0 oy
594 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Kizlar ben kaynanam kayinbabam eltim eltimin kocasi cocugu bekar kaynim erkek bir gorumcem var da var hepimiz kucuk bi evde yasiyoruz ayri eve cikmak icin can atiyorum ama esimin pek niyeti yok calistigi parayi da ickici babasi yiyor birikim yapamiyoruz ben hamileyim 7 aylik gecen gun eltimle kavga ettik tekme atiyor karnima ayni evde yapamıyoruz akil verin ya delircem

12 Cevaplar

0 oy
(271 puan) tarafından
Kız bende kaynanam gorumcem ve 2 küçük kaynim var aynı evdeyiz evimiz büyük şükür de seninki daha beter Allahım bize güzel bir ev nasip ederde kurtuluruz inşallah bunlardan  ve o eltinin saçını başını yol bence gerizekalı o kim oluoda sana tekme atiyor
(24 puan) tarafından
Ben ittim onu ondan 5 dk snra bayildi yine gittim hamile halimle kaldirdim yuzunu yikadim lanet birinin teki ya evde yer icer odasina gider uyur insan bi bardak yikar bisey yapar gecen kaynanama diyoki kalk haliyi sil diyo ben şok resmen
(271 puan) tarafından
Oha ya kaç yıllık evli sen kaç yıllık evlisin
(24 puan) tarafından
O bi sene ben 8 aylik
(271 puan) tarafından
Ikinizde yenisiniz
-Reklam-
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Hangi akla hizmet edip de o evdesin allah aşkına? Şimdi yargılama beni ama yani hem elti , 2 kayın ve 1 görümce nasil olur da ayni eve sığıp bu zamana kadar geldiniz ki? Kaynana ve kayın babayı  eş geçtim bak.. ev üstüne ev mi olur ya? 
(24 puan) tarafından
Kiz ben kacarak evlendim diye kaynanam bir igne vermedi bir ceyrek altin bile takmadilar esimi kiramiyorum birakip gidemiyorum gidicek bir baba evi de yok zaten mecbur
(2,631 puan) tarafından
Insan kendini bu hayatta her zamaan garntiye almasi lazim. Kaçtın,  keşke bebek olacağına çalışıp,  para kazanıp ayrı eve çıksaydın. Eşinle konuş artık o bir baba. Kendi sorumlulukları var. Kendi yükümleri var kimse kimseye bakmak zorunda değil ama yardım etmek zorunda.
O eltinin ağzına....... yazık yemin ediyorum yazık....
0 oy
(1,963 puan) tarafından
En cok eltine takildim ben.. tekme mi atiyooor!! Konuyu bilemeyiz kim hakli kim haksiz ama ne olursa olsn bi insan evladı hamile bi kadina bunu yapamaz ne kadar günah... Allah yardımcın olsun canim. Esin bu durumlarida biliyor mu? Ne demek babasina para yedrmek kac yaşına gelms evlnms ustelik bebegi olcak bi sorumluluk almali bnce.. nasil bilmiyorum ama ikna et bi sekilde o kadar kalabalj nasl yasanr
(24 puan) tarafından
Esime anlatmıyorum evde olanlari kavga cikmasin diye babasina kirayi ode diye para veriyor babasi alkole yatirmis borc dolu biz evlendik bir allahin kulu 50 lira bile takmadi
(1,963 puan) tarafından
Herseyi olmasada yavastan bisiler soyle bnce canim hersey yolunda sanmasn iyisin sanmasn.. sana azda olsa deger veriyo dusunuyosa ve imkani varsa ayirir zaten.. yazik ya vala o babayada
0 oy
(843 puan) tarafından
Ne tekmesi ne diyosun canım. Kaldiki kayın bilmem ne yuh yani aynı evde hiç münasip değil bence allah kurtarsın
(24 puan) tarafından
Amin amin :)
0 oy
tarafından
Nasil sigiyorsunuz o kadar kisi kucuk bir eve,elti niye karnina vuruyor
(24 puan) tarafından
Gecen gun kaynanam bana sordu aksama ne yapsak diye bende onunla konusuyodum sanane falan dedi dedim sen ne diyosun ne sacmaliyosun falan derken baktim direk tekme atiyor sinirden delirdim o gece ama allah kerim
0 oy
tarafından
Karnına niye tekme atıyor   bilmiyormu hamile oldunu  kafadan kontakmıs  ya cocuga bişey olsaydı   esine söyleseydin canım 
(24 puan) tarafından
O soylemis kocasina da ben soylemedim kavga cikmasin diye
0 oy
tarafından
O kadar kişi nasıl geciniyosunuz bi evde oha 

Bence esin babasına para yetistirecegine seni kurtarsın ordan 

Esin nasıl rahat ediyo bi evde o kadar kişi 
(24 puan) tarafından
O 12 saat calisiyor mesai yapiyor eve sadece geliyor uyuyor gidiyor rahat degil belki ama birikmis yok destekcisi yok bir sure mecbur boyle olcak oda belkide kabullendi ama söylemiyor
tarafından
Insallah birikim yapabilirsiniz canım Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bana inandırıcı gelmedi açıkçası küçük eve 9 kişi sığıyorsunuz koca koca insanlar.. 7 aylık hamilesin karnına tekme yiyosun ama hiç bisey yok.. Kavga anı bide o gücü tahmin edebiliyorum. Biraz abartmış olabilir mısın 
(24 puan) tarafından
Haayir suan söylediğim hic bisey ne abarti nede bisey ayni boyle ama mecburen yani keyfen kalmiyoruz benim karnimdakiyle beraber 10 kişiyiz :)
0 oy
tarafından
Vallh benim bende elti yok ama kaynana sagoslun eltiden beter benimde eşim cikmiyacam diyor ayri eve huzurda yok ama cikmiyacam diyor  
tarafından
Kaç senedir evlisin
(24 puan) tarafından
8 aylik daha bi sene bile olmadi
tarafından
Şimdiden böyle çok zor benimde kaynana var  nerde yasiyorsun
(24 puan) tarafından
Bursa emek sen
tarafından
İstambulda yaşıyorum
0 oy
tarafından
Yok artık bir beni almamışsınız eve... 

Sen böyle nasıl yaşıyorsun 
(24 puan) tarafından
Cooook zorrrr yasiyorum valla  :)
0 oy
(3,529 puan) tarafından
O kadar adamı dublex ew  bile kabul etmez... üst üste yaşanmaz ki hiç bi özel hayat olamaz .. hayat olamaz ozelinde gectim
(24 puan) tarafından
Evet :) aynen oyle
0 oy
(2,557 puan) tarafından
2 ev üst üste olmaz derler ama sizinki 3 4 ev herhalde bi de anlasamiyomussunz esler hangi akla hizmet bir oturuyo acaba yada siz en basta boyle biseyi nasil kabul ettiniz. Eltin yapmiyosa sende yapma kaynanan elbet bi gun isyan eder kovar sizi :)

İlgili sorular

+4 oy
37 cevap 2,002 göst.
+1 oy
5 cevap 460 göst.
9 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 895 göst.
18 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,504 soru

24,086,731 cevap