0 oy
1,043 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

image

Sadece bir adet secmek istediginiz size yakin gelen elmayi seciniz:) rakam belirtiniz

ama mesela atiyorum ben kirmizi elmayi seviyorum o olsun diye secmeyin fotografa bakip icinizden hangisi geliyosa onu secin

30 Cevaplar

+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Böyle sorulunca da hep celisiyorum:D aklım diğerlerinde kaliyo :D 1 diyorum
(266 puan) tarafından
Seçtiğin elma aynı senin gibi sade ama inanılmaz derecede sağlam bir elma. Dürüstlüğün en erdemli davranış olduğunu düşündüğün için her zaman ne hissettiğini ve ne düşündüğünü çekinmeden söyleyen dürüst bir insansın Çok samimisin ve sahte yaşamayı sevmiyorsun. Senin için mutluluğun formülü; aslında endişelenmeye değmeyecek şeyler için çok fazla endişelenmeyi bırakmak...
(9,647 puan) tarafından
Ay hadi inşallah :) şu kaygıları bırakayım devamı gelir
-Reklam-
0 oy
(14,958 puan) tarafından
6 numara yeşil elma çok severim 
(266 puan) tarafından
Son elma, cesur bir zihne sahip ve çok zeki bir insan olduğunu söylüyor. Kafanda dönen çok sayıda fikrin olduğu için hayatın sorunlarına anında yanıt vermenin yolunu biliyorsun. Çevrendeki insanlar bir konu hakkında fikrini almayı ve sana danışmayı çok seviyor. Aynı şekilde sen de insanların hayatına dokunmaktan büyük keyif alıyorsun.
0 oy
(29,816 puan) tarafından

Hadi 5 olsun cazip geldi shshshs 

(266 puan) tarafından
Büyük maceralara ihtiyacın yok çünkü her gün aslında kayda değer ve unutulmaz anılarla dolu. Küçük şeylerle bile çok olay mutlu olabiliyorsun. Senin için rutin yok çünkü herhangi bir aktivite bile eğlence ve kahkaha dalgasına dönüşebiliyor. Pozitifliğin çevrenden çok kolay fark ediliyor. Kimi zaman ani düşüşler yaşasan da genel olarak mutlu ve neşeli bir insansın.
(29,816 puan) tarafından
Ay evvvt çok doğru
0 oy
tarafından
1 i seçiyorum kütür kütür duruyo
(266 puan) tarafından
Seçtiğin elma aynı senin gibi sade ama inanılmaz derecede sağlam bir elma. Dürüstlüğün en erdemli davranış olduğunu düşündüğün için her zaman ne hissettiğini ve ne düşündüğünü çekinmeden söyleyen dürüst bir insansın Çok samimisin ve sahte yaşamayı sevmiyorsun. Senin için mutluluğun formülü; aslında endişelenmeye değmeyecek şeyler için çok fazla endişelenmeyi bırakmak...
tarafından
☺☺☺☺☺☺
0 oy
tarafından
Gördüm direk iki dedim
(266 puan) tarafından
Bu elmayı seçtiysen, aktif ve sevecen bir insansın demektir. Monoton yaşamı sevmiyorsun ve hayattaki en büyük arzun birbirinden değişik, sayısız macera yaşamak. Yeni şeyleri denemeyi sevdiğin için bazen çevren tarafından çılgın görülebilirsin. Dünyaya bir kere geldin o yüzden eğlenceli ve yenilikçi kişiliğinden asla vazgeçme.
tarafından
İşte bu ben herkes sen manyaksın der
(266 puan) tarafından
:))))
0 oy
(3,550 puan) tarafından

2 geçti:)...... 

(266 puan) tarafından
Bu elmayı seçtiysen, aktif ve sevecen bir insansın demektir. Monoton yaşamı sevmiyorsun ve hayattaki en büyük arzun birbirinden değişik, sayısız macera yaşamak. Yeni şeyleri denemeyi sevdiğin için bazen çevren tarafından çılgın görülebilirsin. Dünyaya bir kere geldin o yüzden eğlenceli ve yenilikçi kişiliğinden asla vazgeçme.
(3,550 puan) tarafından
Güzelmiş canm tşk ederim:)
(266 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(13,664 puan) tarafından
5 olan geçti içimden
(266 puan) tarafından
Büyük maceralara ihtiyacın yok çünkü her gün aslında kayda değer ve unutulmaz anılarla dolu. Küçük şeylerle bile çok olay mutlu olabiliyorsun. Senin için rutin yok çünkü herhangi bir aktivite bile eğlence ve kahkaha dalgasına dönüşebiliyor. Pozitifliğin çevrenden çok kolay fark ediliyor. Kimi zaman ani düşüşler yaşasan da genel olarak mutlu ve neşeli bir insansın.
(13,664 puan) tarafından
Ay evet bu ben teşekkür ederim canım :)
0 oy
(1,469 puan) tarafından

