0 oy
1,275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,075 puan) tarafından

Yani yaşasaydı da ayrımcılık yapsaydı, yaşasaydı da beni dışlasaydı savunmasaydı der misiniz? Ve suan yaşıyor ama keşke ölse diyor musunuz? Zor günde köstek olan güçsüz bir anne düşünün sonrasında hiç bisey yokmuş gibi davranan ve halen tek kelime etseniz de sizi suçlu çıkaracak bir anne 30 yaşına kadar evlen diye gelen görücüleri kızından önce oglunuzu getirin görüşsünler diyen baskici bir anne. Sadece çenesi güçlü olan bir anne kendi annesine bile bakmakta aciz ve sabirsiz olan bir anne 

Kelimeler boğazıma düğümleniyor.... 

Şimdi evime gelecek emanet eşyalarını almaya akıl vermeye ama bana düğünümde esraya tak diye verilen altınlarımı başkasına hediye olarak takan bir anne...

Bebek mevlidin de gelin istemedi diye kızına bebek bohcasina bebek bezi alamayan anne ama diğer torunlara her pazara veya şehir dışına çıktığında hediye alan anne.... daha ne diyebilirim ki

Sakinlesmem için bana bisey söyleyin:'(

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardım.etsin canım annene merhamet versin neden böyle yapıyor anlamadim 
(6,075 puan) tarafından
Hiç bir fikrim yok tek bildiğim görüşmek istemedigim ama her gün arayıp akıl veriyor çocuk sürekli ağlıyor uykusuzluk herşeye tahammülüm var ona yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Genelde anneler kızlarına destek olur laf söyletmez. Maddi olamıyorsa bile manevi destek olur. Senin annen bunları sana niye yapıo ki sende onun evladısın. 
(6,075 puan) tarafından
Korkak ve güçsüz Allah korusun babam üzerine kuma getirse bile ağzını açamaz sadece babam onun 60 bin tlsiyle evin temelini artı ve anneme 1 ev vermedi diye babama hakkını helal etmeyen anne
Babam ölürse o ortada kalirim korkusuyla mal sahibi olmak isteyen anne küçücük ilçe de hastaneye bile gidemeyen anne
Ve hastalandigin da babam ve 2 abim 2 yengem olduğu halde tek kızına yani bana gelen anne çünkü başka kimse hastaneye götürmez onu
tarafından
Vala çok şaşkınım. Evet güçsüz kadınlar var ama çocuğu konusunda biraz tuhaf. Hele ki sen kızısın acaba o da annesinden öyle mi gördü aynısını tekrar mı ediyo bilemedim. Allah sana sabır versin sonuçta annen bişey de denilmez.
(6,075 puan) tarafından
A.annem çok güçlü kadın şuan 90 yaşında teyzem bakıyor bacağı kırıldı 2 kez ondan kalkamıyor köyün terzisi doktoru en bilgilisiymis a.annem. annem sadece çenesi benzemiş. Allah sabri gücü marifeti a.annemden teyzeme vermiş
0 oy
tarafından
Canım n benim Yaa ne diyeyim ben sana şimdi..... 
tarafından
Evet kesinlikle bu senin sınavın sakın kendini kaybetme bu senin hayattaki sınavın
(6,075 puan) tarafından
Şimdi gelecekler nasıl sabredecem tahammül edecem bilmiyorum
tarafından
Sen fazla  takma anneni hani mesafeni koy Biraz
(6,075 puan) tarafından
Oğlanın uyumamasi sürekli ağlaması düzenimin olmaması bide ailemin böyle yapması psiikolojim alt ust oldu dayanamiyorum artık.
Cumartesi eşim çalıştığı fabrikada başka birinin isini yapmış yani normalde tatilmis ama eşim başka yere çalışmaya gitmis ben kızarım diye söylememiş. Dün alışveriş yapıyorum güzel gün geçireyim dedim sana bisey soylicem ama kızma dedi ne oldu dedim ben dün başka iş yaptım para kazandım dedi ben kendi işinde çalışıyor sanıyorum. Neden söylemedin yalan söyledin bana dedim ailecek bisey yapmıyoruz diye kızarsın diye demedim dedi. Neden kizayim borclar var ekmek parasi kazanıyorsun dedim bide o üstüne tuz biber ekledi
tarafından
Şimdi senin bebeğin daha küçük olduğu için tam düzenini oturtamıyorsun o yüzden psikolojik en de çöküş yaşaman çok normal birde senin bebeğin de durmuyor da....
Eşinde senin ona kızacağın için yalan söylemiş o yüzden kızma kocana  sizin için çabalıyor sonuçta
Hayatını zehir etme kendine güzel taraflarından da bak seni seven bir eşin dünyalar tatlısı bir oğlun var biraz da bu tarafından bak ☺️♥️
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Aranızda ne geçti kuzum ne yani sen evlat değil misin uyeve böyle yapılmaz 
(6,075 puan) tarafından
Bu yaziklarim daha çeyreği bile değil
0 oy
(10,041 puan) tarafından

