0 oy
749 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar haberim yokken eşim bi borcu kapatmak için kredi çekmiş ve haciz durumuna kadar gelmiş arkadaşlarından borç alıp o krediyi kapatmış ve bu 3 ay önce olmuş kızımız varken ve bunu bana yeni söylüyor 1 tane bileziğimi istedi bende ilk vermek istemedim şimdide öyle bişeyler söyledi ki kandım verdim bileziğim 19 20 bin yapar 10 bin borcu var onu kapatmasını geri kalanınıda beğendiğim bileklikler vardı onları almasını söyledim sizce hiç vermemelimiydim yoksa iyiki vermişmiyim aklım karışık 

18 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bensiz hicbisey yapmazcanm 
-Reklam-
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Hesaplar benim telde yüklü.nisey yaparsa anında msj gelir
0 oy
(218 puan) tarafından
Evlilik bu sonuçta iki tarafın da birbirine destek olması gerek sana söylemeden kapatmaya çalıştığı borç evin veya ihtiyaç borcuysa adam zaten bence sen vesvese etme üzülme diye kendi halletmeye çalısmis ama basa çıkamadı demekki senden yardım istedi bence iyi al sana gelmiş söylemiş bi kötü niyet sezemedim ben 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim benden habersiz bo.klar yiyecekler Bi zahmet benden haber sizde  ödesin 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Gizli yapmaz aldığı maaşı bana yollar hep ama bilezikte verilmez yaa bilemedim ki şimdi ha i sen kendinde gidip bozdurup borcu birlikte kapatsaydiniz o para gelmez artık 
0 oy
tarafından
İyi yapmışım cnm kumara başka şeye hwrcamadiysa sorun yok bnce..aile dmeek birlik olmak demek..skntiyi hepiniz cekiyosunuz..
0 oy
(42 puan) tarafından
Keşke vermeseydin kuzum giden yerine gelmiyor hiç bir zaman aynı hatayı ben defalarca yaptım çok zor akillandim verdikçe kapattikca güç buluyorlar o kadar ben batirmadim ya şimdi ben topluyayim arkasını ama işte insan kiyamiyor biliyorum
tarafından
Ya biliyorum kumarı çok şükür yok içkisi yok dedim bozdur öde borçlanmasını şstemiyorum güvenmek istiyorum ona söyledim bak çok kavgalar oldu bu son altından bişey çıksrsa giderim kızımıda vermem aldatma olmadı kavgaların içinde
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Borçtan haberin yok muydu niye söylememiş
tarafından
İşte bende onu sordum niye bana söylemiyorsun diye belki kapatırım ya gerçekten bazen değil herzaman çocuk gibi davranıyor çok sıkıldım artık
0 oy
(592 puan) tarafından
Aynısı bnm başıma da geldi canm yaklaşık 70 bin borç yapmış ve sakladı bnden tesadüfen borç kağıdı çıktı karşıma o an huzurumuz bozulmasın diye bütün altınlarımi sattı auan ki aklım olsa hayyatta vermezdim bana mı sordu borç yaparken bnm için mi yaptı o borcu offf off neyse yine sinirlerim bozuldu
tarafından
İşte ama bi yandan kızmıyorum annemin bana yaptırdığı bilekliği zamanında satmak zorunda kalmıştım onu ve beğendiğim bileklik vardı onu alacağını söyledi hadi bakalım inşallah alırda
(592 puan) tarafından
Bilmiyorum ama genelden giden bidaha gelmiyor... Gitti bnce o bilezik yada artk istedigin bileklik alırım diyorlar ama yok bnden söylemesi
tarafından
Valla artık onun vicdanına kalmış benden karılık beklemesin sözleride yapmazsa
0 oy
(14,950 puan) tarafından
İzin almaktan ziyade habersiz yapması yanlış olmuş eşim borçla is yapmaz bisi alsa da haberim olur söyler yani 
(14,950 puan) tarafından
Yok kız para vermek değil tarla alıyor arsa alıyor tarlaya sontaj vurduruyor vs. Kendisi için gene ama kaynanadan duyunca kiziyordum
tarafından
Herkesin zoruna gider kuzu o hani senle bi yaşantım var benim ama evimdeki olayı ben dışında bi başkası biliyor derdim üzülürdüm
(14,950 puan) tarafından
Bende öyle söyledim biri soruyor serkan sunu almış sunu yapmış diyorlar diye haberim yok diyorum bu iyi bisi mi dedim sana sorsalar haberim yok desen nasıl hissedersin dedim oylelikle söyler artık ben karışmam yaptığı işe çünkü gereksiz harcama yapmaz aklına yatmayan bisi almaz
tarafından
Benimki genellikle evinden çok arkadaşlarınaxayıp olmasın diye sigara ve oturdukları kafenin parasını öder ama ne kadar çıkarlarsa tek o yapıyor diğerleri ellerini cebine bile atmıyor
(14,950 puan) tarafından
Bunun ayıbı olmaz ki bi gun esin öder bi gun arkadaşları sonuçta hep bir yiyip içiyorlar eşinin üzerinden geciniyorlarsa arkadaşlarını bi gözden geçirmeli
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Ortada bir borç olduğuna emin misin peki
tarafından
Evet kuzu
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bu durumları senden saklaması çok saçma ama bileziğini iyi ki vermişsin kocan borç bataklığındayken senin kolunda bilezik olsa ne olmasa ne ama sana yalan söylemesi çok terbiyesizce 
tarafından
Aynen eşimi sıkıntılı görmek istemiyorum o üzülünce bende üzülüyorum kolumdaki altınların gram değeri yok gözümde yeterli arkamdan iş çevirmesin ve yalan söylemesin
(3,148 puan) tarafından
Benim eşim hiç bir şey saklamaz benden demeden yapsa bile arar hemen söyler çünkü biz böyle anlaştık o konuda şık yanlış yapmış
tarafından
Ben eşimin herşeyini bilirim desem yalan olur valla kolay kolay oturup konuştuğumuz yok maaşının bile ne kadar olduğunu bilmiyorum ama anası bilir :'(
(3,148 puan) tarafından
Anasına anlattığını bile bilirim çünkü bende ona söylerim biz hep birbirimize açık olduk sevgiliyken bile eşimin arkadaşlarının eşleri nerde olduklarını bilmezken ben bilirdim bu onu kıstladığım için değil sorun etmediğim için böyle o bana haber verir söyler bende sorun çıkarmam onu kırmam o yüzden de birbirimizin her şeyini biliriz
tarafından
Kısıtlamamak gerekiyor o zman görücü usulü evlendik biz 1 buçuk senedir evliyiz çok kısıtlardım şimdi kısıtlamıyorum sadece şöyle diyorum bizede vakit ayır bu kadar he yok ona kalmış
(3,148 puan) tarafından
Erkeği ne kadar sıkarsan o kadar kaçar onun senin için vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen herkesleştirir seni bu kadar diyim
tarafından
Haklısın karışmicam zaten derler ya tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diye
0 oy
(105 puan) tarafından
senin yerinde olsam vermezdim hadi verdim bozdurmya beraber giderdim üstünü alırdım bu konuda guvenmi yiktigi için arkasını bırakmazdım  habersiz yaptığı borcunda hesabını sorardim 
tarafından
Hesabını sordum öylece bırakmadım anlattı işte olayı inandım işte geri kalan parayı bilekliğimi alacak
0 oy
tarafından
Yalan soluyor olabilir. Ben güvenipte vermezdim,  senden habersiz borç üstüne borç yaparken iyi de  bilezik vermeyince mi kötü .  İspatlasin sana borcunu doğruysa niye hemen verdin ki .
tarafından
Boşverdim artık hayatı valla umrumda bile değil gözüme bile gelmedi verirken
tarafından
E o zman niye konu açtın ki madem umrunda değil
0 oy
(997 puan) tarafından
Valla eşim bizi zor duruma düşürecek birşey yapmaz kredi cektiysede mutlaka zorda kalıp çekmiştir olabilir hayat bu inişli çıkışlı olur tabiki söylese daha hoş ama soylemediysede biraz kirilrdm nedn bana soylemedm diye ama uzatmazdim varsa elimde bileziğim verirdim ben sonuçta o sıkıntıya düşerse bende çocuğumda evimde dusucek 
0 oy
(227 puan) tarafından

