+1 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Bebeği rotavirus geçiren var mı acaba? Süreciniz nasıl geçti ?

4 Cevaplar

+1 oy
(13,675 puan) tarafından
2 doz aşımız olduğu için bi kaç gün içinde atlattık hastanede yatmadık
tarafından
Alkışlıyorum sizi.
(19 puan) tarafından
Aşı tarihini geçirdim maalesef ve aşısız oldu hastalığı tahlileri çok kötü çıkmadığı için eve yolladılar ama iştah yok normalde iştahı vardı hiçbir şey yemiyor zaten yediğini de midesinde tutamiyor direk ya kusarak ya da dışkıyla çıkarıyor ateşi şuan 37.5 37.6 civarı
(13,675 puan) tarafından
Ateşi çok yüksek değildir canım bir şey yemese de sıvı şeyleri tüketsin mutlaka probiyotik damla verdi mi
(19 puan) tarafından
Evet verdi başladık kullanmaya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım oldu ishal ateş kusma... 1 hafta falan sürdü 
(19 puan) tarafından
Evde mi atlattiniz acaba
tarafından
Evet canim o zamanlar covid in tam tavan yaptiği dönemdi doktorumuz evde olmamız hem bebek için hem de bizim için daha iyi olur dedi biz de evde atlattık süreci
(19 puan) tarafından
Aşısı var mıydı peki
0 oy
(19 puan) tarafından
?????????????????????
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Evde atlattik bol su icmesine ozen gosterdim. Zaten hic bi sekilde yemek yiyemiyor yediğini kusuyor. Ve ishal. Zehirli ishalmis bu rota virus çok kotu ishali oluyor. Onun için bol su icmesi gerek. Kustukca su verdim baktimki toplayamiyor hastanede serum verdiler eve geldik 1 hafta sürdü iyileşti 
(19 puan) tarafından
Su icirmeye çalışıyorum ama su seven bir bebek değil çok sevmiyor zorla iciriyorum hiçbir şey evet yemiyor ek gıda falan yediremiyorum mama veriyorum onuda normalde bayılarak içer ama saatlerdir 90 ml mama vermiştim 50 ml içti onunla duruyor onuda zaten hemen çıkarıyor ve çok uyuyor gündüz
(1,254 puan) tarafından
Sizin bebeginiz anladgm kadariyla küçük. Yatis verebilir ler. Benimkisi 2 yaşındaydı iciyodu suyu vs sivi almasi önemli
(19 puan) tarafından
8 buçuk aylık yatış vermediler ama içim hiç rahat değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 325 göst.
24 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 240 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Canan can (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
26 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde blackmoon22 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
26 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde blackmoon22 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,244 soru

24,180,747 cevap

336,315 kullanıcı

...