0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kalkınnn kızlarrrrr çocukla 10-11 e kadar uyuyanlara ozenıyorum ya benımkı 6da kalktı bugün :(

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Taze içtim valla canım evi sildim supurdum Afiyet olsun sana da 
tarafından
Kız basıl enerjı buluyonuzzz su sabahtan ev temızleneyeeee benım kahvaltı hazırlarken elım kolum agrıyo :D sana da afıyet olsunnnn eline koluna saglıkkk
tarafından
Valla canım çok gusel oluyor sabahtan tertemiz sonra keyif sagol canım ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Afiyet olsun kuzum yeni uyandık ☺
tarafından
Kız senın bebe uyuyor mu ya :(
tarafından
Sabah kalkıyor emziriyorum geri uyuyor yanımda ama 1 saat önce baktım uyanmış parmağini ağzıma gözüme sokup duruyor battaniyeyi kafama çektim baktim kendi kendine oynamaya başladı dedim biraz daha uyuyayım ☺
tarafından
Benımkı bır bağırıyor uyanınca uyu da göreyim ne yedınız ıctınız ay sakın oldu bu çocuklar :D
0 oy
tarafından
Kekik çayına devam suanlik kahve yok afiyet olsun ☺️
tarafından
ZYıflamak ıcın mıııı yaaa bende ıceyımmmm ama bende gastrit var ölürüm kesinnnn
tarafından
Yok kuzu galiba covidim
tarafından
Aaaaa o Zaman bak zeytın yaprağı alsınlar aktardan birebirrr eşim onunla 2 günde atlattı koku tat gerı geldı
tarafından
Koku tad kaybim yok canım alayım ama teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Komşum saat 9 da bana çorba göndermiş bi gözüm açık bi gözüm kapalı kapıya bıraktı gitti sagolsun millet ne erkenci :) 
tarafından
Yaaaa bende 6da kalktım valla gun bıtmez bugün sımdıden sıkıldım
tarafından
Maşallah diyim normalde kızımı 11 e aliştirdim şimdi oğlumu sabah 11 e alıştıracam sabah hiç erken kalkmadım 10 da uyur 11e kadar inşallah oğlan da öyle olur
tarafından
Akşam 9.30da uyur sabah 7.30da kalkarrrr bazen suprız yapar 6da kalkar mesela bugün :D alıstıramıyorum gaaa uykuyu sevmıyor
0 oy
(15,359 puan) tarafından

image

eşimi bekliyorum  nöbetten gelecek daha kahvaltı yapacağız:)afiyet olsun sana :)
tarafından
Ohhh sana da afıyet olsunnn benımkı gece gıttı mı sabah 7.30da gelıyorrr
(15,359 puan) tarafından
Polistir galiba eşin
Esim asker tam 24 saat tutuyorlar polislerin daha esnek çalışma saati
tarafından
Polis kuzum Allah hepsının yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
Erken kalkan yol alir
tarafından
Doğrudur handeee sen yeni misinnn ilk kez görüyorum
0 oy
tarafından

Afiyet olsun canım ❤ benim kız gece 50 kere kalktı herhalde başım ağrıyor uykusuzluktan :(