3 numara demek geldi içmden:D

(266 puan) tarafından
Sen buna pek inanmasan da etrafındaki insanlar senin son derece ilginç ve kendine özgü bir karakterin olduğunu düşünüyor. Çevrendeki insanları çok kolay etkisi altına alabilen bir kişiliğin var. Lider ruhun sebebiyle kimi zaman istemesen bile kendini yön verirken bulabiliyorsun. Kendini geliştirmek tek önceliğin, bundan sakın vazgeçme!
(1,469 puan) tarafından
Güzelmiş beğendim bunu :)
(266 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Ugurlu sayım 5
(266 puan) tarafından
0 oy
(5,268 puan) tarafından
2. Kirmizi elma 
(266 puan) tarafından
(5,268 puan) tarafından
Senin postlara bayılıyorum
(266 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(979 puan) tarafından

3numara kiz sonuç ne

(266 puan) tarafından
Sen buna pek inanmasan da etrafındaki insanlar senin son derece ilginç ve kendine özgü bir karakterin olduğunu düşünüyor. Çevrendeki insanları çok kolay etkisi altına alabilen bir kişiliğin var. Lider ruhun sebebiyle kimi zaman istemesen bile kendini yön verirken bulabiliyorsun. Kendini geliştirmek tek önceliğin, bundan sakın vazgeçme!
(979 puan) tarafından
Inandim kızz tamda beni tarif etmisss valla
0 oy
(163,195 puan) tarafından
ooff eksi olsun yesil olsun 6 olsun
(266 puan) tarafından
Son elma, cesur bir zihne sahip ve çok zeki bir insan olduğunu söylüyor. Kafanda dönen çok sayıda fikrin olduğu için hayatın sorunlarına anında yanıt vermenin yolunu biliyorsun. Çevrendeki insanlar bir konu hakkında fikrini almayı ve sana danışmayı çok seviyor. Aynı şekilde sen de insanların hayatına dokunmaktan büyük keyif alıyorsun.
0 oy
tarafından

2 diyorum kuzum :angel:

(266 puan) tarafından
tarafından
Hahahaa vallahi bu ben bacım teşekkür ederim ☺☺❤
(266 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(510 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
4 numaralı elma seçtim ☺️ eşimde 1 numarlı
(266 puan) tarafından
Bu özel kişilik testine göre, karmaşık olayları bile çok basit bir şekilde ele almanın yolunu bilen ve hızlica çözüme kavuşturan birisin. Hem duyguların hem de eylemlerin güçlü bir şekilde dengeli, ancak çoğu zaman utangaç ve çekingen olabiliyorsun. Gerçek "Ben"ini başkalarının önünde göstermen kolay değil. Konuşmadan önce başkalarının söylediklerini dinlemek istersin ve her zaman karşındaki insanın duygularına göre davranmaya dikkat edersin.
0 oy
tarafından
3 canimmmmmmmm
(266 puan) tarafından
tarafından
Heosiii dogruu vala
0 oy
(620 puan) tarafından
4 u sectim hadi bakalim
(266 puan) tarafından
Bu özel kişilik testine göre, karmaşık olayları bile çok basit bir şekilde ele almanın yolunu bilen ve hızlica çözüme kavuşturan birisin. Hem duyguların hem de eylemlerin güçlü bir şekilde dengeli, ancak çoğu zaman utangaç ve çekingen olabiliyorsun. Gerçek "Ben"ini başkalarının önünde göstermen kolay değil. Konuşmadan önce başkalarının söylediklerini dinlemek istersin ve her zaman karşındaki insanın duygularına göre davranmaya dikkat edersin
(620 puan) tarafından
Amoo hakketten baya baya beni anlatiyor
0 oy
tarafından

Birincisi çok hormonlu gibi :D o yüzde iki diyorumm

(266 puan) tarafından
0 oy
(2,310 puan) tarafından
5 numara çok merak ettim
(266 puan) tarafından
0 oy
(697 puan) tarafından
2 nin duruşu çok güzel o yüzden 2 
(266 puan) tarafından
(697 puan) tarafından
Ayy yemin ederim ben bu kadarda beklemiyordum
(266 puan) tarafından
:)))))❤️❤️
0 oy
(3,282 puan) tarafından
5 olanı seviyorum ama 1 demek geldi içimden 
(266 puan) tarafından
(3,282 puan) tarafından
Çok doğru valla canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 255 göst.
7 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Neyla (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 280 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
7 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,648 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,724 soru

23,873,646 cevap

321,014 kullanıcı

...