0 oy
1,113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar sizde eski geleneklwri yaşatiyor musunuz . Kayinperin yaninda

Agzimi kapatmiyom ama ne konusuyom nede yemek yiyom yaninda pek ayni ortamdada oturmayiz sizde nasil durumlar

34 Cevaplar

0 oy
(4,951 puan) tarafından
Bizimkilerdede varmış ben gelin geldigimde eltim hala kayinbabam la oturup yemek yemezdi bende bunu bilmiyirdum çünkü bjzde yok öyle bir şey oturup yemegimide yedim konusup sohbette ettim 

Benden sonra eltimde oturup yemeğini yemeye başladı ☺️☺️
tarafından
Dusuncelerine tercuman olmussun
-Reklam-
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Doğulu musun canim 
tarafından
Evet oyleyimm
0 oy
(2,588 puan) tarafından

Kayınbabamla aynı evde oturur sohbet ederiz aynı sofrada yemek de yeriz hatta oğlum küçükken bazen durmazdı kayınbabam kızım sen ye yemeğini ben bakarım derdi allah razı olsun 

Konuşmaya gelince konuşurum ama herseyinde saygısı var mesela kimisi çok yılısık konuşur öyle değil aradaki mesafe olur yani 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Yemek de yeriz konuşuruz da hatta aslan kızım der sarılır da ne saçma yanında oturmamak yemek yememek rahat edemeceksem niye onlarda ailem oluyor ki? 
0 oy
(3,597 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Jsjsjksnsnznxmznnznznsksknznnznznznnsnz
(3,597 puan) tarafından
Bazı yerlerde hala devam ediyo  işte bende geldim baktım diğerleri kapatiyo ben kapatmayinca tuhaf durdu bende kapattım zaten aynı evde değiliz ondan fazla zor olmuyo ama aynı evde çok zor olurdu her dakika her saniye kapalı olunca ve bende 21 yaşıma cok yeni bastım ☺️
tarafından
de get deseydun kayinbabaya nikah dusmuo basin bile acik.durursun kaldiki agzimi kapatcm : D
(3,597 puan) tarafından
Dimi ya kız zaten iki yabancı gibiyiz bir yıllık evliyim sadece yemek vermek için aşağıya evine iniyorum kaynanam yok zaten o tek hemen bırakıp evime cikiyorum yani saniyeler suruyo:))
tarafından
valla kayinbabam sohpetimicok sever. en akilli egitimli gelini venim ayptr soylemesi. hep muhabet ederz. severz brbrmzi ki siz derim saygida kusurda etmem. ama saygi konusmamak yemek yememek dgl. bu cok eski ve sacma bir saygi gostergesi bnce
(3,597 puan) tarafından
Kuzum yok bu yaptığım saygı için değil zaten saygı dediğin gibi konuşmamayla faln olmuyo ama ben o samimiyeti bulamadıgim için konuşmuyorum açıkçası benim babamda mesela yengemle baba kız gibi güler eğlenir saygı kavramı bam başka bişey
0 oy
tarafından
Hangi devirdyz canm agzmi acmym sabah bize gelmişti esimle yatıyorduk habersz niye geldn uykmz vardi dedim sürekli arama dedim oh canma degsn 
(3,597 puan) tarafından
Sizin yaptığınızda devir dışı olmuş belki agiz kapatilmaz  rahat olunur ama ben babama veya eşimin babsina o lafı hiç bir zamn kullanmam
tarafından
Valaha yuz verince tepeme cikmsndan iyidr
0 oy
(489 puan) tarafından
Benimki Rahmetli
tarafından
Allah rahmet eylesin
0 oy
tarafından
Yöreden yöreye değişiyor genelde Doğu kısmında bu tür şeyler olur bende kayınpederimin yanında bir şey yiyip içmem ama otururum konuşurum diğer eltilerim öyle değil ama onlar konuşmazlar ya da kısık sesle Konuşurlar Ben öyle değilim 
tarafından
Tercih meselesi yani bizim buralarda hala ayni devam eder
0 oy
(1,784 puan) tarafından
O ne öyle ya taş devrinden mi kalmışlar
tarafından
He avlanmayada gidiyoz biz
(1,784 puan) tarafından
Beklerim valla :D
0 oy
(24,143 puan) tarafından
Biz birlikte yer içeriz yemek yapariz kayinbabamla. Muhabbet ederiz. Çok konuşkan ve sıcakkanlıdir sagolsun. Herkesin yöresi töresi farklı tabi. 
tarafından
Aynen daim.olsun sizinkide
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Yok elhamdulillah bizde öyle adetler her iki tarafta kürt ama yok öyle, yeni sofraya otururuz yemek yeriz yeri gelir şakalaşırz yeri gelir güleriz, 
tarafından
Elhamdurullah bizdede var
0 oy
(163,956 puan) tarafından
hic oyle süzünnemem karakterime ters
tarafından
Sen süzünmeyi ver o xaman
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Oturumda hatta hamileyken kendi bana kızım uzat ayaklarını rahat et falan çok demiştir. Kendi getirir önümüze yiyin diye. Bende evimde aynı saygıyı ona gösteririm. Eşimde benim ailemle öyledir.
tarafından
Allah razi olsun dusunceliymiş
0 oy
(736 puan) tarafından
Neden kendinizi bu kadar kasiyorsunuz hep beraber aile gibi gülüp eğlenmek varken kimse senden böyle birşey de beklememiş neden kendi kendine bunu yapiyorsunki 
tarafından
Kasmak degil ben memnunum yaptim kimse demedi yaptim kayinoederimde yapma demeyince devam ettim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,487,975 soru

24,323,432 cevap

345,397 kullanıcı

...