+1 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (138 puan) tarafından

:ermm:Planlı degil  regl günüm 2 gün geçti korunmama rağmen  endişe duyuyorum eşim test alacak yapıcam ama  bebegi 1 yaş aralıklı olanlar nasıl zor oldumu 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nasibi varsa olacak canım ikiz gibi büyürler Allah yardımcın olsun inşallah :angel:

tarafından
Sende yapsana bidane
(138 puan) tarafından
Evet hersey allahtan kabülüm. Tabiki ama çok erken :( umarım degilimdir
tarafından
Puhahahaaaaa ben mi yok bacım tövbeeee de kurban olayım Diclem yeter bana kendine arkadaş arıyorsun demi ☺
tarafından
Evet  ne güzel beraber dogururduk ☺️
tarafından
Hahaha kuzum benim çok zor çok dicleden önce de bir kaybım var Dicle de de çok büyük sorunlar geçirdim o da çok çok zor oldu imkansız yani birdaha olmaz benim Rabbım senin yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın kuzum Rabbım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
tarafından
Topraktan önce benimde 2 kaybim var   aşırı derecede riskli gebelik geçirdim  ama  bunada çok sevindim
tarafından
Hade inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın kuzum dualarım seninle
tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️
tarafından
Senden de canım benim ❤
-Reklam-
0 oy
(677 puan) tarafından
Ayy düşünmek bile istemiyommm kizz bence cook zor yasamadimm yasamk istememmmm 
(138 puan) tarafından
Ahahah Allah’ım yardım et
(677 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben göze alamazdım sanirim:D
(138 puan) tarafından
Evet of zor olur yaaa
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Valla eşim görevde olmasa ben yapcam 5 aylık suan bebek
(9,232 puan) tarafından
Valla gec ewlenmenın sıkıntısı yas 34
tarafından
:D Ben de geç evlenenlerden. 40 yaşındayım, minik kuş 6 aylık, doktorum "2.yi düşünüyorsan hiç bekleme, rezervin azalıyor." dedi. Düşünüyorum hala napsam diye.
(9,232 puan) tarafından
Valla istiyorsan yap rızkıyla gelir diyorum. Bişekilde büyür biz mama veriyoruz maddi zorlanıyoruz ama yaş gidiyorrbacıö
tarafından
Maddi olarak zorlanmaktan ziyade ben fiziksel ve ruhsal olarak yıpranır miyim acaba?
(9,232 puan) tarafından
Orası Allah'ın emri hele bide yaramaz olurlarsa
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun ben çok istiyordum aralarında az bir fark olsun 
(138 puan) tarafından
Evet bende 3 yaş ideal diyordum ama daha kendimi toplayamadım ya
(1,662 puan) tarafından
Bizim şuan doğum zamanı 3 yaş 2 ay olacak emin ol tam anlamıyla hiçbir zaman hazır hissedemiyorsun ama işi gözünde büyütmeyip yaparım ya yapamasamda canm sağolsun diyince kafa rahatlıyor yoksa suan kızımın huysuzlugu ee öbürünün yemesi içmesi uyuması bunalıma girerdim
(138 puan) tarafından
Evet canım haklısın takdiri ilahi Allah ne derse o
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Hamıle oldugun anlamına gelmez canım panık yapma normal dogumsa belkı sorun olmaz ama sezeryan ıcın 2 yıl diyolar
(138 puan) tarafından
Evet ben sezeryan oldum birde
0 oy
tarafından
El kaldırıyorıyorum ben şuan 14 aylık kızım var 2 aylık ta hamileyim nasip işte hayırlısıyla vakitlice sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin RABBİM bizde sürpriz oldu  miniğim =) 
(138 puan) tarafından
Maşallah canım inşallah alırsın amin
0 oy
(163,336 puan) tarafından
bizde tam 2 yas fark olcak bilmiyom valla nasi olcak
(138 puan) tarafından
Zor olur tabi yaaa
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Büyük oğlum 19 aylık küçüğü 2 aylık zor mu diye soruyon bence zor ama imkansız değil :)  ev işlerini yetiştirememe kısmını takıntı yapmazsan zor olmaz aslında.
(138 puan) tarafından
Evet ben hem çalışıp hem iş hem bebek hem ev olucak olursa
(1,025 puan) tarafından
Oooo bide çalışan olmak!!! Bilemiycem Allah kolaylık versin
0 oy
(566 puan) tarafından

Bu gun bi post vardı birisi 40 i cikar cikmaz biri 3 aylikken hamile kalmisti 1 yila şükret kiz 

Benimki 7 aylik bu ay olanlar oldu Allahim bende cok korkuyom yarın belli olur ama hic belirtide yok :(:'(

(242 puan) tarafından
İşte o benim;)
(138 puan) tarafından
Belirti hemen çıkmıyorki test yapmak gerek
(566 puan) tarafından
Korkuyom testeee ama bel ağrim var gibi ama bilemedim adet mi olcam oglumdada bel agrisi belirtim vardi
0 oy
(859 puan) tarafından
Benim mide bir yasında canm bende hamileyım bakalım doğunca nasıl olacak şuan bi skkıntım yok yeniyz sezeryan oldum aynı zamanda sağlık acısından ilerde ne olur bilinmz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Realisthanim (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 347 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,033 soru

24,067,013 cevap

330,421 kullanıcı

...