0 oy
605 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Kızlar su sızıntısı nasıl hissedilir diğer tarafa sordum çok görüp cevap vermeyenler var siz tecrübeliler yardım edin bari

13 Cevaplar

0 oy
(6,679 puan) tarafından

2dogum yaptim 2sinde de suyum gelmedi:D

(67 puan) tarafından
Anladım gece ben altıma kaçırdım sandım bayağı ıslaklık vardı  ama iç çamaşırima akmamıştı vajinam dokunduğunda ıslaktı şimdi namazda ayaktayken bişey aktığını hissettim iç çamaşırıma baktım avuç ortası kadar bi ıslaklık kıvamlı filan degl sadece ıslaktı acaba suyum mu degilmi diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Benimde dün suyum geliyor sandım böyle sıcak bisey aktı  sanki ayağa kalkınca.. acile gittik ebeler falan baktı nstye bağladılar ama akinti dediler. Dünden beri ayağa kalkınca biseyler akiyor doktorumla da konuştum akinti dedi. Yarın da doğumum var
(67 puan) tarafından
gece ben altıma kaçırdım sandım bayağı ıslaklık vardı  ama iç çamaşırima akmamıştı vajinam dokunduğunda ıslaktı şimdi namazda ayaktayken bişey aktığını hissettim iç çamaşırıma baktım avuç ortası kadar bi ıslaklık kıvamlı filan degl sadece ıslaktı acaba suyum mu degilmi diye dusunuyrdum
(1,856 puan) tarafından
Tahmin ettim canim ondan yazdım zaten çünkü bende senin gibi bilmiyorum su nasıl bir şey:) amin inşallah
(1,856 puan) tarafından
Ben orkid taktım artık. Iç çamaşırı degismekten sıkıldım:)
(67 puan) tarafından
Ben bez taktım kupkuru ama altıma yapmış hissi var
tarafından
Ben sezaryen oldum ama suyum 3 bebek 3 hasta bezi doldurdu doğumu beklerken. Sizibki sızıntı olarak geliyor da olabilir doktota görünmekte fayda var yinede
0 oy
tarafından
Suni sancı ile doğumunu baslattiklarinda suyum patladı benim canım ama genede normal doguramadim :D suyun gelse kesin anlarsın şu anki akintin çok normal
(67 puan) tarafından
Çok tskr ederim ya
0 oy
(659 puan) tarafından
Suyun gelse tutamazsın yanı tuvalettını tutar gıbı olmuyo sureklı sızıntı oluyo yada bı anda bosalıho
0 oy
(523 puan) tarafından
Benim suyum gelmisti. Canim valla tuvalete gittim ciktim hala bisi akiyo dedim altima mi yapiyorum acaba su gelmeden bi kac gun once de akintim fazlalasmisti. Neyse baktim saril saril akiyor dogruuu dogumhaneye:)) ertesi gun de dogurdum
(67 puan) tarafından
Hadi ya ben daha 33+3um korkuyorm erken doğum riskim vardı lekelenme den dolayı ama doktorum öyle bsy görünmüyor demisti
(523 puan) tarafından
Ama canim benim akintim senin tarif ettigin gibi degildi bildigin beyaz akintiydi
0 oy
tarafından
Iki dogum yaltim ikisinde de suyum gelmedi sanci ile gittim 
(67 puan) tarafından
Anladım cnm hyrlı dogumlar insALLAH
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ilk doğumda suyum gelmedi cnm, ama sancıyla beraber çok lavaboya gttm, bakalım bunda nsl olcak bi bilgim yok malesf yardmcı olamicm:/
(67 puan) tarafından
Tskr ederm en azında cevap aldim
0 oy
tarafından
2. De benim suyum sızıntı şeklinde geliyordu iç çamaşırı ıslanıyordu sürekli altıma çiş yapmış gibi gittim doktora suyun sızıyor 4 cm açıklık var dedi doğum oldu zaten o gün 
(67 puan) tarafından
Ben en iyisi yarın hastaneye gideyim korkuyrm
tarafından
Gidebilirsen bugün acile git bence
(67 puan) tarafından
TEKİM AMA YARIN EŞİMLE İLK İŞİM GİDECEĞİM INSALLAH
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bilemeyiz ki bumu 38 de suyum bitmiş sezaryen oldum bn canm 
(67 puan) tarafından
Hadi ya hayrlisi olsn insALLAH
0 oy
(2,241 puan) tarafından
gelse anlarsin canim suyum geldi saat sabah 4den 10a kadar akti da akti kac bez gitti :) 
(67 puan) tarafından
Benm öyle aşırı değil İNSALLAH yarın doktora gdecegim bakalm hyrlsi
0 oy
tarafından
Bnm sızıntı şeklinde gelmedi çeşme gibi sıcak şekilde tüm kiyafetlerim ıslanmışti
(67 puan) tarafından
Yok benm öyle değil bu cevapları görünce sanırım benim akıntıyla birlikte terleme
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Benm suyum sizmadi birincisinde direkk su geldi ikincisinde gelmedi
0 oy
(658 puan) tarafından
Durduk yere su gelir sanirsinki altina yapmussin ama bu su gibi diyil nasi desem yapiskan oluyor alnasiliyor zaren canm
(67 puan) tarafından
Yok benm yapışkan değildi cnm altıma kaçırmış gbi his
(658 puan) tarafından
Kac haftaliksinki canm doktora gitdinmi

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 379 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,383 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 345 göst.
2 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,383 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 548 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nisan cicegi (11,473 puan) tarafından soruldu
+2 oy
48 cevap 1,094 göst.
23 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (19,557 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,431 soru

24,072,250 cevap

330,732 kullanıcı

...