Merhaba kızlar 19 haftalık gebeyim çocuğumun erkek olduğunu öğrendik. Eşim türk ben kürt, sanırım aramızda yöre, töre, adet çatışması olacak. Aslın da kürtlerin yöresi töresi olur bizde tersi olmuş...
Eşim ısrarla çocuğun adı babamın adı olacak diyor. Ama ben istemiyorum kabullenemiyorum. Onları yöresinde öyleymiş eşim evin ilk çocuğu ilk torun erkek olursa Kayınpederin adı oluyormuş bana çok saçma geldi. Eşim ısrarla adı (Adem) olacak diyor ama ben kabul etmiyorum ve rızam yok ikinci bir adıda istemiyorlar. Kimse benim fikrimi önemsemiyor oysa ki doğuracak olan benim. Eşimle inatlaştık bu konuda ya o, ya ben. Kesinlikle orta yol bulunmuyor, bulunmak istemiyor. Eşimide kırmak istemiyorum bir yandan da çok iki arada bir derede kaldım ne yapacağımı bilemez oldum cinsiyet öğrenme sevinci yaşayamadım. Şuan kız deseler havalara uçacağım üstümde ki ağırlık kalkacak o derece kafam karışık ne yapacağımı bilmiyorum. Beynim durmuş vaziyette gebeliğimden tat alamaz oldum. Düşünsenize oğlunuz oluyor ismi de Kayınpederin adı oluyor aman yarabbim
. Belkide çok abartılacak birşey değil evet ama kabullenmekte zor oluyor. Akıl akıldan üstündür diyor büyükler sizlerin fikirleri düşünceleri nedir hanımlar... ♡ (diğer post kapandı)