0 oy
1,118 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

sabah kızıma yumurta yapıyım dedim tereyagın içinden böyle peçete çıktı gözlerime inanamadım kızlar. Pervijn marka tereygı alıyorum böyle kesip saklama kabında yemeklere kullanıyorum. Nereye şikayet etmem lazım. Markete mi götürüyüm böylece. 70 liraya alıyorum ucuz da değil. Bim şikayet hattı yazmışlar bir numara operatör koymuşlar bim gov vs diyor öyle Bi site de yok. Uygulama yüklü orda da yok imkan napıyım kızlar 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bim den peynir helvası almıştım eve geldim ağzını açtım komple küf .geri gönderdim orda fiş imzaladin ertesi günü bimden aradılar özür diledikler personeller ilgeniyor mu ilgilenmiyormu falan sordular . Ama Instagramdan yazsan koliyoe.hediye godneriyirlar 
(3,546 puan) tarafından
İnstagram dan hangi sayfa bilmiyorum ama şikayet var a yazdım netten
-Reklam-
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Sağlık bakanlığına direk at cimerden adresi ver bimin birde markete aynı şekilde götür aizi cimere şikayet ettim de yuh belki sümüğünü sildi belki götnü sildi o peöeteyle 
(3,546 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşündüm. Cimer kabul etmiyor çektiğim resim yada ürün fişini o yüzden şikayet oluşturamadım. Ama market Pervin markaya şikayet oluşturdu. Baya ilgilendiler.
(1,206 puan) tarafından
Oh süper anlasınlar hatalarını
0 oy
(319 puan) tarafından
ben şimdi bu konuya el atayım öncelikle peçete olduğunu nasıl anladınız yıkayın bakalım eriyip gidecekmi hemen
(3,546 puan) tarafından
Peçete canım alenen belli.
(319 puan) tarafından
ya siz bir yıkayın bir bakın eriycekmi erimiyecekmi  o peçete olsa arada erirdi
(3,546 puan) tarafından
Canım zaten yağın arasında erimiş hani peçete ıslanınca hemen kopar ya o kıvama gelmiş. Ürünü iade aldıkları için yıkayamam yoksa denedim. Havlu kağıt bildiğin. Orda çalışanlar da baktı..
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Paket ve fişin varsa elinde tüketici haklarını ara onlar yönlendirir seni
(3,546 puan) tarafından
Tüketici hakları telefona bakmadı canım. E devlet den giriyim dedim ne çektiğim fotoyu atabilidim nede faturayı. Ama magaza ürünü iade aldı para ödemesi yaptı.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 469 göst.
+2 oy
3 cevap 76 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 780 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler