0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ikizlerim var yazda sünnet yaptiricaz 2 yaşında olacaklar süreç nasıl geçiyor ne kadarda iyileşiyor sünnetten sonra ağrı yada aglama krizleri oluyor mu yani çok acı çekiyorlar mi 

İkisini aynı anda yaptiricaz tek başıma bakabilirmiyim ki bebislere yardımcı olurmususnuz 

5 Cevaplar

0 oy
(1,402 puan) tarafından
Bakarsın kuzum ben ilkini 60 gunlukken 2. Yi 30 gunlukken ettirdim  1 haftada  iyilesiyor  ilk cişini yaparken ağliyor sadece
tarafından
Sen bebekken kestirmissin en iyisi valla çok pişmanım keşke bende öyle yapsaydım ne biliyim otururken yürürken rahatsız olup cekistirirler mi pipisini ☺️ kafamda deli sorular
(1,402 puan) tarafından
Korkudan adım bile atmaz emin ol☺
tarafından
Benimkiler de korku yok ☺️☺️ yapacaklarını her türlü yapıyorlar valla
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Şimdi çok kolay canım yazı beklesen olmazmı ama
tarafından
Dedim ya yazda diye kuzum ☺️
(14,412 puan) tarafından
Anaaaa hay kör gözüme
tarafından
Dikkatsizlik diyelim ❤️☺️☺️
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Keşke biraz daha küçükken yaptırsaydınız cnm bn birini 43 günlükken yaptırdım birinide 3 aylıkken yaptırdım küçük oldukları için kalkmak istemiyolardı yatıyolardı kolay oldu ama yine de tek bakamadım ailemin yanına gittim sabaha kadar nöbetleşe bakmıştık
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Canım benim oğlan 2yaşında göbek fıtığı çıktı dokyor hem fıtık yapayım hemde sünnet yapayım dedi ilk çıktığında ağladı sadece dahada hiç ağlamadı 3günde iyleşti altı bezliydi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy
10 cevap 3,363 göst.
29 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Aselllim (45 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 196 göst.
0 oy
15 cevap 668 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,657 cevap

332,243 kullanıcı

...