Ben annemi hiç tanımadım kuzum babam küçükken yasakladı görüşmemizi üvey anne ile büyüdüm ki ne üvey anneydi çok çektim. Büyüdüm annemi bulmaya kalkıştım ama vefat ettiğini öğrendim yıkıldım. Keşke diyorum beni dövseydi, bana sövseydi ama annem deyip sarılacağım birisi olsaydı hayatımda. Anne olmayınca babada üvey oluyor o yüzden ne olursa olsun sen annenden vazgeçme. Lütfen :(

(6,075 puan) tarafından
Neden güçlü bir annem yok neden babam ölürse yada onu dışarı atarsa 5 parasiz ortada kalacam korkusu var halbuki babam öyle biri değil
0 oy
(2,176 puan) tarafından
malesef bazi kadinlar anne olamiyo sadece cocuk dogurmak degildir ki annelik.. napicaksin bu yasina kadar degerini anlamamis biri bu yastan sonra da degismez ki.. annesizligi hic dusunmek bile istemiyorum o olmasa napardim bilemiyorum :'( Allah annenin kalbine merhamet versin hidayetiyle kusatsin insallah en zoru da en yakinindan boyle biseyle karsilasmak olsa gerek Rabbim sana da sabir versin canm :(
(6,075 puan) tarafından
Aminnn inşallah. Sinirle evlenmeyi hep düşündüm ama yağmurdan kaçıp doluya tutulmaktan korktum sabrettim şükür eşim cıktı karşıma
Ve istemeye geldiklerinde babam dediki esra ya 29 yaşına kadar baskı yaptım evlen diye dedi evlenmicem dedi şimdi de evlenmek istiyorum derse tabiki de izin veririm dedi. Ve evimi görünceye kadar esimin arkasından hep çulsuz dedi. Esimin haberi yok tabi ki de yazık ben demeden o der hadi annengile gidelim diye. Halbu ki ben kayinvaldemgile daha bagliyim
0 oy
tarafından
Annenle konusmayi denedin mi
(6,075 puan) tarafından
Sen kızsın o gelin ben onlarla geçiniyorum sen el kapisindasin dedi onlar ilçede ben şehirdeyim
tarafından
Uzak dur o zaman cnm mesafe koy arana
0 oy
(1,884 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım benim annem yaşıyo ama benim için öleli yıllar oldu üzülmüyorum artık yıllardırda yüzünü görmüyorum aynı şehirde yaşadığımız halde sende üzme kendi inanki hiç değmiyormuş cnım Allah var yukarda o herşeyi görüyo 
(6,075 puan) tarafından
Bende görüşmek istemiyorum ama gelmeyin diyemiyorum kirginligimi kizginligimi söyleyemiyorum
(1,884 puan) tarafından
Bende öyleydim canım hep sessiz kaldım sustum sustum bir insanın canı daha ne kadar yanabilirdiki  yaşım ilerledikçe kalbim kırıldıkça artık yeter dedim evimi bilmez zaten düğünüme bile gelmedi aman kuzum bu hayatı bir kere yaşıcaksın bas evladını bağrına o sana yeter
(6,075 puan) tarafından
Hayatta ki tek gercegim diye hem ağlayıp hem onu seviyorum yoksa dayanamazdim
(1,884 puan) tarafından
Aynen kuzum iyi ki varlar çok iyi anlıyorum seni gelme diyemiyorsanda mümkün olduğunca uzak kalmaya çalış
0 oy
tarafından
Yorumlardan anladigim kadarıyla annen cahil biri canim uzulme kendince hakli yanlari vardir elbet buda senin imtihanin
(6,075 puan) tarafından
Korkak biri ortada kalmaktan korkar fobisi olmuş kendince
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun cnm
(6,075 puan) tarafından
Sinavimda basarili eylesin inşallah
(5,514 puan) tarafından
Insallah cnm sıkma canini wardir bundada bir hayir
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Uzak dur canım ailen var artık senin boşver umursamamazligi öğren seni dusunmeyeni sende düşünmeyeceksin annen bile olsa 
(6,075 puan) tarafından
Tenceresinden zeytin peynirine ne var ne yok doldurdum bavula haberi yok
0 oy
tarafından

Keşke yaşasaydı da sarılabikseydim doya doya jeşke yaşasaydı da kardeşlerinin bana dediklerini duysaydı bana yaşattıklarını görseydi keşke yaşasaydı torununu görebilseydi :(:(

(6,075 puan) tarafından
Allah keşke dedirtmesin kuzum annen yasasaydi diyebilirler miydi
0 oy
(843 puan) tarafından
Valla canım bende annemden çok muzdaribim yerinde sağolsunlar. İnan yazmaya kalksam bitmez. Kısaca biyolojik olarak annem olsada manevi olarak annem diyip sarılabilceğim omzunda ağlayabileceğim bi annem olmadı bugün sokakta kalsam gidecek kapım yok... bu yüzden kızıma canımın son damlasına kadar elimden geleni yapacağıma inanıyorum rabbimin izniyle inşallah...
(6,075 puan) tarafından
Benim annem babam 2 abim var ama sokakta kalsam yine gidecek kapım yok
0 oy
tarafından
Seni anlıyorum canım ama o senin canın sen onun ciğerisin et tırnaktan ayrılmaz biraz sabır göster annene bilemiyoruz Belki de onu da bu hale yaşadıkları getirdi hepimiz yer yer kızıyoruz annemize hele yaşlandıkça daha bir huy değişiyorlar ama Bizler nasıl Anne nasıl kayınvalide olacağız bilemiyorum belki daha da kötü oluruz o yüzden onlara da biraz anlayış göstermek gerek Allah kolaylık versin
(6,075 puan) tarafından
babam ölürse annem 5 parasız ortada kalacam korkusu var
0 oy
(877 puan) tarafından
Ama o bir anne inan yokluğu bu yaptıklarından daha çok koyar benim anneanneminde 7 kızı vardı hiç birini sevip güzel söz söylediğini görmedik torunları bile çok sevmezdi eşyaya insanlardan daha çok önem verirdi anneme hiç çeyiz bile vermemişler çoğu kızına öyle tabi durumuda çok yokmşta ama dedem vefat ettikten sonra tam 5 tane çocuğunu öyle yada böyle evlendirdi emek verdi dayımla kalıyodu bi bekarda teyzem var herşeye konuşur kimseyi asla beğenmezdi ama kalbi temizdi bazı insanlar böyledir sevgisini belli edemez dayımın çocuklarını sever bizi çok takmazdı vefat etti herkes vende dahil perişan olduk bütün düzen onunla yıkılıp gitti çok zorluk çekmiş zamanında belkide o yüzden öyle sertti yeri gelir beddua ederdi kızlarına bize neden o sevgisiz büyümüş öyle görmüştü şimdi gitsen o bıraktığı evden eser yok bi anne gittimi o evde onunla mezara girer hiç. Bi teyzem annem kin gütmedi perişan oldular gerçekten bazı insanlar sevgisini belli etmez ama o bir anne hiç annene sarılıp öptünmü seni çok seviyorum dedinmi sen o yapmıyorsa sen yap para eşya kimin umrunda seni bu yaşına kadar getirmiş bi kadın eğer na bişey olursa emin ol vicdan azabı çekersin ilk adımı sen at ve anneni sevdiğini söyleyip öp ben annemden uzağım gurbete geldim inan hergün aklımdalar bi yerlerde yaşadıklarını bileyimde varsın görmym :( 
(6,075 puan) tarafından
O bana sıkıca sarılıyor koklayarak öpüyor insanları sevme tarzı bu ama kötü günümde neden köstek oluyor bu yazdıklarım daha çeyreği
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Öbür dünyada evlatlık hakkını vermediğinde görecek canım. Benimkinin de emzirmekten baska bana baska bi faydası olmadı. Yok sayiyorum bende onu. 
(6,075 puan) tarafından
Insan kızına evlen diye baskı yapar mı ya damadı kendi seçer mi? Kızı ben damadının yanına gitmeyecem deyince anında kapıdan dışarı çıkıp oğlum akşama geliyorsun demi diye arar mi ya
Eşime niye geldin dedim kaynanamla yengem çağırdı dedi
0 oy
tarafından
Yazdıklarını da yorumları da okudum tek bende oluşan düşünce Annenin psikolojik sorunları olduğu. 
(6,075 puan) tarafından
Sadece korkak birisi abimgilden babamda ve 5 parasız ortada kalmaktan
tarafından
Diyorsun ya babam öyle biri değil neden korkuyor diye Bu onun psikolojik olarak bişeyler den etkilendiğini gösterir diye düşünüyorum o ki sadece sen doktora götürüyorsun onu bence psikiyatriye de götürsen iyi olur. Ne bileyim benimki sadece çözüm önerisi insallah düzelir istediğin gibi biri olur.
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Allah annene merhamet versin canım en büyük destekçin olmak gerekirken böyle yapması çok zordur senin için eminim ki. 
(6,075 puan) tarafından
Oğlumun mevlut de aldıkları biras sende kalsın dedim evimde yer yok dedi halbu ki koltuk altları dolaplar boş çok yer var sırf yengem çene yapmasın diye kabul etmedi bende oğlumun kıyafetine yer yoksa benim de orda yerim yok gelmem bidaha dedim. Şimdi diğer yengeme de aynısını söyledim ne hali varsa görsünler
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım rabbim annene merhamet versin inşallah tez zamanda.Ben anne kız ilişkisini bilmem 16 sene oldu annem vefat edeli ama ANNEM olsaydı eminim ki hep yanımda olurdu boşver sen üzme kendini kimseden bisey bekleme ki o zaman daha çok mutlu olursun sen evladına esine sarıl canim
(6,075 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok isterdim güçlü bir annem olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,348 göst.
6 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
0 oy
8 cevap 420 göst.
25 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivanadnan (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 392 göst.
12 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,771 soru

24,115,715 cevap

333,218 kullanıcı

...