tarafından
Sagol kuzum ♥️ Aynı aynı azı dısler gelıyor bır de yanımızda yatmak ıstıyor yazık babası da bısey demıyor ama uykusuz kalıyor yerıne alıştıramadım 5 gündür aglıyor kalkıp gelmeye çalışıyor anam cocuk büyütmek ne zormuşşşş
tarafından
Oyy hiç deme kuzum yaa Rabbım yardımcımız olsun
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Kac günlerdir namaz kildiktan sonra uyuyamiyorum bende. Benegim doğunca uykularımi cok ararım ben ya bakalim.nasil olcak
tarafından
Allah kabul etsin :) ben 17 aydır günde maksımum 4 saat uykuyla duruyorum :D
(3,952 puan) tarafından
Amin canim.1 senedir rahattim bende ama artik rahatim bozulaack benimde.
0 oy
tarafından
fincan çok güzel :))) 
tarafından
Gondereyımmm sanaaaa
tarafından
Ben kahve sevmem ki ama süs olarak kullanırım :) gerçekten iğrenç bir hayat :)))))
0 oy
tarafından
Uyandık ama kahve içilmedi kız sabah sabah içemem... bu arada bardağında ki o küçük yazı dikkatimi çekti 
tarafından
Sabah kahvesi buuuu kahvaltıyı 8de yaptımmm valla gec bıle kaldım :D dıkkat ceksınnn tabııı
tarafından
Oo biz 11 13 gibi yaparız;) beğendim bardağı kız
tarafından
Anam sagolsun işe gıderken benı sabahın zıftınde  kaldırır kahvaltı ettrırıdı o zamandan alıştım kalktığın gıbı kahvaltı yapmazsam mıdem bulanıyor, tesekkur ederımmmm ♥️
tarafından
Erken kahvaltı yapamıyorum ya .sonra yine açıkiyorm
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Evi topluyom öğlen kız kardeşim gelcek inşallah çay içtim sadece afiyet olsun sanada canım❤️
tarafından
Sana da afıyet olsun canım ♥️ Ohhh ıyı sohbetler sizeeee
0 oy
tarafından
Ben de en çok ona imreniyorum ya 10 Aydir daha 9 da uyandığımi bilmem en geç 7.30 ayaktayım 
tarafından
Oo yok o kadar geç kalksa huzursuz olur ben uyandıririm 9' da uyansa kafi ya ;) gece geç yatsa daha büyük problem
tarafından
Ben görüyorum burda çoğu anne gec yatırıyor gec kalksın dıye e ama hıc kendımıze vakıt ayıramayızzzğ o zaman :( bir dizi bir film sohbet edılemez ayrıca çocuğun büyüme hormonları gece 2ye kadar çalışıyor yanı gec yatmaması lazımmm
tarafından
Evet ya ben 9.10 gibi yatırırim en geç o bile geç geliyor bana ben çok yorulsam da erken uyansam da bebeğimin sağlığı daha önemli ne diyeyim bazen bilincsizlikten oluyor annem bile bazen diyor kızım geç yatir sabah geç kalksın sen de dinlen diye ama bebek bu :)
tarafından
Zaten 10da sonra yatan çocuğun sağlıklı uykusu olmaz ki :( huysuz olur fazla enerjık olur ay bende oyleyım sabah 7de kalksın ama gece 9da yatsın gece benım olsun valla :D
tarafından
Aynen öyle canım :)
0 oy
(163,295 puan) tarafından
yorgunum ben 
aay taktilar banada suprizede yaa
tarafından
Eeee baska kım dedı ben bılmem herseyın sır sevdaaaa donumuza kadar bılıyorsun kaç yaşındasın dıyoruz ben hep 19.5um, adım Sevda olmayabılır, kızımın adını soylemıcem suprız eeee takarım tabı
kiz takmayanmi var neyim sir olcak 2018 agustostan beri butdayim millet 3 sene onceki yasadiarimin kelimesini unutmayip cat cat vuruyo valla o isim mevzusu soyle esim taa sevgiliyken defne olsun nizimiz olirda demis yaklasik 8 sene oncesi bi kac ay once esimin yengesi sordu bende boyle dedim defne olcak kuzeni var esi hamikeydi ilk doguran koyar dedi tam benim baby boyumun dogdugu gun suni alip dogurdu defne koydu tum hevesimiz kacti şu hediye postundan beri saglam yuklenme var bana yoruldum
tarafından
Sevdaaaa Hedıye postunu bılmıyorum bıle ben benı başkalarıyla karıstırmaaaaa, benım sana kızdığım şey baska bananeeee hedıyeden kocalarınız ne almış araba aldı dıyen var ahshshshd ama burda benım Polıs esı olduğumu nerde yaşadığımı çocuğumu herseyımı bılıyorsun sen daha ismimi söylemem belkı Sevda degıldır dersen ben sana takılırım tabıkı
kiz saka yapiyom ciddi saniyon sevda degil sevdos diyom sasiriyolar
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Aaaaa ne hoş bi fıncaaaan çok manidaaaaar hehehehe ajanda yeni uyandım hemen kendimi bacılarımın arasına attım çok yatmışım her yanım ağrımış o kaffe benim olsa gerek :D:P

(14,412 puan) tarafından
Kız ne çocuğu benimkiler eşşşşek kadar oldular ablası maşallah,çöpsüz üzümüm ben ☺️
Kız bugün kalkmadım amaaan arada olsun
tarafından
Anaaaa sen büyüksün o zaman YaRabbıme şükür 30 yaş üstü bırıyle konuştum :D
(14,412 puan) tarafından
Hea geçenlerde konuşmuştuk unutmuşsun
tarafından
Kız sımdı hatırladım evet hatta sana yazarken dedım bır vardı 40 yaşlarında o olmasın dedım cunku site mübarek 19-20-21 dolu evlenene ödül var gobı herkes evlenmiş :D
(14,412 puan) tarafından
Ahahahaha poh var evlenene canikom ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Günaydn aşkm bnde 06;30 da kalktm :( kahvaltı yapıyom şuan finCanın çok hoş :)

