0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Mrb anneler bebeğim 10 gün önce pil yuttu cok şükür Bi hasar bırakmadan kakadan hemen cıkardı. Fakat cıkarır Ken poposıyla temas etmiş pil bildiğiniz Bi delik kadar yakmış popoyu. Merhem feln kullanıorm fakat hic iyileşmio kabul baglamıo. Bunun için napabilirim acil yardım lütfen

4 Cevaplar

0 oy
(3,504 puan) tarafından
Dr a gittin mi biz burada ne söyleyebiliriz ki görmeden sana çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl pil yuttu kaç yaşında 
(4 puan) tarafından
Cok tsk ederim. 11 aylık yuvarlak küçük saat pillerinden. Götürdüm tabi kac doktora. Cok şükür bişey olmadı. Doktorun verdiği krem de işe yaramıo. Yada sürekli ıslak kaldı gı için kurumu o yara
(3,504 puan) tarafından
Himm üzüldüm valla ya Rabbim şifa versin inşallah bı an önce toparlar ama sen tekrar bı Dr a götür bence
(4 puan) tarafından
Tekrar gidicem inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kantoron yağı öneririm canm yaralara birebir
(4 puan) tarafından
Eşim az önce onu söyledi bebeklere yan etki feln yapar die korktum yoksa evde de var
tarafından
Zeytinyağının yan etkisi olduğunu ilk kez duydum şöyle olur aynı pamuğu kullanmayacaksin bir kere degirip surdugun pamuğu tekrar içine soktunmu yani aynı pamukla sildin mi enfeksiyon kapar .. ben sünnet ettirdim çocuğu hep kantoron yağı sürdum pipisine birde yapisikti benimkinin pipisi cerrahi müdahale gerekti .. benim parmağımda geçmeyen yara vardı sürekli tekrar tekrar kanardi şimdi bir kaç kez sürdüm iyileşti yine sen bilirsin canım
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ah kuzum nasıl pil yuttu küçük olandanmi.yoksa büyük olanimi geçmiş olsun bu arada
(4 puan) tarafından
Cok saolun. Yuvarlak minik pillerden yutmus. Gercekten ne ara nası yuttu anlamadm bile. Rabbim kimseye yasatmasn pilsen cok korkarım popoyu da öyle görünce aklım cıktı zaten
(2,173 puan) tarafından
Ayy gerçekten zor Allah yaşatmasın birdaha canm tekrardan geçmiş olsun
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Piller çok tehlikeli bir dr a söyleyin 
(4 puan) tarafından
Götürdüm doktora hemen zaten kac kere röntgen cekildi tahlil yapıldı bişey cıkmadı cok sükür

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
3 cevap 351 göst.
7 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
0 oy
2 cevap 255 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merikoo (815 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,052 cevap

336,450 kullanıcı

...