+1 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasıl sabrediyonuz? Ev işini, yemeği, wc ye gitmeyi, abdest-namazı vs vs nasıl hallediyoruz. Ben karnımı zor doyuruyom

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mama sandalyesi sağolsun nereye gitsem oraya taşıyorum önüne birşeyler veriyorum şarkı ile vs oyalayip işimi yapıyorum
-Reklam-
0 oy
(53,906 puan) tarafından
Bisey yapamıyodum hep kucakta duruyody tuvalete gitmek lukstu buyudukce duzeliyo
0 oy
tarafından
Az önce sinir kırizi geçirdim artık 6 ayda bir gece bile 2 3 saat yatığımı hatırlamıyorum duş yok zaten kokuyorum artık uyku desen 1 saat bile uyuyamıyorum yemek yaparkende kucağımda doğranacak bişey olunca indiriyorum tabi o arada ağlamaktan kızarıyor temizlik desen oda yok hem ben hem de ev kokuyor artık öldüm ya vala bitim yani
tarafından
Ben gibi başka var mı diyodum varmış... Allah sana da sabır versin bacım
0 oy
(18,481 puan) tarafından

Cok şükür o zamanlari atlattik biz. Simdi abla kardes yaka paça birbiri ile kavga ediyorlar :D

tarafından
Darısı başımıza... Ben artık 2. Ye nasıl cesaret ederim bilmiyom
0 oy
tarafından
İş yaparamıyorum fazla annem yapıyor hafta sonu ailemle yasıyorum sadece yemege önem veriyorum bi de oturma odasının temizliğine gerisi olmasa da idare edebiliyorum cogu zaman tuvalete bile gidemiyorum gündüzleri 2 defa 40 dk uyur yada o arada gidiyorum 
tarafından
Ya ben gibiler başka da varmış. Benim ailem de uzakta huni takip gezmeme az kaldı
tarafından
Ha sabır diye diye delirecem artık allaha yalvarıyorum uyusada tuvalete gitsem diye kucagımdan hiç inmek istemiyor akşama kadar kucagımda kollarım morarıyor 10 aylık büyüdü de

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 515 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 259 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
11 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hafize12345. (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,043 soru

24,081,026 cevap

331,210 kullanıcı

...