0 oy
1,121 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kızlar evlenme teklifi aldınız mı ???

29 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından

Beni istemeye gelicekleri günün sabahı evlilik teklifi etti ben kız arkadaşımla kahvaltı yapıcaz zannediyordum ama bi gittim şok oldum :) çok güzeldi<3

image

-Reklam-
0 oy
tarafından
Kısa ve net =almadım.suan ayrıyız ama bariscaz gibi gözüküyor bu sefer teklif ettircem
0 oy
tarafından

Doğum günümde aldim teklif<3

0 oy
(2,199 puan) tarafından
Hayır almadım.  
0 oy
tarafından
Anamı gonderyom demişti :)sonra dedim evlenme teklifi etmicenmi dedim anamı gonderyom dedim ya dedi odunlukta level atlamış bi kocaya sahibim:)
0 oy
(912 puan) tarafından
Evlenme teklifi etmedi yani sahilde yürürken oyle benimle evlenirmisin demisti ama o teklif sayilmaz :) bir ömür pisman olacaksin demistim teklif etmedigi icin 3senedir her firsatta yüzüne vuruyorum sinir olsada sesini cikaramiyor :)) ben uyarmistim :))))
0 oy
(783 puan) tarafından
Yokk ne gezer anam 
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Her hiç sorma almak ne kelimee harikaydı :ermm:

Söz yüzüğümü istedi verdim sonra benimle evlenirmisin diyip parmağıma geri taktı :'(

0 oy
(3,146 puan) tarafından

Sevgiliydik farkli sehirlerde yasiyoduk universitede tanistim. Ailevi sorunlarim vardi evi terk etmem gerekmisti ist bi kiz arkadasimin yanina gidecektim. Aldim cantami ciktim yola. Gitmeden once onun sehrine gittim bulusmak icin ist gidince uzun zaman gorusemeyiz diye. Sonra babasi demis ya simdi alir getirirsin onu yada bi daha gorusemezsiniz demis. Bende ist otobusundeydim kalkiyodu tam geldi indirdi beni sonra arkadasi almaya geldi arabasiyla bindik baktim kaciyoruz :D

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,142 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 653 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde indigo (5,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.