Kız ailesiniz eşin sıkıntı içindeyken kolumda ki bileziği ne yapayım her şeyin başı sağlık ve huzur

Ama eşin niye borcu senden saklamış ki ne alaka
tarafından
İşte anlattı konuyu ama bilmiyorum iyi mi ettim vermekle biz bi ara ev almaya karar vermiştik kredisi düşük olduğu için yükseltmeye çalışmış ve arkadaşından borç almış vermiş öyle 15 bin kadar sonra bu çıkamamış arkadaşı ha bire para istemiş durmuş neyse geçen ay 5 bin verdi kaldı 10 bin öyle bileziği istedi bende verdim
(227 puan) tarafından
Eşine güveniyosan vermekle iyi yaptın tabi ki: sonuçta kötü günler için değil mi altın bilezik :)
tarafından
Aynen öyle kuzum
0 oy
tarafından
Habersiz yaptığı için vermezdm ama normalde bilseydim verirdm 
0 oy
(54,117 puan) tarafından
Borcu yaparken krediyi yaparken nesine guvendiyse o sekilde odeseydi bilezik gitti mi gelmez. Kadinin bilezigine göz diken adam akillanmaz digerlerini bi şekilde iç eder

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 569 göst.
9 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 903 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bbsbsb (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 840 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.