+1 oy
844 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından
Eski hesabı kapatıp yenisini açtım rahatça konuşayım diye .Her an tanıdık çıkar korkusu yaşamaktan sıkıldım :) Arkadaşlar görümcem 6 aylık hamileymiş ve ben yeni öğrendim. Kaynanam gorumcelerim hepsi aylar öncesinden biliyormuş ama bana söylememişler . Konuşurken kırıldım dedim ama hiç rahatlamadim yani böyle şey olabilir mi ya ben mi abartiyorum? Empati yaptım ben hamile olsam asla gelinimizden saklamam kaldı ki annem de asla bu saklama oyununa dahil olmaz. Lafa gelince kızım derler çok değerlisin derler ... Birkaç hafta sonra kaynanam gelecek ve konu tekrar açılacak işte ben de 3 aylıkken öğrendim falan diyecek kaynanam . Sizce içimin rahatlaması için ne diyebilirim? Yoksa hmmm diyip konuyu kapatsam mı?

36 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Ben çok kirilirdim ama hamile kadın birşey de denmez ..
-Reklam-
0 oy
(1,440 puan) tarafından
bosver soylemezinler sende onemseme ozaman merak ediyorsan da belli etme 
0 oy
tarafından
Valla kuzum ben de 3 ay eltime soyleme  demiştim eşimin annesine söyledi mi söylemedi mi bilmem orasını ama 4 aya kadar sakladım 
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Kiskanirsin felan diye mi düşündüler acaba 
(359 puan) tarafından
Beni tanıyorlar kıskanç biri olmadığımı biliyorlar . Bir de benim daha yeni 5-6 ay önce tosbigimm oldu yani kıskanacak bir durum yok . Yaşı büyük ya eşimden utanmış sözde. Sanki doğunca haberi olmayacakmis gibi :)
(15,022 puan) tarafından
Ay ne alaka ya eşinden utanacak bı durum yok ki abartmışlar :D
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Hiç birşey demem onlar beni önemseyip söylemedilerse bende laf sokup onları değerli konumuna sokmam AA tebrikler öyle mi der geçerim takmam
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Valla benim eşimin kuzeni de aynı şeyi yaptı yani görümce diyorum ben ona hatta başkasından duydum Bn şuan konuşmuyorum hatta doğum yaptı arayıp sormadık bile beni insana yerine koymayani bende insan yerine koymuyorum 
0 oy
tarafından
Aman tanımış oldun onları hic acma bence konuyu
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin bacım 
(359 puan) tarafından
Amin benitto:)
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sende olurda bir gun tekrar hamile olursam dogunca öğrenirsiniz de gul geç caninı bile sıkma bir benzerini yasadım bide öyle salağimki sonradan dank etti eltimin haberi varmis resmen hic yeni duymus gibi degildi cunku belki ***** kocaminda haberi vardi bi bizdeyken ima etti gobegin hamile gobegi diye ve gorumcem evet demedi istiyordu zaten hamileymis meger bize geldiginde sonra eltimlere gittigimizde usg videosunu gosterdi ben salakta aaa hayirli olsun diye nasil sevindim ama digerlerinde ilk ögrenmis gibi bi ifade yoktu bunu sonradan anladim 
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Hiçte umrumda olmaz insanlar istediklerine söyler istemediklerine söylemezler umursama. Bende aynı binada oturduğum eşimin akrabalarına 6.ayım da söyledim. Hatta eşim kendi ailesine bile soylemeyecekti patavatsız annem herkese yetiştirir diye ben ayıp olur annenlere söyleyelim uyarırız demiştim. milletin bilmesine gerek yok diye düşündüm konuşulması falan hoşuma gitmiyor çünkü. Üzülme bence arkasında birşey aramana gerek yok bana kimse neden diye de sormadı soramazda.
(359 puan) tarafından
Uzak akraba değil ki . Eşim kardeşi ben gelini. Biz öğrendiğimiz gün söyledik . Ve daha düğünden 1 ay geçti geçmedi her konuştuğumuzda hamilelik var mı diye soruyordu bu kişi
(1,965 puan) tarafından
Canım sana sorması da saçma insanların özeli vardır buna çok fazla karıştırmamak gerekir.  Sen hemen söylemeyi düşünmüşsün demekki o daha geç soylemek istemiş insanların fikirlerine saygı duymalisin. Bizimkide uzak akraba değildi. Eşimin yengesi, amcası, babannesi  anne ve baba dışında kimse eşim kendi tarafına söylemek istemedi benim tarafim biliyordu. Belki onunda eşi öyle istemiştir bilemeyiz. Ben eşime sonrasinda hak verdim doğumdan çıktım kaşla göz arası yengesi bebeğin fotoğrafını herkese yollamıştı. Komşuların gelininde bile benim bebeğimin ilk hali var.
0 oy
(702 puan) tarafından
Bence konuşmaya değmez bişey deme çok zorlarsa zaten doğunca ogrencekmisim ben dersin 
0 oy
tarafından

Canm kimseyi bilmem de bende 2.hamileliğimde baya sakladm her sorana yk hamile degilim diyodm bi tek ben ve eşim dışardn hiç kimse bilmiyordu taki göbeğim baya büyüdü 7 aylık fln oldm öyle söyledm 

Pişman da değilm yine hamile kalsm yine saklarm

Ki cinsiyettini hersyini de bildgm halde

Sende hiç dille getirme boşver 

0 oy
(1,180 puan) tarafından
Ya çok küçükken saklanır nazar olmasın diye ama 6 aylık ne çocuk doğacak. 
0 oy
tarafından

Canm kimseyi bilmem de bende 2.hamileliğimde baya sakladm her sorana yk hamile degilim diyodm bi tek ben ve eşim dışardn hiç kimse bilmiyordu taki göbeğim baya büyüdü 7 aylık fln oldm öyle söyledm 

Pişman da değilm yine hamile kalsm yine saklarm

Ki cinsiyettini hersyini de bildgm halde

Sende hiç dille getirme boşver .....

0 oy
(30,259 puan) tarafından

Bence takmamalisin yani tercih meselesi boş ver 

Benimde olsa bende demem mesela :D dogurunca haberleri olsun isterim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 625 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy