0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (850 puan) tarafından
Allah'ım delirecem artık dün doktorum haftaya saliya sezaryen günü verdi. Açıklamasını da yaptı bebeğin kafa çapı büyük dedi seni zorlar dedi. Aileme söyledim iyi güzel babam hiç durmadan soruyor niye sezaryen oluyormuş? ne gerek var  normal doğum varken ? İstersen bide başka hastaneye git konuş dedi hayır dedim. 

Biraz önce yine arıyor devlet hastanesine randevu al sen bide o baksın belki normal olur falan filan hayır dedim. Bide eşimi aramış başka doktora gidin baksın diye ya adam milleti ne anlicak bu işten ne karışıyorsun ki sen. Belki kizacaksiniz ama haklıyım yani şimdiye kadar onemsemedi bile beni evlendikten sonra kıymete bindim. Çocukluğumu zehir gibi geçirdi bana. 

Eşim de diyor ki özel hastaneye en iyi doktorlara götürüyoruz yinede yaranamiyoruz diyor off of

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şeyim genislemesin diye diceksin böyle zihniyetlere tobe ya 
(561 puan) tarafından
25 saat :D paşa gibi :D

Bende tam tersiydim varya sezeryandan aşırı korkardım normal doguracagima o kadar guvendim ki ama 29+4 te acil sezeryan a aldılar bi anda gerceklesti dogum sezeryanin etkisini de 1 ay a yakin atamadim ustumden nasil korktuysam :D
tarafından
İki ucu b.klu değnek ama çıkan dehşet birşey harika ❤️
(561 puan) tarafından
Aynan :D sirf o çıkan şey için bile o aciya katlanilir :D
tarafından
İnsan oğlu evlat için tek o kadar acıya dayanabilir
(561 puan) tarafından
Evlat gibisi var mi ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baban olmayacak diyeceksin sen çok biliyorsun git doktorluk yap milleti sen normal  doğurt  diye ama...İnsan bazen susuyor..En sağlıklı doğum bebeğe de anneye de hangi doğum iyi gelecekse odur..
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ben art niyet sezmedim.benimkide hep dedi normal daha saglıklı diye oda oyle düşünmüştür 
0 oy
tarafından
Benim babam hayatta öyle bişey sormadi sormaz da. Hamilelik boyunca çok kusuyorum tansiyonum düşüyor diye sürekli doktor niye ilaç vermiyo niye serum bağlamıyor diye kızardı doktora :))
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Her şeyi söyleme sende canm o zaman he normal yapcam de geç ne uğraşıyosn laf anlamayan insanla bu baban bile olsa...
0 oy
(24,468 puan) tarafından
Üfff çok ayıp ya cidden ne karışıyo bu kadarına benim babam gel bizde kal doğumda yapamazsın kızım iki çocukla dedi ama gitmedm zorlanıyorm ama gitmem ayıp denen bişey var alışcaz bi şekilde 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Sen öyle doğurursun baba de
0 oy
tarafından
Onlar normal dogursun o zaman kimene ya hey Allahım 
0 oy
(304 puan) tarafından
Babanın doğumuna karışması çok saçma ve tuhaf. Erkek dediğin yorumsuz kalacak. Bide baban eşin olsa hadi neyse de babanın yorum yapması çok tuhafıma gitti. 
0 oy
(304 puan) tarafından

Bana sorsaydın baba kaç defa normal doğum yada sezeryab oldun diye:D

0 oy
(576 puan) tarafından
Doktora gideceğimize her ay sana gelseydik keşke deseydin 
0 oy
tarafından
Valla eşin haklı. Senin baban. Ver cevabını oturt. De ki çok ilgilisin keşke bi tane de sen doğursaydın de :D
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Çüş artık ya babana ne oluyo ne hadsiz bi insan. 
0 oy
(736 puan) tarafından
Normal doğum senin açından sağlığın açısından daha iyi olur diye demiştir yanlış anlama ama herşeyi fazla abartiyorsunuz tamam diyip geçiştiriversen nolur sanki. Benim babam vefat etti inan bana çok pişman olursun ufacik şeyler için terslediğine çemkirdiğine çok pişman olursun. Vefat ettikten sonra bana zaten çocukluğumu zehir etmişti denmiyor keşke şimdi yanimda olsaydi da herşeyime yine burnunu soksaydi ona hiç saygısızlık yapmasaydım biraz daha doysaydım babama deniyor
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Gercekten babalarin kayinbabalarin bu konulara karismasi çok yanlış ve abes sanane cnm daha mi iyi biliceksin ablamin basina geldi bu doguma gitti ablam kayinpederi ariyomus surekli kaynanasinibak sezeryan olmasın diye ablam ölümden döndü dogurana kadar (doktorda normale Zorladi tabi)
0 oy
tarafından
Kendi baban mi kayinpder in mi 
0 oy
(932 puan) tarafından
Aynı benim.babam da böyle ama bir kaç kez dile getirdi ama ben niyetini biliyorum çok para harcayıp zor duruma düşelim istemiyor
0 oy
tarafından
Benimde kayınbabam çok çok karıştı. Yok özelde doğurma sezeryan olma onu yapma bunu yapma. Benim bebek makat gelişti sancılarım başladı. Doktor 38,4de sezeryan için sıra verdi bir de açılmam başlamıştı. Hala diyorki daha günü var bekleyin döner devlete gidin. Sana ne ya bebek bizim can benim. Karışmayın işte. Herkesin durumu aynı değil. Biz doktorumuzla görüşmüşüz en sağlıklısı bu demişiz size ne
(850 puan) tarafından
Al işte aynı. kayinbabaya ne acaba.? Anne için bebek için hangisi sağlıklı ise doktor söylüyor zaten ama bu cahiller anlamıyor. Kadın işine de karışmayın yani
0 oy
(702 puan) tarafından
Canım boşver ya takma bazı babalar analar böyle herşeye burun sokar ben de bulunduğum ildeki devlet Hastanesi'nde dogurmadim 30 km il dışındaki ilçede doğurmak istedim diye dünyanın lafını saydılar agalttilar beni :(( ama ben dediğim yerde doğurdum çocuğum malesef iriydi kanala bile giremedi Dr seni sezeryanla alcaz dedi bir kaç saat sonra normal sancım geldi ve normal doğum için bekledim ama olmadı yine doktorun dediği çıktı onlar işini çok iyi biliyor . Başı büyükse seni gerçekten mahveder sen dr unu eşinle dinliyosan üçüncü kisilerin yorumunu kulak ardı et. Allah sabır versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ozlmugur (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 406 göst.
7 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde duyguakkoca (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 682 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Hazalhasan (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 965 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Meleknazz (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,748 soru

24,089,844 cevap

331,694 kullanıcı

...