Yok canım görüyorum ayağını kavusturup kendini sıkıyor öyle anlayınca direk götürüyorum yoksa durduğu yerde yapıyor
(30,114 puan) tarafından
E konusmayi dene bi
tarafından
Dedim.canm bi daha gelirse soylr tamm mı diyorum tamm anne özür dilerim diyor öpüyor ama yine yapıyor
(30,114 puan) tarafından
insAllah düzelir ya
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Oyuna mi daliyor ya da tvye??
tarafından
Olabilir aslında canım bilemiyorum
0 oy
tarafından
dikkat cekmek istiyor olabilir, bir sorun yasamis olabilir.. degisen bir durum varsa bu surecte belki ondan etkilenmis olabilir
tarafından
Değişen bi durum olmadi canım ama dikkat çekmek için belki olabilir
0 oy
tarafından
Bazen inat ediyolar. Benim oglumda genelde kendisi soyler ama bazen inat ediyor gitmiyor. Altına kaçırıyor. Oyuna dalinca boyle olmasi normal canım daha cok küçükler ara ara boyle halleri oluyor
tarafından
İnşallah düzelir kuzum nasılsın iyi misin nasıl gidiyor hayat❤
tarafından
Iyiyim canım çocuklarımla ilgileniyorum buraya pek giremiyorum☺️sen nasılsin bulantılar azaldımı hiç
tarafından
Rabbim kolaylık versin☺hiç kalmadı çok şükür kızım gibi oldum iştahımda yerinde elahmdulillah sadece çok uykum var oda zaten ben nirmaldede tembel bir insanım tuzu biberi oluyor☺ Hamide Tuanadada öyleydim ha hamileydim ha değildim hiç bilmezdim inşallah buda öyle olur❤
tarafından
Insallah hep guzel ve sıkıntısız gecer ☺️☺️❤❤
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Tuvalette böcek örümcek falan gördüyse o yüzden de gitmek istemiyor olabilir canım 
tarafından
Yok canım öyle bir şey olsa büyük tuvaleti için gitmezdi büyük tuvaleti olunca direk gelip söylüyor bide arada çişini de söylüyor anlamadim valla:(
0 oy
(177 puan) tarafından
Benim kızımda ara ara aynı şeyi yapıyor babasıyla oyuna dalıyor  yada arkadaşıyla oynarken söylemeyi unutuyor bazende son dk söylüyor birazcık kaçırıyor altına erken öğrenmesine de bağlıyorum 23 aylıkken falan öğrendi şimdi 30 aylik 
tarafından
Aynı canım benim kızımda öyle altına kaçırdığı da oluyor soyledigide oluyor ama büyük tuvaletini çok şükür söyler şimdilik çok az kaçırdı
(177 puan) tarafından
Büyük tuvaletinde uzun süre çok sorun yaşadım allaha şükür o düzeldi şimdide ara ara kaçırmalar var daha küçükler zamanla oda düzelir inşallah
tarafından
Insallah canim❤

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 105 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 881 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu