0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
Mesela mutfaktayım. Evde sadece eşim var biliyorum sma mutfağa girdiğinde korkuyorum sürekli veya başka odada olayım faeketmiyor ses edipte geliyor korkmayım diye ama genede korkuyorum bianda kalbim hızlanıyor irkilip sıçrıyorum böle parmak uçlarıma karar hissediyorum o korkuyu .

9 Cevaplar

0 oy
(620 puan) tarafından
Aa bende öyleyim biseye daldığım da eşimi duymam. O da pek sessiz yürür. Ama ses yaparak geliyor ve sen yine korkuyorsan bilemedim canim
tarafından
O bende de oluyor dalmissam benim eşimde hayalet gibi gelir çok sesizdir ben dalmissam o çıkınca bir anda   korkarım bende benim ki benden kaynaklanıyor ama manyak gibi hamile kalmadan önce bütün korku filmlerini izlerdim yerli yabancı korku filmi bağımlılığından birden birşey çıkınca şimdide korkuyorum tabi:)
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Kötü bişey mi yaşadın
(510 puan) tarafından
Ney gibi bişey
(134 puan) tarafından
Geçmişte yaşadığın kötü bişey mesela kilitli kapının zorlanması gibi seni korkutacak bişey travma gibi bişey mesela ben yaşadım birisi kapımı kırarcasına çaldı evin içinde kafayı yeme konumuna geldim ve aradan 3 4 sene geçti daha yeni yeni geliyorum kendime
(134 puan) tarafından
Odadan çıkarken kapıyı açık bırakıp giderdim eşim derdi neden korkuyorsun illa gideceğim yer mesela mutfakta oranın ışığını yakıcam da öyle içerinin kapısını kapatıcam bir sürü şey kaldı üstümde o yaşadığım travmadan sonra
0 oy
(489 puan) tarafından
Kız neyden korkuyorsun vesvesedir o kanma ikicgun sonra banyo yapamaz hale gelirsin dua et Allah'a sigin herşeyi yaratan o hiçbir şey onun izni dışında nefes bile alamaz
(510 puan) tarafından
Nadıl yani banyo yapamaz
(489 puan) tarafından
Bazı insanlar oluyor korkudan tek başına banyo yapamıyorlar o derece korkuyorlar
(510 puan) tarafından
O zaten var bazen eşime diyom gel dur ben çıkana kadar burda . Diye duştayken korkarım biri gelcek diye evde tekken asla banyo yapamam
0 oy
(163,444 puan) tarafından
zamaninda kotu bisimi yasadin 
(510 puan) tarafından
Ne gibi bişey
(163,444 puan) tarafından
hani karanlikda yanliz kalma gibi evde tek basina kalma gibu
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Dalarım o zaman korkarım hele odada çocukları uyutuyorsam... oda karanlık ninni söylüyorum iki çocuğu uyutmaya çalışıyorum uykuma direniyorum bir anda sessiz sessiz gelip çocukları öpüyor ödüm patliyor
0 oy
(919 puan) tarafından
Demek ki kafanla meşgul oluyorsun bir an eşin gelince korkuyorsun
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Çok zor bişe ya inşAllah düzelirsin
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bende oyleyim ya esim hep diyo evde insan dolu hala neyden korkuyon ama dalinca korkuyorum 
0 oy
tarafından
Şeytan bazen vesvese veriyor kandırıyor bol bol Ayetel Kürsi oku

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,466 göst.
+1 oy
20 cevap 596 göst.
16 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (3,604 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 401 göst.
+1 oy
7 cevap 170 göst.

Kategoriler

1,472,690 soru

24,114,462 cevap

333,161 kullanıcı

...