0 oy
1,042 göst.
Diğer kategorisinde (3,548 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

sabah kızıma yumurta yapıyım dedim tereyagın içinden böyle peçete çıktı gözlerime inanamadım kızlar. Pervijn marka tereygı alıyorum böyle kesip saklama kabında yemeklere kullanıyorum. Nereye şikayet etmem lazım. Markete mi götürüyüm böylece. 70 liraya alıyorum ucuz da değil. Bim şikayet hattı yazmışlar bir numara operatör koymuşlar bim gov vs diyor öyle Bi site de yok. Uygulama yüklü orda da yok imkan napıyım kızlar 

44 Cevaplar

0 oy
(8,174 puan) tarafından
Tüketici haklarına şikayet et. Ne demek markete götürmek. Onların olayın üstünü kapatacaklar. Direkt şikayet et
(3,548 puan) tarafından
Her yere yazdım rsşmler var canım elimde fiş ve ürün paketi yoktu iade üzerine fatura verdiler onunla ilgili bütün yerlerde hakkımı arayacağım.
-Reklam-
0 oy
(6,778 puan) tarafından
Esim bı ara kaşar peynir almıştı kasarlar yapışmış bildiğin kabida nemliydi götürdü iade etti parayi aldi canım sende götür al paranı 
(3,548 puan) tarafından
Götürdüm canım iade aldılar fatura verdiler onunla Pervin markaya dava açacagım.
(6,778 puan) tarafından
İyiki gördün ya oyle yeseydiniz insanın sağlığı ile oynuyorlar.
(3,548 puan) tarafından
Bacım görülmeyecek gibi değil kocaman daha diğer yarısı diğer parcanın içinde. Üstünden biraz yedik belki hastalıklı birinden hastalık bulaşacak. Çok kötüyüm suan çocuklarıma yediriyorum birde
0 oy
(465 puan) tarafından
Gedik sositen de isirilmis sosis cikti pehhh allah belanizi versin
(3,548 puan) tarafından
Ayy belki fare ısırdı canım.
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Şikayetvar sitesine yaz bu resmi de koy sonra götür markete iyi bı şikayet et 
(3,548 puan) tarafından
Aynen dediklerini yaptım iade aldılar canım iade faturası verdiler gidp dava açmayı düşünüyorum
(14,945 puan) tarafından
Aç canım ay bu ne ya
0 oy
tarafından
Şikayet vara da yaz . 
0 oy
(251 puan) tarafından
Aynı sorunu ben farklı bir üründe yaşadım. Önce resmini ve fişin resmini çektim. Sonra Cimer e şikayet ettim. Sonra mağazaya götürüp sorumluyu cagirttim ürünü gösterip şikayet edeceğimi söyledim. Sizde resimleyip mağazaya götürün ozellikle mağza müdürnu çağırın ve iade edin. Lafinizi da söyleyin. Ama cimere mutlaka şikayet edin. Benim a101 di şuan soruşturma asamasindalar
0 oy
tarafından
Gerçekten şaka gibi ne tür ortamda hazırlanıyor bunlar ya bide bu kadar bilindik bir yerden alıp böyle bişey olması
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Kız bimden tereyağ mı alınır 70 liraya mis gibi tereyağlar var orjinal. Markete götür bağır çağır paranı geri al tüketici haklarına resimle beraber şikayet et
(3,548 puan) tarafından
Kuzum cok denedim cocuklar seçici davrandı bunn kokusundan rahatsız olmadıkları için bir süre kullandım. Artık asla.
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Tüketici hakem heyetine şikayet edebilirsin 

(3,548 puan) tarafından
Girdim e devletten canım sistemi öyle kötü yapmışlar ki normal fiş istiyor fatura ve özürlü gıdanın resmini atamıyorsun.
0 oy
tarafından
Ayy bu ne ya. Ucuz birşeyde değilmiş. Pazarda köylüler varsa açık olanlardan alsan daha sağlıklı aslında. Tereyağı marketten alınmaz ki :(
(3,548 puan) tarafından
Kuzum kızlar kokusundan rahatsız olmadılar ilk defa bundan. Ama margarin yerim daha bu tereyag dan almam.
0 oy
(162,876 puan) tarafından
ne etton kiz iade ettinmi
0 oy
tarafından
Resmi ve fişi cek sonra tüketici haklarna şikayet et götür bime iade et veya başka marka ile değiştir 
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Sonucu merak ettim markete görürsünüz mu geriye acaba
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Şikayet vara şikayet et tüketici haklarına şikayet et 

Şikayet varda şikayetleri kaldıramıyorlar illa seni aramaları gerekiyor canım ara hakkink
0 oy
(294 puan) tarafından
Tüketici haklarına şikayet et 
0 oy
tarafından
Show haberi ara kız :D valla bak ondan sonra markete götür
0 oy
tarafından
Paketin üzerinde numara vardır orayı ara resmini at sana özür paketi fln yollarlar.tiktokta yapiyolarya yada dava aç ama uğraşırsin
0 oy
(425 puan) tarafından
Parasını iade ettiler mi canım 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Bimde çalışıyorum. Markete götürürseniz iade alırlar. Birde şikayet dilekçesi doldurabilirsiniz
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Markanın internet sitesine fotoğrafla şikayette bulunursanız daha iyi olur. 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 40 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Civciv1212 (1,249 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 728 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.