0 oy
881 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar

21+2 ikizlere hamileyim. Demin farkettiğim bi durumu size sormak istiyorum. Ayağa kalkmak için doğrulurken karnımın sivrildiğini gördüm öne doğru eğildikçe karnımın sekli değişti. Bu durum normal mi basına böyle bise gelen var mı

7 Cevaplar

0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bana böyle oluyo canım ama bende nedenini hiç bilmiyorum
(1,818 puan) tarafından
Evet malesef doktor ihmalinden oldu ne olduysa toplam 4 kaybım oldu şükür şimdi hamileyim
(32 puan) tarafından
Ben doğmadan düsen ya da ölen bebeklerin cennette annelerini beklediğini duyduktan sonra kendimi toparladım canım çok zorlu bi süreçti ama Rabbim sonrasında ikizlere hamile kalmamı nasip etti. Doktor ihmalinden oldu demissin nasıl oldu canım
(1,818 puan) tarafından
Aynn öyle üzülmek hiç bişeyi geri getirmiyo sancım ağrım vardı gitim ultrasonla muayne etti bişeyin yok diyim eve yoladı kanamam oldu aşırı girtim altan baktı senin tam açıklığın var dedi burda küvez yok hemen araştrmaya git dedi oraya yolladı bilgi almadan küvez olp olmdgını sormdn gitim doğm yaptım orddada küvez yoktu 2 saatlik yol var bşka hastaneye toladılar 1i zaten doğunca hmn öldü diğeride dayanmdı malesef 3 gün sonra o da melek oldu kısmetim öyleymiş
(32 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım ne desem bilemedim Rabbim cennetinde kavustursun sizi insallah . Simdiki bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin
(1,818 puan) tarafından
Amin canım çok teşekür ederim hepimiz inşallah ❤
-Reklam-
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ikiz olduğu için ve artik haftan ilerlediği için bebislerin hareketleri dışardan belli oluyo canim 
(32 puan) tarafından
çok sağol içimi rahatlattın valla en ufacık seyde hemen evham yapıyorum
(2,199 puan) tarafından
Bende hamileyken korkuyodum derim yirtilcak falan diye :D sonra alışınca insan tekrar yapsin istiyorr
(32 puan) tarafından
Gördüğüm an hemen esimi çağırdım çok sasırdık güldük falan ama sonrasında aynı anda birbirimize baktık ya bise olursa diye. Çok komik bi durumdu :)
(2,199 puan) tarafından
Hiçte bisicik olmaz canim benim icini ferah tut bebitolar annelerine biraz heycan katmışlar:)
(32 puan) tarafından
Baya bi heyecanlıydı :) çok sağol canım :) :*
0 oy
(1,396 puan) tarafından

Benim tek gebelikti ve başıma aynısı geldi eğildigimde ve kalktığımda fark ediyordum sivri bisey olduğunu :)

(32 puan) tarafından
Kötü bise olmadığını öğrendim ya artık gönül rahatlığıyla bakabilirim öyle bi durumda :) amin canım insallah tesekkürler
(1,396 puan) tarafından
Yok kiz kötü bisey degil belki çoğu gebelerde oluyor için rahat olsun
(32 puan) tarafından
Aynen çoğu kisinin basına gelmis zaten benim ilk olunca haliyle basta korktum :)
(1,396 puan) tarafından
Bende başta çok korktum hatta dedim acaba bebek erken mi döndü diye ama kac kişiye sorduktan sonra rahatladım
(32 puan) tarafından
Ah bu bebekler daha anne karnında baslıyolar bizi korkutmaya :)
0 oy
tarafından
2 dakika önce aynisi oldu. Top gibi ortada kaldj karnim 
(32 puan) tarafından
Masallah ya sağlıkla gelsin meleğin insallah :)
tarafından
Cunlemizin insallah bebeklerin cinsiyetinj ogrenebildin mi
(32 puan) tarafından
Nasipse ikisi de kız olacak canım. Senin?
tarafından
Allah bagisladin benimde kizim.olacak :)
(32 puan) tarafından
Amin canım hepimizinki insallah :)
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Canım benimde bu gün ultrasonda sedyeye yatarken oldu bende korktum ilk başta doktor muayene ettikten sonra icim rahatladı ayaklarini karnına doğru çekmiş ondan oldu sanırım benim ☺️
(32 puan) tarafından
Çok değisik bi durum cidden ama :)
(1,983 puan) tarafından
Evet canım gerçekten öyle görünce insan bir tuhaf oluyor ☺️
(32 puan) tarafından
Aynen öyle canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah yavrularımızı :)
(1,983 puan) tarafından
Amin inşallah canım ☺️
0 oy
tarafından

31 haftalık olduk benim de öyle ilk gördüğüm de çok korktum bende :D

(32 puan) tarafından
Neyse ki kötü bi durum değilmiş :)
0 oy
(318 puan) tarafından
Benim de öyleydi 

İlgili sorular

+1 oy