0 oy
1,094 göst.
Diğer kategorisinde (1,831 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şuan eşya taşıyorlardı nakliyeci yeni gitti. Evde de iki genç kız tek var başka kimse yok bir demlik çayla kısır yapıp götürsem olur mu sizce 

Ekleme: Götürme ne gerek var samimi olma götür bırak ama muhabbete girme diyenlere bir şey söylemek istiyorum. Götüreceğim çayın yanına kocamı ikram etmeyeceğim. Hoş geldiniz bir ihtiyacıniz olursa çalın kapımı çekinmeyin deyip evime döneceğim. Yani insanlık bu kadar öldü mü gerçekten? İki tane kız geldi ve yaşları 22 olsa da gerçekten çocuk ruhlular. Ne bilim içimiz kararmış yorumlardan bunu anladım 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne güzel vala öğrenciler galiba .. bi bardak su  bile versen sadaka olur 
-Reklam-
0 oy
tarafından
kizzz gamze bak arkadaşım yok diodun. belki de Allah sana arkds olucak iki kiz gonderdi gotur gotur sevaptir hem belki seversin arkds olursun :)
(1,831 puan) tarafından
Tanıştık az önce benden iki yaş küçükler ama samimiler sevdim vallahi ikisini de :)) gerçekten üzülüyordum artık sabrım kalmamıştı Rabbim resmen hediye yolladı bana
tarafından
ne guzel sevindim adina canim. olsun sende gencsin 2 yas ne ki kusak farki yok en azindan. mahallenin yaslibkadinlarindan iyidir. aynn oyle olmus canim. herkes kalbinin ekmegini yer kalbin temizmis ;)
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence götür ama çok samimi olma.derim ben 
0 oy
tarafından
Gerek yok bence
0 oy
tarafından
Yorumları okudum gerçekten çok üzüldüm yazık ne hale gelmişiz........ Senin gibi insanları bulmak zor bir kısır verdin diye aşiri samimi olmazki zaten insan dikkat etmen yeter. 

Rabbim hayrının karşılığını versin inşallah.. 
0 oy
tarafından
Yapma ne gerek var bekarmış falan diyenler yarın kızlarını büyüdüğünde belki başka şehire okumaya yollayacaksınız başkalarında sizin kızınıza o gözle bakacak 
0 oy
(15,022 puan) tarafından
Ayy götür kız hem tanışmış olursun 
0 oy
tarafından

yorumlara bakıyorum da gerçekten kadın kadının düşmanı çok net görünüyor. Ne var bekarsa ya. Tabi kişi kendinden bilir işi. 

götür tabi komşuluk öldü mü...
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Bende kıskanicsm vs birşeyle yazarsın diye düşündüm ama ne güzel düşündün kiz götür tsbiki hatta kek falanda yap yersiniz :-):-)
0 oy
(8,579 puan) tarafından

Tatlm cok guzel düşünmüşsn. Ben kıskandın falan sandm esinden dolayı.

Güzel fikir götürebilirsin♥️

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,253 göst.
6 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Frover (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 813 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 334 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,648 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,541 soru

24,170,950 cevap

335,851 kullanıcı

...