0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (459 puan) tarafından
Kaç saat arayla beslenme yapıyorsunuz kızım çok.istahskz ve kahvaltı bir yumurta zor yer öğleye kadar asla.acikmaz ben zorla yedoriyorum normalde kaç saat arayla beslenmeli ben mi hata yapıyorum

4 Cevaplar

+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Saat kısıtlaması yapmıyorum saldım çayıra benim hesap ne zaman aciktim derse o zaman yiyor 
tarafından
Ayni ben:)) bnmkide 30 aylik
(459 puan) tarafından
İşte ben çok üzülüyorum yemediği icin
(4,285 puan) tarafından
Valla dogdu doğalı kafaya taka taka kilosunu antidepresan falan ictim artik o derece üzülüyordum suan hala zayif ama ben usteledikce baskı yaptıkça soguyacak iyice diye üstüne gitmiyorum. Zaten konuşuyor istediklerini dile getiriyor o yüzden artık takmıyorum
(459 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsunn
tarafından
Duru kuşun anasi bende ayni senin gibiydim sonra biraktim suan 13 kilo evet az ama napim ki zorlada guzellik olmuyor
(4,285 puan) tarafından
Benim kiz 12 kg yu görüyordu son 1 aydir 11,800 kg delirmek istem değil ama kendimi yıpratan yiprata bir oldum
tarafından
Canm patates kizartma makarna flan yemiyormu
(4,285 puan) tarafından
Herseyden yiyor makarna patates muz aklına gelecek ne varsa yedigi gibi hopp büyük tuvaletini yapiyor çolyak testi verdik o da temiz herseysi temiz cikiyor. Ogle uykusu aksam uykusu düzenlidir aklına gelebilcek herseyi yapıyorum ama bunyesi bole kabullendim artik
(459 puan) tarafından
Benim kziimda 13 ama zayıfladı belli yani kupkuru yaa boylari kaç cm
(4,285 puan) tarafından
92 cm di en son yani 1 ay önce falan
tarafından
Bnce bunye meselesi minyon olabilirler uada ailede birine cekmis olabilirler
(459 puan) tarafından
Seninde mi 3 yaşında yaa bu çocuklar niye böyle yaaa benim kziimda sürekli ishal ne yerse anında tuvalete gidiyo çölyak testi bende yaptirayim
(4,285 puan) tarafından
Esim zayif o da yemek yediği gibi lavaboya gider ben ise tam tersi diyet yapmasam kilo alirim hemen boyum da kısa boyu bana metebolizmasi babasına çekmiş galiba :)
tarafından
Ahahh bizim de oyle esim aninda gider kizimda ona ceimis saglikli olsunlarda nplm(◕ᴗ◕✿)(◕ᴗ◕✿)
(4,285 puan) tarafından
Ole de insanların yorumları hic bitmiyor hoc tanimadigin insan bile seni yorumluyor ya o ağrıma gidiyor sadece
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Sabah 2 yumurta yer, öğlen çorba makarna falan ama buda çok iştahsiz
(459 puan) tarafından
Niye boylelet yaa nasıl güzel yiyo bazı bebekler maşallah tabi
0 oy
tarafından
3 saate vir veriyorum önceden güzel yerdi şimdi mümkün değil yemiyor zorla peşinden geziyorum musluğu açıyoruz mutfakta oynarken yiyor bu ara 2bucuk yaşında 
(459 puan) tarafından
Çok zor bende oyleyimm
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Ek gıdaya geçtiğinden beri iştahsız çözemedim kızımı hep kosturuyom pesinden 3 yaşında benimki de 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 584 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melekkorkmaz27 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 847 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,345 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,502 soru

24,112,030 cevap

333,009 kullanıcı

...