0 oy
587 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (124 puan) tarafından
Kızım 9 aylık montlara baktım 100 TL den aşağı mont yok malum bebekler çok çabuk büyüyo çok pahalı birşey almak istemiyorum öyle seneye de giyer düşüncesiyle alıp büyük şeyler giydirmeyi de sevmiyorum var mı gözünüze çarpan tavsiye edeceğiniz bir yer siz nerelerden alıyorsunuz böyle şeyleri

16 Cevaplar

0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canim civilde indirim vardi 59liraya ordan bakabilirisin pelus gibi kabanlar var LC 39du gecen gordum 3yasa kadar vardi yanliz pelus dedigim
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
E bebek te 60 tl di gördüm bugün 
(124 puan) tarafından
Ondan alacaktım eşim güzel değil deyip aldırmadı sonra diğer mağazalarda fiyatları görünce pişman oldu :)
(5,935 puan) tarafından
Ben h&m den aldım bugün biraz pahalı evet 219 tl aldim
(5,935 puan) tarafından
Trendyolda da indirim var montlar da 70 90 civarı
(214 puan) tarafından
Görümcem aldi kizima bugun 7 aylik olcaz  ZARADAN 50 euro vermis bebek icin bahali ama mecmur giydircez canim
0 oy
tarafından
Ben e bebekten alicam mont yanlis hatirlamiyosam 60 lira falandi
tarafından
Ama onlar cok ince mevsimlik gibi
tarafından
Bencede iyi canim zaten altina kazak biseler de giydiriyoruz
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Valla ben astronot tulum alçam kızım 1 yaşına girecek ocakda 1. 1. 5 yaş alırım  biraz da büyük giysin 
tarafından
Kız benim oğlan beş aylık bir buçuk yaş.aldım astronot tulumu:))
(12,763 puan) tarafından
Heuuu o zaman sen en fazla 9 ay al
0 oy
(454 puan) tarafından
E bebek te 60 lira şu an
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Canım e bebekde 60 TL montlar şişme hemde neten bak sayfasına 
0 oy
(468 puan) tarafından
burda havalar çok soğuk olmuyor bide çok çabuk kilo alıyordu ben almadım.
0 oy
tarafından
Ben bugün e bebekten aldım 60 tl ye montu. Gayet güzel bnm çok hoşuma gitti tavsiye ederim 
(2,344 puan) tarafından
Canım kalın mı peki
tarafından
Kalın içi Polar canım
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Biz 2 sene önce kotondan almıştık yaza doğru alınca 60 liraya aldık hala giyiyor normal de 110 liraydı yaza doğru indirime giriyo takip etmek lazım şimdi baktık baya artmış fiyatlar güzel bişey alicaksan 100 150 liralık bişey bulursun anca 
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Ebebekte indirimde montlar 60 tl ye
0 oy
tarafından
Valla geçen gün bir mont aldm oğluma 1 2 yas etiket fiyatı yoktu üstünde kasada 400 TL ödedim ama aldığım marka benetoon
0 oy
tarafından
Bime mont gelecekti canim 50 liraya nasil bilmiyorum ama
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Ebebek de 60 TL çok da güzel içi polar renk renk çok şirinler :) 
0 oy
(434 puan) tarafından
E bebkde 60 TL ki montlar cok ince cok pahalı olmus hersey en ucuz mont 130 TL gtmedgm magaza marka kalmadı en son e bebek den 140 tL ye aldm ogluma 
0 oy
(434 puan) tarafından
Kızlar kıslık alısverıslerınızı yazın yapın yuzde 50 ındırıyolr kısın satılan urunler ben bı yabancı markanın 150 TL lik montu bı ay once 60 TL ye aldm kızıma 
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Lcwden kuzenim almıştı oğlum doğduğunda geçen kış doğmuştu haliyle o zaman olmamıştı sanırım bu sene giydiririz çok şahane birşey yani lcwye bak derim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,161 soru

24,150,268 cevap

334,866 kullanıcı

...