0 oy
367 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (658 puan) tarafından
Kizlar acil soru sormam lazim doktoruma da ulaşamıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Evet canım nasıl yardım edebilirim
(658 puan) tarafından
Canim kızım 2 yaşında dünden beri ateşi var dünde bugünde test yaptık negatif çok şükür. Hiçbir hastalık belirtisi yok sadece iştahı kapalı ve ateş var belirti olarak azı dişleri de patlıyor. Dünden beri dusuremiyorum ateşini 3 buçuk 4 saatte bir 1.5 ölçek calpol veriyordum bugün en son 5 gibi verdim 8 bucik gibi yine aniden yükseldi 38 ustuydu paranox koydum 1 buçuk saat once 38.2 di yarım saat geçmedi 39.1 oldu ateşi yine paranox koydum ateşi şuan 38.5 ne yapmalıyım bilemedim
(658 puan) tarafından
Düşer gibi oluyor daha da yukseliyor
(1,326 puan) tarafından
Kusma ishal gibi belirti varmı birde test olarak ne verdiniz acaba kan idrar yada rota için dışkı gaita alindimi
(658 puan) tarafından
Yok canım sadece iştahsızlık var covid testi yaptırdık çevrede çok çıkan olunca temaslı olmasakta korktuk covid mi diye
(1,326 puan) tarafından
Covid olmasa bile kız bebekse idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir doktorunuza randevu alın gerekli tahlilleri detaylı yapsın bu süreçte çocuğu yıka yüksekse hala ateşi sakaklarina eklem yerlerine pamuk Isla ve köy elindeki ilaçları dört saatte bir dönüşümlü verebilirsin düşmezse acile olsun goturmelisin çocuk o kadar devam eden ateşle mazallah havale falan geçirir takip edip ilaçları vermeni öneririm
(658 puan) tarafından
Tamam canım zaten yarın gideceğim ama havale den korkuyorum şuan için 1 saat içinde yine yükselirse acile gideceğim. Birde şeyi sormak istiyorum normalden çok fazla gaz çıkarıyor ve kokuyor ateşle bir ilgisi varmıdır?
(1,326 puan) tarafından
Aşırı gaz çıkarmak ve kokulu olması bebeğin yedikleri ile ilgili olabilir bağırsak enfeksiyonu varsa ondan kaynaklı olabilir ateş gaz şikayeti bunlar bir araya geldiğinde doktora danışmak ya yarar var canım normal bir durum değil bebeği takip et düşüncem enfeksiyon kaynaklı olabileceği yönünde bunuda mutlaka doktora şöyle ki gaita yani dışkı tahlilinde alsınlar
(658 puan) tarafından
Tamam canım benim çok teşekkürler valla ilk çocuk ilk defa böyle ateşlendi napacagimi sasirdim merkeze uzak olunca elim kolum bağlandı Allah razı olsun kuzum
(1,326 puan) tarafından
Rica ederim canım ama mutlaka tahlil yaptir enfeksiyonsa antibiyotikle toparladım kuzu takip et bakalım inşallah düşer ateşi
(658 puan) tarafından
Düşürdüm ateşini çok şükür canım yarın götüreceğim doktora
(473 puan) tarafından
Benim kızımda öyle kanında az enfeksiyon var ve covid olmuşuz gece geldi mesaj dün geceden beri düşüyoruz tamam düşmeden çıkıyor 2.5 yaşında
(658 puan) tarafından
Bizede PCR yaptilar sonucu bekliyoruz antijene bakmayin dedi doktor birde boğazında şişlik kızarıklık varmış
(1,326 puan) tarafından
Boğaz kizariksa enfeksiyondur canım
(473 puan) tarafından
Ne çıktı canım sonuc
(658 puan) tarafından
Negatif canım
(658 puan) tarafından
Boğaz enfeksiyonu çıktı canım
(473 puan) tarafından
Gecmis olsun canım enfeksiyondan ateşi çıkmıştır o zaman Allah şifa versin
(1,326 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(658 puan) tarafından
Teşekkür ederim canlar ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu akşam dr yok canım fotoğraf yarışması var onla meşguller eee sağlık yardım etmek arka planda
(658 puan) tarafından
Canım kimsenin içini bilemeyiz ben kimseyi zan altında bırakmak istemem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 263 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 334 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 155 göst.
11 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkumsal27 (90 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,160 soru

24,165,325 cevap

335,576 kullanıcı

...