image

tarafından
Vallahi beni en iyi sen anlarsın mesela derin şu an artık oturmak istemiyor yürüteç istemiyor koltuktan mesela kendi kendisini iniyor 5 dakika kadar ayakta duruyor bütün gün boyunca gönlü olsun diye  evin içerisinde yürütmeye çalışıyorum Doğru düzgün evde yemek de yapamıyorum ilgilenmeyince çığlık kıyamet ağlıyo O uyudukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum yetemiyorum artık inanki
tarafından
Aynı canm bnde öyle Ben de diyorum ki birisi 1 saatliğine benden alsın ben koltukta malll gbi malak gbi yayılarak oturaym diyorm ya yemin ederimki :) Benim annem benim abarttığımı düşünüyordu Geldi bize Dediki kızım bu derin üç çocuğa bedel dedi sizler böyle hiç değildiniz dedi:)
tarafından
Evet bu yürüme oturma sıralama donemı çok zor ama gözde derlerdı ınanmazdım  yuruyunce vallahı daha zor ınan gecen televizyonun önüne çit kurduk onu aşmış oradaki yüz kremımı almış yerken buldum 2 dk ıcınde düşün bıldıgın halı üstü bası krem, her evresı zor valla bız bırtane de yedık kafayı 3 tane de napıyolar ya
tarafından
Ya vallahi çok yaramazlar şuan mesela bak ayağına çorap giydirdim onları çıkarıyo günde 50 kez çorap giydiriyorm
tarafından
Evet yürüyünce daha zor diyolar canm ama en azından ağlamaz belki diyorm bi çocuk düşün 24 saat boyunca sürekli söyleniyo bağırıyo . Allah başımızdan eksik etmesin ama büyüsün aynısını ben ona yapcam anne uyumak istiyorm dediğinde :)
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Yeni kahvalti yaptim kiz kahve oglen anca :D 
tarafından
Uffff ne uyuyaaaan kadınlarsınız bu sıteye alarm kurcam  herkes kalsın 7de bananeeee
(22,055 puan) tarafından
La askom ben hafta ici full 7 olmadan kalkiyoz hafta sonu yatiyom valla kiza esim bakiyo normalde bu saate kahvaltı kalmaz :D sen hizlisin
tarafından
Benım eşinde osura osura uyusun yaaaa :D sonra 2. Cıcıgı yıpmının zımını gılmıdı mı ıskım der ama koca gotlu
0 oy
tarafından
Sabah 7de kalktım canım kaynanamlar gelecek bugün evlerine ilk defa üşenmedim buzdolabını siliyorum :)
tarafından
Aynııı evde mi yasıyorsunuzzx :( evlerine gelıcek demıssınnnn ay yaşamıyorsunuzdur ınsaAllaahggg
tarafından
Yok canım altlı üstlü oturuyoruz biz, onlar Antalyadaydi bende hiç yukarı çıkmadım soba yaktiğimiz için üşendim aşağıda yatıyoruz eşimle :)
tarafından
Ayyy mutlu musun canım pekı yıne de ayrı evın olur ınsaAllahhh
tarafından
Ayni evde kalmam canim ben rahat edemem banyo yapsan yapamazsın, keyif catsan catamazsın ki sevmem ben öyle herşey apacik
tarafından
Canım ayrı evim var zaten diyorum ya normalde altlı üstlü oturuyoruz diye. Onlar olsa zaten onlarin evinde kalmam, ev üstüne ev olmaz bence :) çok şükür mutluyum baktım yapamıyorum diğer evimize tasiniriz çok da problem değil yani :))
tarafından
Ya ben altlı üstlü oturmayı da sevmıyorum be bıleuım burdan gördüm gözüm korktu çok :D aman ıyı baska seçenek de varmış Allah huzurla oturmayı nasip etsınnn
tarafından
Bidaha masraf yapmayalım diye ben istedim altlı üstlü oturmayı ama keşke eşimi dinleyip başka yerde yasasaydik diyorum :) gerçi 2 haftadır kaynanamlar yok ya evde canım sikiliyo ya konuşacak kimse yok
0 oy
(7,034 puan) tarafından
ohoo kalktim merdiven yikadim evi topladim cocuklari doyurdum icli kofte hamuru yogurdum oglene kocisime icli kofte yaoacam varmi benden caliskani :D 
tarafından
3 cocuk vardı dımı sende dımı bıde :D
(7,034 puan) tarafından
Evet hahahah
(7,034 puan) tarafından
Ve yardim edip bakan kimsem yok burdaki annelere cok oozeniyorum ya annem geldi kaynanam yardim eti diyen benim kimse yok ne gelenim ne gidenim kendi halimde geciniyorum vala kocada sabah cijar gece gelir
tarafından
Valla annemden 12 saat uzaktayım bır basıma buyuruyorum ama bır tane benım 2 olsa ben kafayı yemıstım hooşşş sende yemıssın 3 tane yaparak :D Allahhhh yardımcın olsunnnn rahmetlı babanem derdi canınnn taş olsun dıye :D
(7,034 puan) tarafından
vala ister istemez tas oluyir be kuzum :D
0 oy
tarafından
Ayyy ilk kez erken uyandım bugün 
tarafından
Ayyy neden ılk kez neden
tarafından
Normal de bebiş anca sabaha doğru uyuyor ee bende onunla uyuyorum geç uyanıyorum bugünde erken kalkasın tuttu :D
0 oy
(338 puan) tarafından
Gerçekten iğrenç bir hayat ben de sevmiyorum shshshsh
tarafından
Cenab-ı Rabbımın gücüne gıtmesın ama bende bazen sevemıyorum ya whhshss

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 407 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,274 soru

24,028,630 cevap