0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından

Görümcemin arkadaşı doğum yaptı bugun kshvaltıya flan giderdim bende doğumdannönce 2-3 kere gitmişliğim var gittiğimde evime de çağırdım onları gelmedi. Bebeğime mevlüt yaptım ben mevlüt yaparken o hamileydi gelmek isterim ama 2 dolmuş zor geliyor dedi ama kendisi hep geziyor her gün kocasıyla biyere gidiyordu alındım azcık gelmeyince . Ben onun bebeğini görmeye gidim mi ki. 

Bi kişi daha var eşimin kuzenin bebeği oldu ben gittim hamileyken onlara bebek görmeye 74 gün var aramızda o bana gelmedi . Neden böyle insanlar anlamıyorum

Eşimin diğer kuzenide benden 24 gün sonra doğurdu onun kardeşleri geldi görmeye o gelmedi zaten eşim onlarla küs ama küslük dinlemedi kardeşleri anneleride eşimden tırsrığı için yanaşmadı ama kayınpederimi arayıp sordu beni hep 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum benim anladığım kadarıyla senden uzak durmak istiyor gibi geldi sen gidiyorsun ama o gelmiyor bu bi nevi sende gelme demek bana göre uzak dur gitme bence 
(510 puan) tarafından
Dediğin gibi olabilir evet
-Reklam-
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Benim bebegimi görmeye gelmeyenin cenazesi bile olsa gitmedim ben. 
(510 puan) tarafından
Çok sertti
(17,423 puan) tarafından
Sert ama net. Beni önemsemeyeni bende önemsemem.
0 oy
tarafından
Ben gitmem canım Bi komşum var aramız iyi gidip gelirdik doğum yaptı ben bebeğini görmeye gittim 1 sene sonra ben doğum yaptım o bebeğimi görmeye gelmedi şimdi o 2.yi yaptı gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum 
(510 puan) tarafından
Bende girmeyi düşünmüyorum
0 oy
(736 puan) tarafından
Yakin bir tanıdığımız ben dogum yaptim benim bebegimi görmeye gelmedi benden 5 ay sonra ablam dogum yaptı ona gitmiş ve benim oğlum içinde bir hediye almış yani bana ablamla doğum hediyesi gönderdi. Ve şimdi kendisi de doğum yapti bende hediye alıp ablamla göndericem:d
(510 puan) tarafından
Kısasa kısas ☺️
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Benim bebeğimi görmeye gelmeyenin bebeğini niye görmeye gideyim her yere gidiyorsa burayada gelebilir gitme bence 
(510 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm heryere gitti hergün gezdi valla hiç abartmıyorum ya kahvaltıya ya akşamyemeğine kahve içmeye tatlı temeye arkadaşlar ıyla ayrı kocasınla ayrı
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Görmeyene gelmeyene gitmiyoruz da canım bizde böyle 
(510 puan) tarafından
Evet canım
(510 puan) tarafından
Göz işareti var posttta ona basınca siliniyor. Yada düzenle diyip yazdığın yazıuı silip boş bırakabilirsiniz
(7,369 puan) tarafından
Saol canım çoktan sildim :)
(510 puan) tarafından
Yorumunuda ampul simgesi den siliyorsun
(7,369 puan) tarafından
Teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu
0 oy
tarafından
Gitme tabi ki de,senin onlardan aşağılığın ne 
(510 puan) tarafından
Anlayamadım ne demek istediğini
tarafından
Yani onlardan eksiğin ne canım, boş ver kendini ayaklar altına verme,milletin mayası iyiliği götürmüyor
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Gelmeyene ne gidiyorsun sende gidim mi diye soruyorsun gitme tabiiki bana deger vermeyene ne gidicem
(510 puan) tarafından
Haklısın kısasa kısas yapmalı

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 435 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 936 göst.
2 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 840 göst.
11 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu