0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar bu ay adet olamadım bir türlü ya tam 11 gün geçti arada kasik agrisi oluyor ama bir türlü gelmiyor beklenen birde 7 8 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıkmıştı olsa çıkardı kesin değil mi olacak gibi de degil

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynı postu daha kaç defa paylasacaksiniz acaba:D

(135 puan) tarafından
İsteyerek olmadı sorun oldu int te sanirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlk defa mi bu kadar uzun süre olmuyorsunuz yoksa düzensiz mi diyer aylar da ☺️
(135 puan) tarafından
Yok düzenli 3 5 gün ileri atar bazı ay bur kere daha 9 gün sonra olmuştum ama bu sefer 11 gün oldu
tarafından
Eğer hamilelik şüpheniz varsa 2 3 gün sonra tekrar test yapin veya kan verin 11 gün baya uzun bazı hanimlar test yapıyor çıkmıyor kanda çıkıyor
0 oy
(796 puan) tarafından
Hamilelik te kasık ağrısı oluyor kan tahlili ver canım 
0 oy
tarafından
16 gün geçti adetim bu ay,3 defa kan testi verdim ,negatif olduğundan emin olduktan sorna doğum kontrol hapı verdi adet olmam için onu kullandım oldum canim 
tarafından
Merhaba hapa baslar baslamazmi adet oldun bende kist için adetin ilk günü başladimda adetim kesildi hap bitti 7 gün arada adet olursun demişti olmadım ya napicam bilmiyorum
tarafından
Gece hapı içtim sabahına adet olmuştum canım 5.gunde de klomene başladı benim 4 gün kullandım sadece doğum kontrol hapını
tarafından
He tamam canım doktor 7 gün arada adet olursun demişti olmadım bilgisizlik çok kötü ya
0 oy
tarafından
Doktora görün bı . Gebelik istemiyorsan şüphen de yoksa kekik çayı içebilirsin
0 oy
(986 puan) tarafından
Seninle aynı durumu yaşadım tam 13. Gün regl oldum çok pis bur korku bilirim . Ben adet söktürücü masaj yaptım galiba onunla çözüldü
(135 puan) tarafından
Nqsil yani canim
(986 puan) tarafından
Hamile olmadığına eminsen  youtubeye adet söktürücü masaj yaz çıkar
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Benim de bir hafta geçti içim içimi yiyiyor bebegim daha 5 aylık test yapmaya cesaretim yok bütün adet belirtilerim var ama olmuyorum bir türlü 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 341 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde DIDO (2,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
22 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Senaa38 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,274 soru

24,056,027 cevap

329,915 kullanıcı