0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (521 puan) tarafından

Kızım 3 gündr hastaydı acile gttım grip olmuş dediler soguk algınlıgı verip yolladılar bugün hırıltı ve öksürük vardı çocuk acile başka hastaneye gttim ciğerlerine inmiş Biraz dedi bunu verdi ama Bn yptım olmuyo gibi sanki hava filan gelmiyor kullanan varmı acaba bunu 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
O yeşil tüpün kapağını accaksin aparatın arkasında yer var oraya oturtup  çocuğun ağzına burnuna gelecek şekilde koyacaksın bir puf basıp 1 dakika bekleteceksin canim
tarafından
Bir öğün de mi 3 püf dedi
(521 puan) tarafından
Evet cnm
tarafından
Bir fazlas olmuş birşey olmaz takip et canım
(521 puan) tarafından
Tamm canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-
0 oy
(22,865 puan) tarafından
YouTube da videosu vardır belki. Prospektusunde de yazar aslinda
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Yeşil olan ilacı yerleştirip 1 fıs  sıkıcaksın çocuk ağzından alıcak nefesi canım ilk sıkınca aldıgı 3 derin nefes önemli 
(521 puan) tarafından
Tamm canım çok teşekkür ederim fazla sıktım ama Bn cok korktum şimdi ya
(25,180 puan) tarafından
Ne kadar sıktın canım bugun başka sıkma artık
(521 puan) tarafından
4 kere sıktım tamm cnm bugün sıkmayım
(25,180 puan) tarafından
Evt cnm sıkma. Öksürük hırıltı için burnuna serum fizyolojik sık bol bol temizle. Bide keçiboynuzu pekmezi içir düzenli, odada ketıl kaynat içine nane yağı koy buharını dolusun bide gül hatmi çiçeği demleyip içirebilirsin. Bunlar ventolinden daha faydalı en azından
(521 puan) tarafından
Ay cok sagol canım Allah razı olsun çok korktum bugün vermeyim serum fizyolojik yapıyorum diğerlerini deniycem sagol

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 88 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 131 göst.
2 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.

Kategoriler

1,469,353 soru

24,071,103 cevap

330,659 kullanıcı

...